Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz #34365952 #9051 üzenetére
kösz a gyors választ, nem boltban vettem, hanem itt a hardveraprón használtan, de a papírja szerint decemberig garis.
még körülnézek a neten hogy van-e valami egyéb ötlet, de ha nem tudom megoldani akkor lebeszélem a sráccal akitől vettem hogy inkább küzdjön vele ő...[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
mukka
csendes tag
válasz #34365952 #9051 üzenetére
hali!
nekem is volt mar ilyen miatt szervizben a keszulek, akkor azzal adtak vissza, hogy a menubol rekalibraltak (2.3 volt akkor a gyari, amit nagy nehezen visszaimadkoztam ra). Erre mondjuk nagyon kivancsi voltam, mert en mar akkor unlockolni sem tudtam a keszuleket.
most ket honap hasznalat utan az ics alatt elojott megint, a 10 mp-s kikapcsologomb-nyomvatartas nem segit.
van valami tipp, hogy mondjuk downgrade es rekalibralas segithet-e? (van garanciam,de harmadik felen keresztul es kicsit maceras).
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Honor Tab X9
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8+ 5G 128GB, Garancia 2026.04.16ig, Samsung billentyűzetes tokkal
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest