Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Alin én mérföldekkel jobbat vettem kb. ennyiért akcióban ( https://www.aliexpress.com/item/33014682586.html ), a cikkben szereplő "felgumizott" tüskés alu lapot <$2 alatt kapni.
Nincs az az isten, hogy ne ugyanarról a futószalagról gördüljön le a Gelid cucca is, pofátlanság érte 9 eurót elkérni.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor81
senior tag
Szia !
Ez rendben is lenne, csak szembe megy azzal, ami ezeknek a hardvereknek egy fontos előnyös tulajdonsága, mégpedig a némaság. Nekem 5 éve van egy Mini-ITX konfigom, amiben a CPU-t is a ház alumínium bordázata hűti és van benne 2 SSD. Az egész masina legzavaróbb alkatrésze a ház elején pislákoló kék LED. Szerinted én ebbe szeretnék egy 6 cm-es forgó-morgó, visító zajgenerátort azért, hogy 60 fok helyett 50 legyen ? Nekünk sem könnyű, bizonyára számoltak azzal, hogy melegedni fog, így nem hat meg, ha picit izzad, elvégre "az a dolga". -
fuvi
senior tag
a normál méretű (2280) 2 éve kapható BTW
-
Televan74
nagyúr
Ennyire nehéz volt a piros színt kikeverni? Mi tartott ennyi ideig?
-
boruzs
csendes tag
Én nagyon jól megoldottam dolgot , egy 6-cm ventilátort rögzítettem elébe 500GB Samsung 970-evo plusnak-nak és most is 32-fokos de még nyáron sem ment 42-fok fölé. Ezek a hűtőbordák nem mondom hogy nem jók de a ventilátor az szuperül bevált nekem. Ja még annyit hogy még így is csak félig van raja az ssd-n , ventilátor.
-
omfgk
veterán
a meghajtóra való felszerelést pedig a csomagban található három darab szilikongyűrű segíti.
Elsőre azt hittem ,hogy kábelkötegelők...Igénytelen vacak.
-
Ez 1000Ft eBay-en
Új hozzászólás Aktív témák
ph A színre utaló jelzőt itt most szó szerint értjük és nem a legismertebb vörös gyártóra utalunk, hanem valóban ebben az árnyalatban pompázik az új hűtőborda.
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...