Hirdetés

2018. június 20., szerda

Hozzászólások

(#1) GodGamer5


GodGamer5
(senior tag)

Pont időben... Addigra már N64 mini is lesz. Mindig le van maradva a Nintendo.

"Komolyan, neha ugy erzem, az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#2) Djuree


Djuree
(PH! félisten)

én is vennék egyet! ezek még ma is jobbak mint a gagyi wii szarok...

(#3) Redneck válasza GodGamer5 (#1) üzenetére


Redneck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Lesz N64 mini??? Baromira örülnék neki, volt pár kedvenc játékom (Super Mario, Mario Kart, Goldeneye és 1080 Snowboarding).

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#4) mephi666


mephi666
(PH! kedvence)

na ez pozitív, csak tartsák meg az eredeti kb. 20ezres árat és akkor venni fogok egyet a játéklista miatt... :K ne 30-40-ért kezdjék el nyomatni... :U

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Baltazár123


Baltazár123
(kvázi-tag)

Akinek volt ilyen régen annak nosztalgiázni jó dolog, de néztem youtube-n és bár elhiszem, hogy van aki ezeket szereti nyomkodni, de ezek azért manapság már ulta gagyi játékok. Tudom, a játékmenet, de ez már a szemet is bántja, komolyan mondom, annyira régies pixel grafika.
Nekem ez az egész olyannak tűnik, mint amikor először írtak C64 emulátort PC-re és én is úgy voltam, hogy hú meg ha, majd mennyit fogok vele játszani, aztán mentem is párat, pl megcsináltam végig a China Miner-t ami kimaradt, de aztán elég hamar abbahagytam, mert egyszerűen már nagyon eljárt felettük a kor.

[ Szerkesztve ]

(#6) twollah1976


twollah1976
(őstag)

Ha már visszahozza a Nintendo a NES-t, akkor ennyi erővel az összes NES játékot belegyömöszölhetné.

Adja drágábban, de akkor legyen benne az egész "életmű".

A név kitalált a valósággal való egyezés csak a véletlen műve! OnePlus3 / 3T tokok eladók! goo.gl/gWTbBM H - is for the Hell I unleash A - arise the Apocalypse T - I am your Terror E - destroy the Enemy

(#7) b. válasza twollah1976 (#6) üzenetére


b.
(PH! kedvence)

Erre van megoldás házilag , nem gond :)[link]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso)

(#8) mephi666 válasza twollah1976 (#6) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)

sega-nál ilyet láttam, amin meglepődtem: hd, eredeti kazettákkal kompatibilitás, wireless kontrollerek (2db, nem pedig 1, mint nintendo-nál), és többoldalas játéklista :K ez már ráncfelvarrás... viszont a nes classic-nál a kevesebb játékból is van rengeteg, amit pótolnom kell

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) Kisgépkezelő válasza mephi666 (#8) üzenetére


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

Állítólag elég vacak lett. Valami kínai bérgyártónak adták ki a cuccot, akik 2 filléres műanyagból csinálták a hardvert, a szoftver pedig tele van bugokkal, ami miatt akad pár játék, meg rossz a hang stb... Itt egy ign teszt, amiben eléggé lehúzzák. Állítólag a többi nagy portállal együtt valami nullszériás példányokat kaptak, de aki a világ legnagyobb játékportáljainak, hibás tesztpéldányt küld, arról azért nehéz elhinni, hogy a játékosoknak majd jót gyárt.

(#10) AusWolf válasza twollah1976 (#6) üzenetére


AusWolf
(őstag)

Így van! Ha lenne rajta legalább egy Battle City, vagy Lunar Pool, akkor még engem is érdekelne. Kisgyerek koromban volt, hogy egész éjszakán át toltuk ezeket apámmal. De jó is volt! :U

Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

(#11) Pete55555


Pete55555
(PH! kedvence)

LIKE !

...Szeretem leracsniztatni...

(#12) pomorski


pomorski
(őstag)

Aranyos kis kütyü, elfogadnék 1et.

(#13) KKaresz45 válasza mephi666 (#8) üzenetére


KKaresz45
(fanatikus tag)

Én is csak rosszat hallottam erről a MegaDrive minről. Ez nem hivatalos Sega termék (ellentétben a NES minivel ami Nintendo). Biztosan van valami megállapodás a jogokról ha rajta van a Sega logó, de attól még full gagyi.

[link]

(#14) sz.balazs.95


sz.balazs.95
(PH! kedvence)

Én szerencsére tudtam szerezni, de örömteli hír azoknak, akik lecsúsztak.
Így most ők az SNES minivel együtt tudják beszerezni akár :D

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#15) sz.balazs.95 válasza Baltazár123 (#5) üzenetére


sz.balazs.95
(PH! kedvence)

"de ezek azért manapság már ulta gagyi játékok"

Ugye tudod, hogy egy jázék gagyisága és annak összetettsége / grafikai részletessége nem egyenesen arányos? :U

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#16) JordyG


JordyG
(kvázi-tag)

Nintendo, rajongóid esdekel, ezt a konzolt éleszd fel.
- Mert a Nintendo nem hall nagyot, a rajongói kérés meghallgattatott.

Nálam a c64 és az Amiga miatt kimaradt, de ismerek pár egyént akik pályáztak egy ilyenre, aztán addig halogatták, hogy olcsóbb lesz, míg drágább lett. :DD

Na ők örülni fognak.

(#17) Bird


Bird
(PH! addikt)

Kicsit elkéstek, elaludtak....

Enyimé

(#18) carl18


carl18
(senior tag)

Megnéztem a Snes-re amit majd kiadnak 21 játék jelenik majd meg, poén hogy ezzel akarják kitolni valaki szemét. A Hardver alapján eddigi Nes 512 mb tároló kapacítással rendelkezett Pár száz játékot simán rárakhattak volna akkor még talán engem is érdekelt volna. De 20-30 JátéK? VICC Főleg hogy egy nintendo játék 200-300 Kb maximum.
Még megérteném ha Sony Playstation gépből jönne egy remake és csak 30 játék volna rajta, ott azért 30X500 mb durván.

10X Kaioken Kamehameha!

(#19) Bird válasza carl18 (#18) üzenetére


Bird
(PH! addikt)

Ebből is látszik mennyire kapzsi a Nintendo hozzáállása....

Enyimé

(#20) Mike88 válasza b. (#7) üzenetére


Mike88
(senior tag)

Persze! Mindenre van megoldás, de nem ez a lényeg, mert egyrészt szerintem ezt mindenki tudja, aki ide írt, még az is, aki hiányol pár játékot a listáról, másrészt ezt nem mindenki tudja végrehajtani, bármennyire is könnyűnek tűnik egyeseknek, meg ha erről van szó, akkor kb. ugyanekkora művelet (ha nem egyszerűbb) egy Retropie-t "telepíteni" SD kártyára, ami RPi-be be, majd két NES USB-s kontroller, s ugyanezt megkapod, sőt többet. Szóval ebben az volna a lényeg, hogy megveszed, játszol, majd később polcra fel. Onnantól kezdve, hogy otthon még sz----kodnod kell vele, hogy a kedvenc játékod is felkerüljön rá.... Háááát, így ér annyit vagy többet, pusztán a burkolat és a Nintendo embléma miatt, mint egy, akár RPi Zero?
Mert NESPi házzal egy RPi 2-3-al, s két NES kontrollerrel akár 20-25 ezerből kihozható ugyanez, ami design-ban ugyanaz, Retropie látványban és funkciókban nem marad el az eredeti NES mini-n található "rendszertől", sőt megoldható akár wireless NES kinézetű kontrollerekkel is (az is igaz, hogy NES mini-hez is van wireless controller, persze nem a Nintendo-tól), s akkor ott van előtted, ami kinézetben a NES-t idézi meg, két kontrollerrel, ami vezetékes vagy sem de ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, s annyi játékkal, amennyit kiadtak, sőt akár a pirate (piaci, átalakított) játékokkal is. Jól láthatóan nem kapkodnak ebay-en egy RPi+Retropie+NESPi case kombóért, (nálunk pl. vaterán, egy készre összerakott szettet sztem nagy nehézségek árán lehetne csak eladni) ellenben a NES miniért igen (nálunk is), mi több dühöngenek sokan, hogy lemaradtak róla, szóval akkor ezt a terméket ezerszer inkább maga a név, a gyártó, s legfőképp a rajongás ami eladja, nem a design, nem a "ráncfelvarrás", se nem a temérdek elérhető játék.
Szóval mikor megjelent a NES mini akkor leírtam, hogy szerintem némi zavar van a fejekben a NES mini-t illetőleg s továbbra is tartom azt (bár nem talált megértésre, amit írtam, sőt egyeseket eléggé feldühítettem), aki a NES mininél hiányol bármilyen játékot is, az félreértett valamit. Ezt nagy rajongóknak találták ki, akiknél akár a mai napig ott áll a polcon, mint valami bálvány, kiemelt helyen egy eredeti NES konzol, ami szép, tiszta, mindene megvan és tökéletes, doboza mintha új lenne, s e mellé odakerülhet egy NES mini konzol is, miután játszott vele egy pár órát.Tény és való, hogy sok ember számára ez teljesen érthetetlen dolog, hogy valaki vesz valami használati tárgyat, aztán az csak egy dísz a későbbiek folyamán, max. néha van használatba véve.
Én sosem venném meg a NES minit, ha 10-ért adják, akkor sem, nekem tökéletes erre a retropie, rajta az összes játékkal, amivel régen játszottam, számomra az jelenti a nosztalgiát, nem maga a konzol látványa, a Nintendo, mint márka, se nem a kontroller. A NES mini-t nem nekem találták ki, de attól még helye van!

(#21) mongoose123


mongoose123
(fanatikus tag)

Csak senki ne rendelje elő vagy foglalkozzon a termékkel az 576 -nál!!! Ahogy kitették előrendelhető státuszba, még aznap megrendeltem. 8 hónap várakozás után miközben 2szer árat emeltek már közel 60ezer forintra, azt mondták bocs nem kapunk többet.

[ Szerkesztve ]

(#22) mephi666 válasza KKaresz45 (#13) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)

pff, hát akkor ez így nagyon gatya... pedig a specifikációja jóval meggyőzőbb, mint a nintendo-é

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) pityaa23 válasza Baltazár123 (#5) üzenetére


pityaa23
(senior tag)

Nekem van egy Nes minim, én nagyon élvezem, lehet menteni, végre olyan pályákra is eljutok Super Marioban, amit eddig sosem láttan.:-D

(#24) #82146048 válasza carl18 (#18) üzenetére


#82146048
(törölt tag)

Egyrészt van rajta ugye egy szép emulátor is, annak is kell hely, másrészt azt ugye tudod, hogy nincs minden játék joga a Nintendonál? Nem lehet csak feldobálni rá a ROM-okat, és újra kiadni a Capcom játékait, vagy ilyesmi. Biztosan tudtak volna ennél több játékot is kiadni, de ne essünk túlzásokba :) Az SNES játékok amúgy 1-6 MB-osak.

(#25) Kisgépkezelő válasza carl18 (#18) üzenetére


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

A nagyobb kiadók elkérnének némi pénzt a jogdíjakért, és mindjárt többszáz dolláros lenne az árcímke. Csak látszat az, hogy ezek a retró játékok ingyenesek, mert egyik cégnek sem éri meg nekimenni annak a pár rom-os oldalnak, ahonnét ezeket ingyen le lehet tölteni. Egyet lecsapnának úgyis nő kettő a helyére. Viszont ha a Nintendo százezerszámra adná el konzoljait az ő játékaikkal, akkor elég gyorsan jogi útra terelnék a dolgot.

(#26) AAAgold válasza Mike88 (#20) üzenetére


AAAgold
(senior tag)

én azért vettem nes mini-t, mert én nintendo-t akartam, és nem emulátort

technikailag ugyan ez szintén "csak" egy emulátor, , de mégis, ez egy igazi nintendo :D

"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."

(#27) Mike88 válasza AAAgold (#26) üzenetére


Mike88
(senior tag)

Jaja! Így van! Teljesen egyetértünk. Félreértettél, én annak ellenére(!), hogy kielégítő számomra az emulátor erre a célra, abszolúte megértem azokat, akik megveszik a NES mini-t, én azokat nem értem, akik nem értik meg azokat, akik megveszik a NES mini-t. :)

(#28) sz.balazs.95 válasza #82146048 (#24) üzenetére


sz.balazs.95
(PH! kedvence)

Pontosan. :K
Másrészt meg annyiért adják, amennyiért akarják.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#29) ZsugabubusHU


ZsugabubusHU
(újonc)

Ez a mini is érdekes volt mert elsőnek 20-ért láttam a boltokban,aztán rá 2 hónappal meg 35-40ért.

(#30) AAAgold válasza ZsugabubusHU (#29) üzenetére


AAAgold
(senior tag)

elővételben volt 20k körül, aztán kiderült, hogy nincs több készlet, akkor lett 40k, aztán karácsony előtt bezuhant egy szállítmány, és megint 20k körül lehetett venni... majd bejelentették, hogy nem gyártják tovább, és ez megint betett az árának

"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.