Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    válasz cserkegomba #1280 üzenetére

    Enyém most áprilisban lesz 3 éves és már egyszer járt szervízben az első évben amikor fw frissítést kellett csinálni mert típushiba miatt előjött nála is a lefagyás, de azt orvosolták a Wayteq szervízben (amit csak ajálani tudok) és azóta gond nélkül működik. Nem mindig tudok vele rendszeresn olvasni, ezért már előfordult, hogy lemerült szegény és napokig nem tettem fel töltőre, de amikor észrevettem feltettem mondjuk este és másnap reggelre már feltöltötte. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az enyémmel nincs különösebb hiba, esetleg annyit tapasztaltam, hogy az ért a 3 év alatt gyengült az akku teljesítménye, de szerintem nem veszes, főleg ha már látom, hogy negyedig van felteszem este töltőre és reggelre már kész is. Most pontosabb statisztikát nem tudok mondani az üzemidőről, mert nemrég kezdtem el ismét olvasni, előtte pihenésre volt ítélve kis időre, olyankor ki is kapcsolom teljesen, amikor tudom, hogy jó ideig nem tudom használni, persze egy idő után úgy is lemerül az akku, ha nincs használva, de jóval lassabban. Tehát összességében azt kell mondjam, hogy 3 év után is nagyon jól teljesít a kicsike, és arra amire kell teljesmértékben megfelel. Próbáld meg a szerízeltetést. Először bevizsgálják, aztán megmondják, hogy mi lehet a baja és árajánlatot adnak, amit nem muszáj elfogadnod, szóval a döntés utána a tiéd, hogy megcsináltatod vagy sem. Garancia időn túli javítással még nem volt dolgom, ezért nem tudok nyilatkozni, hogy pl. bevizsgálásért fizetni kell-e stb...de remélhetőleg nem. Csak egy wayteq gps-el van tapasztalat, ami alaplapos lett és ezáltal ugye használhatatlanná is vállt, szóval ezt megállapítva mondták a szervízben, hogy annyi lenne a javíttatás mint egy új készülék, szóval így felesleges volt és nem is hagytuk ott.
    Itt egy pontos szerviz árlista .
    Szerintem olyan nincs, hogy meddig szalonképes egy ebookolvasó vagy akár egy telefon.
    Sajnos murphy törvénye ilyen, amit nem tudunk befolyásolni, tehát vagy szerencsénk van, vagy nem.
    Mint mondtam én már 3 éve használom nagy megelégedéssel, még aztuán is, hogy garancia időn belül járt már fw frissítés miatt márkaszervízben.
    Amúgy ha esetleg fw frissítés megoldaná a merülési és töltési problémát illetve gombjavítást is lehet rajta végezni, és az árlistának hinni is lehet akkor 5-6ezer körül megúsznád a dolgot. Persze biztosat csak ők tudnak mondani, de egy próbát megér.
    Ha pedig netán nem vagy pesti ill. Budapest környéki akkor is ajánlott őket felhívni, mert hátha tudnak segíteni vagy más szervízt ajánalni.

    Remélem tudtam segíteni, és sikerrel jársz ezügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák