Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zotya84

  őstag

  Már a lead is tetszik: "A magyar szülők többsége meghatározza, hogy milyen játékot vehet meg a gyerek, emellett tízből kilenc szülő használ valamilyen szoftveres megoldást a videójátékozás korlátozására."

  Ilyenben dolgozóként én inkább azt látom, hogy 10-ből 9 szülő még csak be sem tud lépni a gyerek gépére, nemhogy még korlátozza, hogy mikor, mit, mennyit... És ez nem csak a játékra, a költésre is igaz. Volt már, akiről tudtam, hogy nincs jó helyzetben, de a gyereknek meg kell adni, amit akar, még akkor is, ha emiatt nehéz lesz a hóvége...
  Meg már volt olyan erőszakos gyerek, akinél a szülő inkább ráhagyta, minthogy jól elverje a büdös kölkét, azért, ahogy viselkedik vele szemben. (Nem vagyok híve a dolognak, de már majdnem én pofoztam fel a kölkét.)

  Úgyhogy, olyanról, hogy szülői szabályozás? Jóformán csak a mesében. Meg talán azoknál, akik már félig maguk benne voltak fiatalként, és látják, hogy mi a veszélye.

  Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

 • Zotya84

  őstag

  válasz ollie #3 üzenetére

  Lényegtelen, hogy mi az az ilyenben. Igazából, sajnos az átlag, amit látok. A legaljától a legtetejéig. Bár a régiónak köszönhetően inkább a valamivel feletti, és még így is szörnyű a tapasztalat. A szerencsétlenebb hátterű családokban a szülők általában még az alapszintű használathoz is képzetlenek, a szerencsés hátterűek inkább azok, de azok meg a gyerekkel foglalkozást hanyagolják. Ahol a legtöbb jó tapasztalatot szerzem ezzel kapcsolatban, az a szűk középréteg...

  VIC20: Persze az jobb megoldás. És igen, nincs bajom az ólommal. A(z egyik) hobbimhoz szükséges is.

  Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13

Hozzászólok Aktív témák