Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Igen, az a megoldás.
Hogy a gyakorlatban mennyi pluszhoz lehet vele jutni azt nem tudom, nálam nincs kiiktatva (repülőgépes üzemmódba szoktam rakni) szóval erre csak az tud majd válaszolni aki eliminálta.Közben leesett, hogy te a rendszerpartícióra szeretnél másolni ami root nélkül és egy megfelelő fájlkezelő (Root Explorer, ES File Explorer stb.) nélkül nem fog menni.
A legegyszerűbb megoldás erre, ha az SD kártyán létrehozol egy media mappát alarms, notifications és ringtones almappákkal, a megfelelő mappába bemásolod a fájt/fájlokat és ezután már választható lesz az ébresztő hangja. -
atravel
tag
Ha Rootokod, akkor megfelelő file böngészővel írhatóvá tudod tenni a jelenleg csak olvasható területeket.
Ha csak emiatt rootolnád, akkor kipróbálhatod a TonePicker alkalmazást. Akternatív rendszerhangok választására alkalmas. Ha fent van mondju az ESFile explorer, akkor kényelmesebben tudod kiválasztani a kívánt ébresztő dallamot (tehát a tonepickeren belül) -
kelzsoca
félisten
Mennie kell, de máskor ha elsődleges fiókot szeretnél törölni, nem szükséges hozzá gyári visszaállítás, hanem csináld ezt:
- kell egy fájlkezelő (Root Explorer, Root Browser stb..)
- a fájlkezelőből el kell navigálni a következő helyre: data/system itt megkeresni az accounts.db fájlt, majd törölni.
- ezután a készüléket újra kell indítani, és már adhatod is hozzá a saját fiókod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest