Hi​r​d​etés​

2018. április 19., csütörtök

Hozzászólások

(#1) Duck663


Duck663
(fanatikus tag)

Látva a játék minőségét, már a Codemasters - AMD együttműködés sem a régi. Valami rettenetesen ronda lett a játék. Borzasztó nagy a visszalépés a DiRT Rallyhoz képest.

Egy VEGA mindenek felett!

(#2) hapakj


hapakj
(kvázi-tag)

Jajj, már megint amd hotfix meghajtó...

(#3) Abu85 válasza Duck663 (#1) üzenetére


Abu85
(HÁZIGAZDA)

Intel - Codemasters együttműködés van.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Duck663 válasza Abu85 (#3) üzenetére


Duck663
(fanatikus tag)

Inkább ne lenne... Amíg AMD logó díszelgett a DiRT játékok elején nem lehetett panaszunk a játékok minőségére (Showdown-t kivéve), de most... ránézel a játékra és olyan, mintha valami másodvonalbeli fejlesztő sufnituningja lenne.

Egy VEGA mindenek felett!

(#5) ->Raizen<- válasza Duck663 (#4) üzenetére


->Raizen<-
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tok jo a grafika gtx 970-el, nem ertem a fanyalgokat, a kozonseg baltaval faragott volt a dirt rallyban plusz iranyithatatlan kontrollerrel az auto, ez a dirt 4 egyszeruen jo.

[ Szerkesztve ]

(#6) CJ4567 válasza ->Raizen<- (#5) üzenetére


CJ4567
(PH! kedvence)

RX460-al játszok Mediumon, és szerintem is szép a játék.

(#7) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Én nem mondanám rondának, szóval nem csúnya, csak az a baj, hogy ez kérem nem 2017-es évnek megfelelő szint. Ez kb valahol 2010 környéke. Bizonyos dolgokban pl. szebb a Dirt3, van amiben nem, van amiben a Dirt Rally szebb, van amiben ez.
Viszont az is biztos, hogy bizonyos pálya és felületi elemek undorítóan visszamaradottak. A vízfelcsapódás például kritikus. Mondom úgy hogy nem vagyok grafika nazi, de ez nekem így nem kifejezetten elfogadható. Pontosabban elmegy, de nem vágtam magam hanyatt tőle.

- Hány éves az új barátnőd? - 41. - Hehh, anyáddal randizol? - Nem, a tieddel.

(#8) awexco


awexco
(fanatikus tag)

Én azon csodálkozom , hogy valaki egyáltalán játszik a dirt sorozattal :) ötlettelen unalmas :)

I5-6600K@4700Mhz + Rx470 + LG 24GM77

(#9) Tuttu válasza ->Raizen<- (#5) üzenetére


Tuttu
(lelkes újonc)

Én meg rx480-al nyomom ultrán és csúnyának látom! Persze mihez képest... Dirt rally szebb volt és azért volt irányíthatatlan mert az nem arcade mint a Dirt sorozat. Az inkabb szimulator!
A Dirt 4 csúnya! Nézzen 4K-s összehasonlító videót aki nem hiszi!

(#10) ->Raizen<- válasza Tuttu (#9) üzenetére


->Raizen<-
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rohadtul nem csúnya, kéne szemüveg egyeseknek, egyes téli szakaszokon pl nagyon sűrű az erdő mindkét oldalt. Ott meg is fogja már a gépem. 6600k/gtx 970.

(#11) CJ4567 válasza Tuttu (#9) üzenetére


CJ4567
(PH! kedvence)

Játszottam Dirt Rallyval és Dirt 4-el is, számomra a Dirt 4 szebb. Mindenkinek relatív ez, van grafika amitől én már hanyatt vágom magam, más meg még annyit mond rá hogy ez nem rossz.

(#12) wolfman


wolfman
(PH! kedvence)

Elmondom még egyszer. Szerintem nem ronda a játék, csak semmi, de semmi grafikai előrelépés nincs már évek óta és ez rohadtul zavar mindenkit. Mindig azt várja az ember, hogy most megint picit többet kapunk, picit részletesebb, picit látványosabb, közben meg majdnem ugyan ez volt a Dirt 2 grafikája is. Nekem legalábbis ez bassza a csőrömet, hogy semmi, de semmi nem részletesebb! Ja, de az emberek a pályán, akik még mindig olyan élettelen, lelketlen scriptszellemek, mint mindig!

- Hány éves az új barátnőd? - 41. - Hehh, anyáddal randizol? - Nem, a tieddel.

(#13) maputo válasza wolfman (#12) üzenetére


maputo
(lelkes újonc)

Bizonyos napszakokban nem néz ki rosszul, de pl. Wales nappal szerintem béna. (Teljesen homogén, egyszínű fű ameddig a szem ellát, a réten lévő fák pedig valahogy elütnek a környezetüktől.)
De az is lehet, hogy csak azért tűnik csúnyának, mert a generált pályák miatt nem elég részletes/változatos a környezet. Sehol egy tó/patak, eltérű burkolatú útszakasz.

Abban viszont biztosan előrelépés a Dirt 3-hoz képest, hogy az nem tudott ilyen hosszú szakaszokat kezelni, illetve a látótávolság sem volt ekkora (ott nem is volt olyan szakasz, ahonnan a hegy tetejéről láthattuk az egész tájat.)

(#14) wolfman válasza maputo (#13) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

a látótávolság sem volt ekkora

Azt azért jegyezzük meg, hogy a fű most is a kocsi előtt 3m-re részleteződik ki, amit még mindig nem akarok elhinni, hogy 2017-ben ennyire le kell szabályozni. Erre igazán csinálhatnának egy ki..zott csúszkát, hogy akinek erősebb gépe van, kitolhassa a draw distance-t!

- Hány éves az új barátnőd? - 41. - Hehh, anyáddal randizol? - Nem, a tieddel.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.