Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Lehet hogy az én szememmel van a gond.
Van egy Milestone egyesem, aminek nagyon jó a kijelzője, a felbontása 854x480 pixel 3,7 colon. Színek szerintem nagyon jók, a kép kontrasztos.
Ehhez illetve a többi kiállított tabhoz képest mondtam, hogy sajnos a képernyő nem az igazi.
Úgy tűnt, mint már másnak is a fórumon, hogy a színmélység kevés, a színek fakók stb stb.
A látószög nem érdekelne annyira, ha legalább szemből szép telt képet kapnánk
Még megnézek egy 10 colosat hátha annak jobb a kijelzőjeValaki azt írta, hogy csak a főképernyőn tapasztalható a fakó kép, az alkalmazásokban már nem. Ez mennyire igaz? Jobb lenne a színhűség és a kép pld egy játékprogramnál?
Rusi írta: "A képminőségen ez elsőre nem látszik, mert az Android ezen változata a jelek szerint nagyítással hidalja át a neki nem szabványos felbontást. Ez azt jelenti, hogy az parancsikonok, a menü ikonjai és sajnos a háttérkép is ilyen. Viszont alkalmazások futtatásánál már látszik, hogy van egy kis többlet pixelünk."
Lehet, hogy emiatt nem látom olyan szépnek a főképernyőt?[ Szerkesztve ]
-
freddyreal
csendes tag
nekem csak azért tűnik fel nagyon, mert a mobilomnak 3,7 inchen kb ugyanekkora a felbontása, ráadásul az amoled, és ég és fold a különbség. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem használható, de ha valaki hozzászokik egy minőséghez, sőt, párhuzamosan használja vele, azért annak erősen szemet szúr. Amikor megvettem, egy csalódásnak éltem meg, hogy nulla a fényereje, kb csak szemből látható jól, és a színek is fakók, de hozzá lehet szokni, ráadásul ennyi pénzért nem is várható el jobb. És persze az is igaz, hogy amikor vettem a telefont, akkor egész pontosan 3,5x ennyibe került, szóval nem egy kategória, és ezért nem is várom el azt a minőséget.
a memoriánál a belső tárhelyre gondoltam, mert az a 2,8 giga kb semmire sem elég...egy film felfér sima divx-ben, és vége. Persze a ott a memoriakártya, de ha lenne benne 16, vagy 32 giga, akkor a belsőt használnám, nem a kártyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest