Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epson nyomtatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
-
Angel1981
veterán
"Az MSI szerint jelentős piaca van a halk és jól hűtött grafikus vezérlőknek."
Igen, csak hogy meg lehet oldani léghűtéssel is, lásd pl. ASUS Strix - csillagos ötöst érdemel!
-
korion
senior tag
válasz
flashpointer #8 üzenetére
Megértelek és én is mindig csodálkoztam..,el is adtam (CM 240M) aztán,h jött a nyár és új proci amit léggel már necces volt hajtani (3930K)csak nagy házban!pont ezért vettem a Raijintek Triton-t,h későbbiekben be lehessen vizezni a vga-t is és arra rá lehet kötni azt olvastam..
-
KisDre
senior tag
válasz
Rypejakten #1 üzenetére
Vizezik hát! Ezeknek a mai fiataloknak már semmi sem szent! Még a VGA-t is vizezik
-
MrM94
addikt
Nekem aztán nem kéne corsair kompakt,mégegyszer köszönöm szépen.
-
Vole
aktív tag
válasz
Rypejakten #10 üzenetére
Ha osszeall az MSI a Corsair -el, akkor gyarilag adjak majd a kartyat a Corsair vizhutesevel, ugyhogy nem lesz semmilyen ganyolas, csak megveszed, becsavarozod es kesz.
Nekem amugy 110i GT van a procin, es gondolkoztam a Corsair fele adapteren, de vegul a sima leghuteses MSI 970 -es kartya lett. Oszinten szolva nagyot csodalkoztam, mikor beuzemeltem a gepet es azt lattam, hogy nem forognak a ventik. Ez a genya csak akkor inditja be a ventiket amikor komolyabb terheles alatt van a kartya, ugyhogy az esetek tobbsegeben hangtalan, jatek alatt meg ugysem erdekel tuzottan, mert egyreszt akkor sem tul hangos, masreszt boven elnyomja a jatekzaj.
Ha mostanaban akarsz MSI vga -t venni, akkor a helyedben megvarnam ezeket az uj vizhuteseseket.
-
Rypejakten
addikt
szóval, ha jól értem, ezek teljesen ésszerű megoldások mondjuk használtan, összeválogatva, de nem újonnan mert ad1 túlárazottak, vagy ad2 nem normálisan felszereltek?
azt sejtem, hogy egy csövezés+radi+pumpa+blokk összeállításnál olcsóbb egy jó venti+kompakt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Rypejakten #1 üzenetére
Elég réteg felhasználásról szól,de én is közéjük tartozok.Adott volt egy H105 amit nem akartam eladni és egy ref 290x így kéz alól szereztem mellé egy Hybrid I-est.Hát csend és teljesítmény a köbön.Hozzáteszem ehhez kell egy problémásabb vga amit bajos léggel hűteni,mert pl egy 970-re nem sok értelmét látom az ilyennek. Most pl 15 ropiért van egy Hybrid I-es az aprón ami ajándék kategóriát képvisel.
-
flashpointer
őstag
-
válasz
Rypejakten #1 üzenetére
ha akar sem nagyon tud. két cégnek van erre megoldása, az nzxtnek és a corsairnak. az nzxt adaptere nem hűti az első vrmeket, a corsairéhoz pedig kellene egy refkártya blowere, amit ők nem adnak az adapter mellé, de még külön sem tudod tőlük megrendelni.
bármelyiket választod vagy aprón kukázás vagy gányolás a történet vége.
egyébként a vgakat több értelme lenne játékvizesíteni, mint a felét-harmadát sem evő procikat.
de ha már a corsair beszáll, remélem a radit külön mellékelik, vagy könnyen légteleníthetőre terveztetik, hogy cserélni lehessen. persze ez csak álom, már az fejlődés lenne, ha nem szimpla 120as radival jönnének az egybevizes kártyák. az igazi az ek-féle kuplungos egybevíz lenne, amit ha dupla kuplunggal hoznának ki, akkor az arra alkalmas házakból akár kívülre is kivezethető lenne. de ez már nem az eladható tömegtermék árkategória.
nyáron még komoly szándékaim voltak, hogy a 290emet egy felokosított h100+hg10 kombóval hűtöm le, csak amire összeszedtem a bátorságomat (hg10zel nem találtam kritikát itt a fórumon), addigra elromlott a vga-m. -
Puma K
nagyúr
"Úgy tudjuk, hogy az MSI a Corsairrel kötött szövetséget egy GeForce GTX 980 Ti modellel szeretné először megpecsételni, amely érthető döntés, mivel ezzel reagálnak a gyárilag vízhűtéssel szerelt Radeon R9 Fury X-re."
Szegény AMD szétesik és még meg is rugdossák kicsikét.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Rypejakten #1 üzenetére
Sokkal olcsóbb a kompakt víz, mint a rendes épített. Ennek ellenére hűvösebb és halkabb lehet a léghűtésnél, + a hő nagy része egyből házon kívülre kerül, ahogy az építettnél is.
(#6) Puma K: Ja, mert biztos nem adott nekik ötletet a Fury X.
-
hypno skate
senior tag
Nagy igény volna a fogyasztás és a méret csökkentésére is ...
...csak úgy mondom. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Rypejakten #1 üzenetére
De bizony egyre többen teszünk kompaktot a VGA-ra. Többet lehet fogni hőmérsékletben kompaktal a VGA-n mint procin.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egy Corsairű vízzel vágott MSI, ala' Nvidia.
Nekem tetszik. -
Rypejakten
addikt
mennyire van piaca az ilyen megoldásoknak? nem szkeptikus vagyok, tényleg érdekel.
aki vizezi a kártyáját, az gondolom nem kompaktot pakol rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI szerint jelentős piaca van a halk és jól hűtött grafikus vezérlőknek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest