Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrol
csendes tag
Sziasztok, megrendeltem az anno említett nand flash memória hibás ketyeréhez a csere darabot. egy kicsit tovább tart, mint gondoltam... Szerintetek, ha kicserélem ezt a memóriát, akkor működni fog a ketyere? Mármint egyáltalán be fog kapcsolni? Hol tárolja pl a recovery-t, meg ilyeneket? Valaki?
-
kelzsoca
félisten
válasz kelzsoca #5564 üzenetére
És akkor a javított kiadással elkészültem: xTAB-70_Nextgen_v1
MD5: 6c1d7bba6390e1586e43077c0fd61730
Változások az előző verzióhoz képest (#5564)
- Töltésjelző animáció lecserélve
- Statusbar-ban a soft buttonok engedélyezve (hangerő fel, hangerő le gombok kiszedve)
- Soft button gombok módosítva/témához igazítva
- Video alkalmazás javítva
- Dátum és óra színe a témához igazítva[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ClaydovE #5766 üzenetére
Ha nem menne, akkor ezt töltsd le: [link]
Minden mást törölj az SD-ről csak ezt a két fájlt másold rá, és egy gyári update.zip-et.
Ha megvagy kapcsold ki a tabot, és tedd be az SD kártyát, majd mint amikor recovery-t indítanál nyomd le a hangerő FEL+power gombot, és addig nyomd, amíg a kijelző fel nem villan, ezután bejön a CMW recovery.
A mounts and storage menüpontot választva, a következő formázásokat végezd el:
- format boot
- format cache
- format data
- format systemMajd telepítsd fel az update.zip-et.
[ Szerkesztve ]
-
ClaydovE
aktív tag
válasz kelzsoca #5767 üzenetére
Köszönöm, az előzővel sikerült, de esetleg ha valaki így járna annak jó lesz egy másik megoldás is. Kapok jövő héten egy 70i-t és gyorsan le akartam frissíteni ezt a legújabbra mielőtt túladok rajta, csak nem néztem meg rendesen mit is teszek fel.
Üdvözlettel: ClaydovE
-
sid87
senior tag
Na ez klassz hír, egyre inkább akarok egy ilyet. ICSs tab ennyiért must have!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Neurotoxin
őstag
A tv-ről még nem tudtam, mert az oldalon célirányosan nézem a tablet/gps füleket.
De rákívántam ICS-vel erre a 70i-re! (a GPS-t külső modullal csak úgy lehetne összehozni, mint 2.3 alatt?Nekem az macerásnak tűnik.)
Csak nekem akkor is az xTAB 50 GPS lenne az ésszerű választás a vételi produkció (20 csatornás Sirf vevő) miatt. Jah!A forgalmazótól azt a választ kaptam/kaptuk az illetékes topik társakkal, hogy majd ha kész lesz, akkor kirakják a honlapra. Márciusra ígérték, most állítólag valami gorilla-glass szerű panelt mókolnak rá, ezért csúszik. Sygical 40 alatt lesz (800x480, GB 2.3 és nemigen lesz frissíthető, mert a navi program ezzel is elmegy, a készülék csak másodlagosan lesz tablet).
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
tjb007
nagyúr
válasz Neurotoxin #5772 üzenetére
"a GPS-t külső modullal csak úgy lehetne összehozni, mint 2.3 alatt?"
Igen, csak úgy, máshogy nagyon nem is lehetne.
-
Brutális eb
addikt
-
Athos1004
csendes tag
válasz ClaydovE #5776 üzenetére
Annyi nagyon kevés érte szerintem. Én csak annyit engedek, amennyi egy bőrtok hozzá. Ha nem viszik el ennyiért, akkor marad. Nincs vele bajom és lesz rá ICS is. Max. a proci miatt lenne jobb, de ha jól olvastam, akkor a 70-esben is elvileg lehetne 1GHz-en hajtani, max. gyorsabban merülne az akkumulátora.
-
Athos1004
csendes tag
válasz Neurotoxin #5780 üzenetére
Igen, jó az újnak az ára, de sokat nem szeretnék bukni, mert annyit nem ér. Ha valakinek kell egy 2 hónapos, garanciális táblagép, és minél olcsóbban szeretné megúszni, akkor jó ár érte. Ha nem kell senkinek, akkor én játszok vele.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Athos1004 #5781 üzenetére
Bocsi, ClaydovE-nak akartam írni, de sajnos a tiédre is ugyanez áll, ennyiért vagy elmegy vagy megmarad. Ilyen a piac én is annak idején nagyot buktam a Galaxy Ace-el. Magasról indítottam, de tudtam, hogy abból még úgyis alkudni fognak. Ok, telefonnál azért is akarja mindenki lejjebb nyomni az árakat, mert sok a sufni gsm-es bolti ár alatti telefon. Így egy szinte új gyári garanciásért se akarnak többet adni használtan.
Hidd el, ez még mindig jobb, mint mikor gazdag ficsúrokkal próbálsz megalkudni valamire és ő az új ár alatt kicsivel árulja a masináját. Persze, hogy senki nem akar bukni rajta, de akkor meg rajta marad az emberen. Lehet, hogy ezzel a hozzászólással nem leszek népszerű, de ez ilyen...
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Athos1004
csendes tag
válasz Neurotoxin #5782 üzenetére
Nincs ezzel a hozzászólással semmi baj szerintem. Bukni, bukok, mert 10 000-rel volt magasabb az ára, mint amennyiért kínálom. Innen nézve nem rossz. De ez csak egy próba. Ha elviszik, akkor jó, ha nem, akkor sincs baj.
-
Polllen
nagyúr
válasz Athos1004 #5781 üzenetére
Igazából erős a wayteq konkurenciája árban és tudásban is szóval, aki nagyon árérzékeny nem fog többet kiadni csak azért, mert itthon ismertebb a nevük.
Hasonló árban már lehet 7"-s ips paneles kínai csodát venni, amik hozzák ezt a sebességet és alapból ICS van rajtuk.
Nálam mondjuk alap volt az itthoni kisker gari, meg sokat dobott a latba a kamat mentes részlet. Ofc nem bántam meg, amit tudnia kell, azt tudja, bár az érintőpanel lehetne jobb.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tjb007
nagyúr
válasz Athos1004 #5784 üzenetére
"Az új kelzsoca ROM már 1GHz-re emeli a processzor órajelét?"
Nem csak az új hanem már a WayteQ által februárban kiadott, a Wi-Fi sebesség javítására kiadott frissítés is.
[ Szerkesztve ]
-
heinci
tag
kelzsoca
Az xtab70 custom romodban nincs ugye benne alapból a cellakészenlét kiiktató patch?
Azért kérdezem, mert szoktam a tab-ra usb sticket dugni, és úgy netezni.köszi
-
ClaydovE
aktív tag
Tényleg a 70i-nek lesz külön topicja?
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Zsilike
csendes tag
Hali!
Érdekelne hogy valaki talált már a világ valamelyik szögletén billentyűzetes tokot hozzá?
Esetleg ez nem lenne jó hozzá? http://www.edigital.hu/Tablet_kiegeszitok/Alcor_bor_hordozotok_beepitett_USB-s_QWERTY_billentyuzettel-p286538.htmlVagy esetleg a Concordosból mennyit lóg ki? Ha nem abba tartanám, csak chatnél lenne abba akkor elviselhető lenne? Nem mozogna? Ha valaki esetleg próbálta már az írhatna tapasztalatot.
10 féle ember van, aki érti a 2-es számrendszert és aki nem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest