Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • csicso82

  nagyúr

  EZ a FORMAXIZÉ összelegózott egy gépet (drága, rosszul összeválogatott alkatrészekből ) amire még rá is pakolt vagy 40 ezer forintot - egy gép összerakása kb. fél óra. + még mivel egységesen - ha jól értem - 3 év garit ad ezért ez mintha azt jelentené pár alkatrésznek lecsípte a garanciáját aminek akár 5 éve is jár.

  EZ TÉNY nem kell magyarázni.

  Ez miért és kinek jó a bolton kívül? Hogy a rég bennragadt alkatrészekből összerakott egy gépet? Mert a vevőnek nem az biztos.

  [ Szerkesztve ]

 • NightGT

  aktív tag

  Hogy mi mi, abba ne menjünk bele...

  De a legutóbb pont a vásárlási szokásokról beszélgettünk. Szerinte itt, a (már majdnem) nyugati határszélen két kategória megy nagyon: a 100 ezer forintos gép, meg a fullos 600 ezres. Konkrétan ezt a számot mondta, meg hogy nála a középkat az, amire egyre kevesebb kereslet van.

  Vagy szerinted nálunk, ahol fekete-fehér statisztikák készültek arról, hogy a válság alatt is mennyire növekedett a luxustermékek iránti kereslet, nincs vásárlóerő a prémium cuccokra? Meg a nyugat-európaihoz képest 120-130% magyar kiskerárakon szerinted nincs profit? Tudjuk, adók, fajlagos költségek, mind magasabb...nem fogalmatlan itt senki, de azért na.

  És a még arra is felárat tevő, azt úgy pedig akciósnak hirdető foramaxot sajnálni kéne, hogy nekik biztos milyen rossz ezen az üzlet? Mert itt ez a bibi...

  Értem én, hogy valakinek az "ördög ügyvédjének" is kell lenni...de van az a pont, ahol jobb visszavonulni...

  Speed is the only truly modern sensation

Hozzászólok Aktív témák