Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  őstag

  LOGOUT blog

  Mikor bekapcsolta a számítógépet ... csak annyit mondtam "jaj" ... van akinek tényleg bejön ez a fényorgia?

  ... a végén ráadásul ki is gyulladt az egész ;]

  Bár még elegáns is lehetne ez, kevésbé "szivárványosban" ... nincs bajom a szivárvánnyal, csak ez így túl sok szín egyszerre.. Elegánsabb csak az 1 vagy pár jól megválasztott, egymással harmonizáló színekből álló konfig.. Ez így csak olyan mint amibe szivárványt "hánynak"...

  A sharkoon házak régen mindig olcsók voltak .. végül is, ez is "részben" az...
  Mondjuk látszik, is, hogy régi platformra épül a ház, "csak" 165mm cpuhűtő magasság, még az alaplap tálcán van nyoma egy 5,25" egység rögzítőjének. Pár gumi takarót azért mellékelhettek volna az alaplapi "lyukaknak", nem olyan drága holmi az, főleg nagy tételben legyártatva egy olyan alapnál amit több házban is használnak ... persze tudom itt minden cent számít a gyártónak mint profit..

  Abból a szempontból jó a design, hogy látszólag azért valamennyi levegőhöz tud jutni az előlap irányából is a rendszer (ami nagy szó sajnos manapság).

  HA kéne építenem egy olcsó gépet aminek "mutatósnak" kell lennie, lehet azért benne lenne a kalapban ez a gépház is... Sokkal rosszabbak is vannak a piacon mint ez.

  Szerk.: ha jönne a háznak egy m-atx változata, az sokat változtatna a megítélésén részemről pozitív irányba. Főleg ha m-itx vagy m-dtx is jönne belőle (dtx-et jobban preferálnám, de ez nem az a gyártó, hogy "réteg méretkategóriákat" célozzon).

  [ Szerkesztve ]

  The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20

 • Akula

  senior tag

  nekem jelenleg is sharkoon házam van, de szerencsére nem viágít. elég, ha a lámpa világít az asztalomon aminek az a dolga.

 • MeszesKPT

  aktív tag

  A budget kuckók között szerintem egész elfogadhatóakat gyárt a Sharkoon, például nem vágja szét az ember kezét szereléskor. Itt az RGB azért kicsit megdobta az árat.

 • IgnisFatuus

  aktív tag

  Az előlapnak csak a fele rácsozott, így a második venti beszerelése előre nem feltétlen duplázza a légszállítást, de ettől függetlenül egész pofás visszafogott RGB-s ház lett.

  i7 8700K@5000, Asus ROG Strix Z370-H, 32GB HyperX Predator 3600MHz, 500GB Samsung 970 Pro M2, 2TB Intel 660p M2, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, Asus Xonar DX, Asus PG279Q, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro

Hozzászólok Aktív témák