Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Inkább az a gond, hogy a htpc házak iszonyatosan túl vannak árazva. A hírben említett ház elrendezésre elég jónak tűnik, bár hátul lehetnének szabvány 8 cm-es ventik. előlapot meg miért olyan baromi nehéz szépet csinálni? Htpc-nél nekem pl nem kéne semmi csilivili, hangerő, meg idő mutatása, kijelző spórolható. Előlap így már mehet is az egyik legegyszerűbb formába. Hdd és power led minimális fényerővel, bekapcs gomb, reset gomb, dvd tálca. Egyenes vasak mindenhol. Szálcsiszolás már extrának számít, pedig holott nem hiszem, hogy nagyon drága gyártási művelet.
-
Ari18
őstag
Rettentő ronda. Ha nem tudnám, hogy Chieftec azt hinném valami gagyi sz@r...
-
Gabboo
tag
Se nem szép, se nem kicsi, vajon olcsó se lesz?!
-
lajthabalazs
senior tag
Amellett, hogy nem szép, nem ötletes, nem elég kicsi ahhoz képest, hogy mit lehet beletenni még ronda is. Pazarlás az a 8kg alapanyag, amit beleépitettek. Remélem elég magas lesz az ára ahhoz, hogy senki ne vegye meg azért, mert "ennyiért jó vétel". Borzalom....
-
nem egy nagy szám.
se jót se rosszat nem tudnék róla mondani... -
^Clown
addikt
Nem egy szépség, de ha jó áron adják, akkor nem rossz.
-
yakuza.tora
addikt
Nem szép, de nekem a Chieftec ázikók közül a fekete Aegis-en kívül egyik sem tetszik.
-
Chieftec Maestro (2) új előlappal. Bár sztem nem előnyére változott.
-
sNORh
addikt
na ilyen "olcsó kategóriát" nem várna az ember egy ilyen gyártótól.. és még olcsó sem..
-
Ste
addikt
és még a mérete sem visszafogott
-
Silentfrog
veterán
Gyerekszobába jo lenne,nem bánnám ha ráfolyna a kakao.
-
PH-User
addikt
Hát ez nem "Bravo..."
Mármint nagyon gáz.
-
törölt tag
ugy nez ki, mint a regi xbox. nincs benne a szokasos chieftec-es hangulat, legyen az barmilyen is.
-
Tikakukac
titán
Kicsit "letisztult", de engem úgy sem érdekelnek házak ekkora méretben, EATX alá nem adom
-
moha21
veterán
Irodai gépnek tökéletes lehet. Alacsony fogyasztás, megbízhatóság.
-
exx
tag
Nem egy szépségdíjas az biztos.
-
S*Tom*
aktív tag
A táp nem lehet rossz. A ház tényleg kis csúfság, de van benne anyag, ilyen pici és üresen majdnem 8kg
-
ADAM1337
nagyúr
ronda.
-
tgabi333
aktív tag
hát ez borzalom.. ez úgy néz ki mint egy rosszul sikerült kínai fröccs öntött vízipisztoly széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest