- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Jaj ezek a fények, tényleg eljutottunk oda hogy minden világít már. Monitor vagy tv esetében én csak a Philips Ambilight-ban látok értelmet...
-
Amerigo57
őstag
A ViewSonic Elite XG270QC gyári leírásában, HDR400 támogatás van a leírásban.
Link:
Az IPS panellel szerelt ViewSonic XG270QG sík képcsöves változata tavaly januárban került a magyar piacra, a 27 colos QHD monitorok közül az egyik legjobban sikerült gamer monitor, csak az ára miatt kevesen vásárolják.
Link: -
siposz
aktív tag
"Jól néz ki, ezt tény, viszont az alja karomszerű, csak viszonylag kis felületen érintkezik az asztallal, emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy le ne billenjen."
Valaki érti, miért erőltetik ezt a lebillenős dizájnt? Ha teli talp van, az egésszen addig nem billen meg, amíg a monitor tömegközéppontja az asztalon kívülre nem kerül. Ez meg egy kis taszítás, és bucskázik hátra.
-
Kansas
addikt
Az az LG ráadásul OLED, ha jól látom... az nem hiszem, hogy egyhamar lejjebb menne árban...
A ViewSonic viszont elvileg 5-600 USD lesz
Acer, ASUS... no comment. -
Kansas
addikt
Nem feltétlenül, 27"-on már létezik ilyen. Nem kizárt, hogy 32"-est is talál aki tovább keres - főleg ha nem riad el az egzotikusabb márkáktól...
-
Kansas
addikt
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy egy VW Golf számodra az ideális autó, csak Passat padlólemezen, sedan kivitelben és az átlag Passat-nál kicsit olcsóbban...
Nekem meg egy ilyen kéne, csak mifelénk nem kapni, és ahol igen, ott is drága(kiszállítással együtt legalább is).
-
Dester31
tag
No, ez lenne számomra az ideális monitor - 32"-on, 4K felbontással, 10 bites színmélységgel (akár FRC-vel, mindent nem lehet) és GSync-kel, 300e Ft-os maximális árral.
(Tudom, a bili meg a kezem...) -
Kansas
addikt
A legtöbb olcsó HDR-es monitor(mármint a HDR olcsó/belépőszintű, pl az itt is alkalmazott DisplayHDR400, nem a monitor) natív 8-bites panelt használ FRC-vel "10-bitesítve".
A LUT alighanem 10-bites.
Ha valódi 10-bites panelt keresel, akkor a DisplayHDR1000-es monitorokat nézegesd, vagy az OLED-eket, de elvileg DisplayHDR500-tól felfele már kéne 10-bit. -
matteo90
csendes tag
Lehet én vagyok tájékozatlan, de a HDR nem követeli meg a 10 bites panelt? A táblázatban csak 8 bit és 16,7 millió szín szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a Viewsonic FreeSync támogatású, ívelt, játékosoknak szánt kijelzője.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vírusirtó topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear OLED 27GR95QE-B Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest