Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Toshiba notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107)
- Milyen TV-t vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
sb
veterán
Nem nagyon látom azt a brutális árkülönbséget ami miatt sokaknál kiakadt a sz*patásmérő.
Most kidobtál "jóval drágábban" az egyiknél 30k-t a másiknál 10 alatt. Százalékban ez mennyi a konfig árához képest?De ha egyedi árat kérsz még jobb lesz. Sőt mindenkinek van egy Pityu haverja számtech boltban, az még olcsóbb. És persze Józsi a nagykerben és Zozó aki féláfázik a Bt-vel. Nem tudom, hogy jutottunk erre a síkra, de ha belevesszük akkor biztos a Foramaxnál is meg lehet játszani.
Ami a gondom: Nem erről beszéltem. Írtam, hogy gőzöm sincs a 2080 árakról mert nem érint. Nem azzal volt bajom, hogy ez drága vagy nem... hanem azzal a gondolatmenettel, hogy szolgáltatást hasonlítunk alkatrészárhoz. Ez egyszerűen nem működik. Még mindig ott a példa: krumplistászta ára vs te főzöl otthon mindent, mást is, minden nap: nem 0Ft lesz a ráfordított idő.
Ebben meg nem jutottunk előrébb. Értem az árlistád alapján a 3-5e-es összeszerelési költségeket, de nem tudom értelmezni. Nyilván nem ennyibe kerül az ócsójános munkaerő sem, ahogy nem 1 óra összerakni egy gépet sem. De a műhely/raktár is több áramot eszik ennyi idő alatt. Nyilván ez a költség másban van benne. Üzletméretben és egyéb árakban.
Innentől teljesen irreleváns arra nézve amit mondta: Mindenki a 0Ft-os 0-1 órás otthon összepattintom költséghez méri (Bónuszként véve, hogy össze is tudja). Ez fail mert fajlagosan k* drága a hozzáadott munka. Akkor is ha nagyüzemben megy és nem a kihirdetett összeszerelési árakban látod.
A Dellnél sincs ilyen és mégis jóval drágább az üzleti noti, mondjuk 2x ha összenézed egy "ugyanolyan vasú" alja konzumerhez képest.eladó cuccok: Phenom II X4+GTX460 1GB konfig, Samsung SSD-k, Tp-Link WDR3600, Modecom Feel 202 mITX ház...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest