Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
500 dollár a Lian.
Ez most vicc?
-
Tidus
addikt
A kettőt tudnám pároztatni, LL-be Silverstone táp. A kettő egy jó konfig fogadására alkalmas is lenne.
De nekem nagyon megfelel a jelenlegi is. -
szab.tam
nagyúr
a htpc házak tervezői még nem nagyon mérték fel azt az igényt, ami 1-2 prémium kategóriás médialejátszóban már megjelent, hogy optikai nak szánt hely mellett kell egy fiók, ahová hotswap módon be lehet dokkolni egy 3.5-ös winyót. (és persze fixre beépítve marad az os-es hdd, meg max még 1.
ha ez a dokkolási lehetőség megvan, akkor sok kérdés leegyszerűsödik.
ha nincs, akkor marad a hálózati lejátszás, vagy a külső dokkolás a maga maceráival...szerk:
valami hasonlóra gondolok. persze ez médialejátszó, és nem htpc, meg optikai sincs benne. de ott abelső dokk, ami sokaknak lassan fontosabb, mint egy dvd/ bd meghajtó
popcorn c200 phtv -
maláj
addikt
látom a Lian Li Tyr PC-X500FX ára mindenkinél lenyomta a biztosítékot
tetszik nekem is de itt is elgurult a gyógyszer az árazásnál -
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Tudom, de a Crown sorozat 100 rongy felett van és elvileg 50-60 rongy körül meg lehet úszni az LC16M-et vagy a 20-at mert abba is elfér 6 HDD.
Üdv,
Vik -
aram01
nagyúr
LL nagyon drága
-
Tripower
tag
válasz
#65675776 #21 üzenetére
Mi az hogy!?
tiszta rettenet!
kicsit olyan cájná hajó konténer szaga van amit a kikötőben megdobáltak hópihével.....
azt nesztek szilverszton!
A lian li mini itx vagy esetleg egy betyár micro cf-sli konfiggal kib@s*ott kökeményen nézhet ki!(ahogy azt már elöttem is megemlitették!)
kicsit thermaltake-es múlt idézés de nem rossz végül is tetszik! -
Bogyó bá'
nagyúr
A Lian-LI mini-ITX-szel, - ahogy a cikkben írják - nagyon ütős konfig lehetne....
-
törölt tag
A SilverStone sem éppen az olcsóságáról híres. Pedig az a ház is hót egyszerű.
-
Probber
őstag
A Lian Li szokásához híven, hozza a pofátlan formáját, a SilverStone pedig végtelenül egyszerű, de az árára azért kíváncsi lennék.
-
zazahoho
őstag
lian li szokás szerint méreg drága,hiába az ötletes megoldás ,ennyit nem ér
-
capulet75
addikt
Az árcédulát nézve a LianLi egy sz@r. 500 dodo, mégis mi a fene kerül ebben a házban 500 dollárba? Ja mondjuk a felirat az 300, a többi meg megér 200-at talán. Napi árfolyamon ez 105000 forint.Ennyi pénzt áldoznék házra, azt magam tervezném meg és legyártatnám egy profi esztergályossal.
-
dfdfdf
őstag
2 ipari szemét jó drágán szerintem (nem tetszenek a LL kuckók föleg hogy tudom az árukat....)
Jah ez csak egy személyes véleményneked attól tetszhet
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Mind gyök.
-
Zso2
őstag
inkább veszek egy "ócskaság" házat és televizelem az egészet...
-
Csabroncka
addikt
Jesszus Isten, A márka ennyibe fájna? Ennyi pénzért legalább megfuttathatták volna arannyal. Először azt hittem hogy van benne táp (ennyi pénzért hátha), de aztán jött a pofára esés. Még lyuk is van a vízhűtésnek (fantasztikus), legalább az egyik oldala lenne akkor radiátor...
Jól nézki, biztosan jó is, de az árazása érdekes.
A HTPC ház nekem valahogy nem jön be -
Nordic
Közösségépítő
Szép a LL, de érdekesen lőtték be az árat. Az enyém is ennyibe fáj, de ott azért kicsit több anyag van szerintem.
-
Boxi88
őstag
A Lian Li egész jól néz ki, de az ára meredek picit.
-
Hát a szokásos a bajom a Lian Li házakkal mégpedig az ára,ami szerintem irreálisan magas.
több mint 100 ezer forint egy ilyen átlagházért,hát vegye akinek sok a pénze -
Retekegér
MODERÁTOR
A Lian Li k. szép, csak k. drága.
-
Az a baj, hogy nem adnak ki olyan HTPC házakat, amibe 6 darab 3,5"es HDD elférne, van egy régebbi model a SS-nak az LC16M ha jól tudom, de azt meg nem lehet hazánkban kapni?
Üdv,
Vik -
Móci
addikt
Nagyon tetszik a Lian Li, csak lehetne olcsóbb is...
-
Milka 78
nagyúr
Na itt látszik,hogy a kevesebb néha több.Nagyon jól néz ki a Lian Li kuckója.
-
Findzs
addikt
csak az ára nem valami visszafogott a lian-li-nak
egyébként ezek galvanizálással lesznek feketék haj jól tudom nem festéssel
itt van egy bemutató:
[link] -
Gude
senior tag
Lian Li Tyr PC-X500FX -re lecserélném a mostani házam.Nagyon állat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kívül-belül fekete, íves, valamint HTPC-khez szánt számítógépházat leplezett le a Lian Li és a SilverStone.
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topic
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NZXT C750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Eladó 3 db be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM High-Speed ventilátor
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- Arctic Freezer 34 eSports DUO CPU hűtó eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest