Hirdetés
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- [Re:] Hajlítható-kihúzható telefont mutogat a TCL
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hozzászólok Aktív témák
-
Melorin
addikt
Üdv!
Nem tudom beállítani a gyári hangokat az értesítési hangoknál, mert nincsenek, csak tallózni tudok az SD kártyán. Hol vannak a gyáriak, már ha vannak egyáltalán? -
sadboy
aktív tag
Hello mindenki. Nemrég vettem egy ilyen tabot sygic-el.Az lenne a problémám hogya sygic nem hajlandó hangos navigálásnál hangot kiadni, minden be van állítva és mégsem. Nem tudom van-e erre valami megoldás.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
cappa72
nagyúr
-
-
radamsky
senior tag
olyan problemám van hogy a kijelző egyes részein nem érzékeli az érintést. Ez föleg sms irásnál érzékenyen érint, probáltam resetelni hátha valami apro szoftveres gond van, de nem
gondolom szerviz lesz
kicsit kényelmetlenül érint, mert olyan jol megsztoktam most pár hétig nélkülözni kell
vigyem vissza a boltba edigital vagy szervizbe??
most javitási idő lényegtelen, 4 hétig ugyse leszek az országba
szerviz merre található?? és kb mi várható?? kicserélik a hibás érintőtt vagy adnak ujat??
gondolom ez az
Szerviz (Elektrodoki):
Telefon: 06-1-445-12-22
Cím: 1107 Budapest Ceglédi út 1-3.[ Szerkesztve ]
-
sanyoka123
csendes tag
Sziasztok. Tudja valaki az internetmegosztás mobil hotspot jelszavát? Próbáltam megosztani de jelszót kér a csatlakozáshoz.
-
cappa72
nagyúr
válasz
sanyoka123 #1170 üzenetére
Be tudod állítani saját magad is.
Keresd a wifi hotspot beállításainál.
Ott tudod a hálózati azonosítót, biztonságot, és jelszót is beállítani saját elképzeléseidnek megfelelően.Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 20k
-
tordaitibi
addikt
Udv a forumlakoknak.
Xtab 7, a gondom, aMiracast aktivalasakor leall a bluetooth, es forditva,
azert vettem egy Miracast sticket, hogy egy blutuszos egerrel a monitorra kiteve a kepet hasznaljam a tabot.
De nem lehet.
Ez a mtk csipszet sajatossaga, vagy miert van igy, mi koze a wifit hasznalo miracastnak a bluetoothhoz?
Ez Wayteq sajatossag, a Talk 5h ugyanez, mig a csaladban levo masik telefonok vidaman lekezelik a 2 funkciot egyszerre.
Otlet?
Koszi elore is -
Mr.Skyline
senior tag
Szia, kijelzőből milyet kellene hozzá vennem, az én példányom leesett, megrepedt az érintőpanel, ill. se-kép se hang, nem tudom bekapcsolni sem a készüléket, így attól félek, hogy nem csak az érintő panel ment gatyára... Előre is köszi!
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon
-
kimista
aktív tag
eltűnt pár óra múlva..
arra tippeltem h nagyon kihűlt a kijelző, nem volt használva pár napig, vagy nemtom.. aztan nyomkodtuk egy kicsit és lassan helyreállt. tudja a fene h mi történtVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
dionaea
senior tag
Sajnos beszívtuk [7 colon nem megy]
"Bismarck was the real Death Star in her time"
-
cappa72
nagyúr
válasz
dionaea #1180 üzenetére
Megy tjb007 (#1179) által linkelt módszerrel.
Kell az eredeti apk (com.nng.igo.primong.hun10th.apk, vagy com.nng.igo.primong.hun10th-1.apk), amit be tudsz szerezni egy telefonnal, pontosabban telepítés útján egy telefonról.
Aztán kell a két kiegészítő fájl:
/sdcard/Android/obb/com.nng.igo.primong.hun10th/patch.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb
/sdcard/Android/obb/com.nng.igo.primong.hun10th/main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obbÁtteszed a megfelelő könyvtárba a tabon, telepíted az apk-t és kész, használod.
Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 20k
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. tegnapi nap beszereztem egy ilyen tabot. és arra lennék kíváncsi hogy az ingyenes Igo navit tudja kezelni,? mert a telefonnal és a pc-n megtalálom az appot a play áruházba , de sajna a tab nem találja. ilyen lehet?
-
helixP
veterán
-
helixP
veterán
válasz
nagysandor79 #1186 üzenetére
Gpst-t nem kell rátenni, mert van benne.
Ha navigációra gondolsz, akkor a fenti módszer szerint az iGO-t, vagy Here Maps-et. -
jokerbet
csendes tag
Mit lehet csinálni ha koszosodik a kijelző a plexi alatt?
-
dionaea
senior tag
válasz
jokerbet #1189 üzenetére
Ha garis akkor szerviz sztem erre vonatkozik.
Más. Én nem hiszem el hogy van 3 töltő fejem mindegyik 2 milliamperes+3 kábelem és így is merül a tab. Pedig max 3 dolog fut rajta a kocsiban egyszerre.
most megnézem majd mennyi energiát ad melyik fej.
-
jFox
őstag
válasz
dionaea #1192 üzenetére
Igen, mert úgy működik a dolog, hogy akkor tudja tölteni, hogyha a tab álltal felvett áram kisebb mint a töltő áram. Ha viszont a töltő árak kisebb, akkor a különbözetet az akksiból tudja csak pótolni.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
dionaea
senior tag
Jó reggelt
Ma utolért a Tablet halál. Önnálló életre kellt az érintő kijelző össze vissza reagál mindenre. Ha hozzá érek akkor is ha nem akkor is formázás megvolt. Mehetek szervizbe. A fene egye meg
remélem megvan a gari jegy mert ha nem akkor biuktam a dolgot keményen.
-
nagysandor79
aktív tag
ehhez a tablezhez van gyári vagy esetleg hozzá való billentyűs tok/tartó. vagy jó hozzá bármelyik 7 colos no name ? itt a kamera / érzékelő / és hangszóró kivágásra gondolok.
-
helixP
veterán
válasz
nagysandor79 #1196 üzenetére
Billentyűs tokokon nincs általában kivágása a hátsó fertájnak. Én ilyet használok egy appal kiegészítve.
Toknak meg nejemén ilyet, sajátomon ilyet, ezen rendben vannak a kivágások.[ Szerkesztve ]
-
jFox
őstag
válasz
nagysandor79 #1196 üzenetére
Én inkább bluetooth-ost néznék a helyedben. Megmarad az USB port.
Most nem találom amit kinéztem, de e-bay-ről 4-5eFt körül egész kultúráltakat lehet rendelni.mod: hopsz, meg is van : [link]
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Hozzászólok Aktív témák
ma Néhány hónap után megújult a WayteQ kompakt tabletje, ráadásul az immár négymagos processzor csak sebességnövekedést, drágulást nem hozott magával.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- Melyik okostelefont vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- [Re:] Hajlítható-kihúzható telefont mutogat a TCL
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Mentavill Kft.
Város: Székesfehérvár
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest