Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz ClaydovE #5300 üzenetére
Az EA jàtékoknál ismert hiba az SDre nem tudja letölteni a jàték adatait a szerverről, legalàbbis Market-en rengeteg az ilyen hozzàszòlàs. Nàlam NFS és DeadSpace viselkedik igy...megoldàs : az SD levö (és a grafikus meghajtónak megfelelő) adatokat megszerzed, és felmásolod ahova kell, ìgy nem kell màr letöltenie semmit, ergo el fog indulni.
-
ClaydovE
aktív tag
Hát ez jó, főleg hogy fizet is érte az ember! És arra van ötleted, hogy magát az alkalmazást miért nem hajlandó letölteni? (Ez lenne az a bizonyos 403-as hiba)
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Danielsson
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: youtube csak nálam nem működik? Mi a jó megoldás arra, hogy szépen lejátsza a videókat? Van olyan, hogy a főoldalról simán lejátszik mindent, de amikor rákeresek vmire, akkor hibát ír és vége... Előre is köszi, még nem volt időm átolvasni a rengeteg hozzászólást, tök jó ez a fórum amúgy!
-
Raypapa
tag
válasz Danielsson #5303 üzenetére
Nem tudom mi a megoldás a problémádra, de nekem a Youtube alkalmazás simán fut, problémák nélkül, keresés esetén is jó... Használd azt a böngésző helyett.
(ver.: 2.4.4) -
sovinho
tag
Sziasztok,
Következő a gondom: Nagy nehezen sikerült feltenni a Dead Space játékot (hála a fórumnak), de a hang szaggat. Tapasztalt már valaki ilyen problémát, van valami javaslat? Köszönöm!
Hakuna Matata
-
Brutális eb
addikt
válasz Danielsson #5303 üzenetére
Ismert tab hiba senki nem tudja az okát a tulajok 90%-nál előjön.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
f_david
tag
Sziasztok!
XPAD70-es kicsit sokáig volt kikapcsolva, ezért gyakorlatilag eltűnt róla mintha reseteltem volna, és internal stroage helyre 0byte szabad helyet mutat.
Recovery mód, - wipe data - wipe cache - wipe media, segíthet rajta, vagy úja kell ilyenkor húzni kompletten? (azt tudom, hogy a programoknak annyi, csak ha nem muszáj az os nem rántanám újra)
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Raypapa #5316 üzenetére
A ClockWorkMod a gyári recovery-nek egy továbbfejlesztett változata, rengeteg plusz funkcióval...ezek le lesznek dokumentálva és mindenkinek világos lesz miről van szó...igazából a haladó felhasználók és leendő "fejlesztők" tudják kiaknázni teljesen, az átlag felhasználónak lehetősége nyílik akár a nem gyári rom-ok telepítésére is értsd pl: CyanogenMod7 vagy CyanogenMod9
Ezen nem gyári rendszerek teljes mentésére/visszaállítására!
Természetesen terveink között szerepel a gyári rendszeren is megoldani ezt a funkciót egészében vagy részben, de ez még a jövő zenéje...érdekességek:
- a recovery alatt engedélyezve van az ADB szolgáltatás (a shell root-ként használható)
- a CWM-ben bármikor felcsatolható USB meghajtóként akár az SD-kártya, akár a belső nand (flash) nem kell működő rendszer hozzá
- különböző rendszerfrissítések telepítése könnyedén - nem kell újrarakni az egész rom-ot apróbb módosításokért...és nem kötelező SD-ről frissíteni a belső nand is használható erre a műveletre...egyszóval megnyílt innentől kezdve a felhasználók előtt a nem gyári - módosított - rom-ok használata...
-
sandman11
csendes tag
Sziasztok
Nekem is van egy xpad-70-es tabletem, véletlenül az xtab 70 frissítését indítottam el, utána fel tudtam tenni az utolsó gyári frissítést és ment is a műszer úgy egy hétig. Most meg csak a recovery menübe tudok belépni, próbáltam a gyári androidot,a fórumon lévő rootolt verziót is végig megy a telepítés de utána nem indul el.
Mit lehet tenni? -
gabor94
tag
Tegnap leszedtem egy nagyon szép launchert, SPB Shell 3D a neve. Tableten kitünõen fut, természetesen csak letöltöttem.(ha úgy csinálod mint én rootolva kell lenni a tabletnek) . Verziója : 1.5.3
-
rabbit87
tag
üdv!
Tudna valaki ajánlani olyan programot xTabra, amivel beállitott időre ki tudom kapcsoltatni a gépet?
Elég zavaró, hogy ha film közben elalszik az ember és arra ébredek, hogy fekete képernyő, az akkut meg leszopja.Illetve a másik, keresek normális böngészőt, amivel megy a youtube és a böngészés is.
Jelenleg a 'Böngésző' viszi a jutubot, az Opera/ mini pedig a böngészésben kézreállóbb.
Viszont igy váltogatni kell egy-egy videónál...Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
Brutális eb
addikt
válasz apeelme #5315 üzenetére
E öröm e bódogság.
Köszi mindkettőtöknek.
Rom maneger,cwm oh yeeeeah
Egy CyanogenMod-nak mnnyire örülnék.Föleg ICS alapúnak.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
djnice
veterán
Sziasztok! Az új v1.1-es 02.28-as rom az x-tab70-re már 1000 Mhz-en hajtja a cpu-t? Ha nem akkor a WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.08 rom-ot honnan tudom letölteni? (Az első oldalon nem találom)
-
kelzsoca
félisten
a WayteQ_xTAB-70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.08 rom-ot honnan tudom letölteni? (Az első oldalon nem találom)
Ilyen rom már nincs (nem is lesz) majd készülni fog custom rom, csak nem egy kész rom lesz módosítva, hanem forrásból lesz felépítve és módosítva, addig használjátok az utolsó kiadott gyári romot.
-
apeelme
addikt
helyzetjelentés:
1. sikerült a system partíciót yaffs2-ként felmountolni ami eredetileg ubifs-ként van használva, és már egy forrásból épített saját rom-ot feltelepíteni természetesen az új CWM-el...eredmény: MŰKÖDIK!
- egyetlen hátulütője a dolognak hogy a moddolt boot.img miatt a gyári rendszert újra fel kell raknotok majd, viszont a már működő backup miatt egy advanced restore data-val mindent visszaállíthattok majd mintha mi sem történt volna!2. azáltal hogy yaffs2 lett a system is, a CWM-ben a teljes rendszer mentés/visszaállítás is tökéletesen MŰKÖDIK!
Köszi kelzsoca a segítséget és a kitartást egyedül nehéz lett volna nagyon!
-
bull84ghia
őstag
Hello megvételre ajánlottak nekem egy ilyen készüléket.
2011 novemberi, tartozékok:Hálózati töltő, USB kábel, USB Otg adapter, Neoprén tok, 2GB microMennyit érhet ez így most?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Brutális eb
addikt
válasz bull84ghia #5341 üzenetére
30-35
-
rabbit87
tag
üdv
Srácok!
Az normális, hogy az xtab-on 381MB a Ram mérete?
Több program és a menü is ezt irja.
Vagy ennyi marad a rendszer után?[ Szerkesztve ]
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
rabbit87
tag
Skacok!
Erösen gondolkodom, hogy lecserélném a tab70-et egy netbookra..
Sajnos túl kicsinek bizonyul ez a 7"- os kijelzö, szétcseszi a szemem.Februári a gép, van hozzá töltö, tok, otg kábel, pc usb kábel, 16 GB sd, gyári fólia a kijelzön, eddig sosem produkált rendelleneset, teszi a dolgát. Garancia ugye egy év.
Az tetszik, hogy rettentö mobil, viszont hiányzik a windows .Sokat bukni nem szeretnék, szerintetek mennyit kérhetek érte?
Ha valakit érdekel irjon!Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
rabbit87
tag
Az nagyon karcsú, 51 + sok futkozásban van.
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest