Hirdetés
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tehát felszívták magukat és hasonló áron csináltak egy mérhetően rosszabb egeret. Hajrá ASUS!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
devast
addikt
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Mindig ezt csinálják...
-
törölt tag
"Ezt kissé szomorúan konstatáljuk, hiszen így a cucc tömege már 130 gramm, ami bár bizonyosan megtalálja a maga közönségét, egyszerű halandók esetén inkább a tégla besorolás alá kerül. "
Ezek a halandók tényleg elég egyszerűek.
-
-
-
Reggie0
félisten
Ugy latszik a kolto valamiert nagyon szereti a "cucc"-ot.
-
-
-
-
-
Locutus
veterán
Hja... IT-guy kislánykezekhez biztos... Meg kvékezős nagy rángatásokhoz. Az emberek 90%-nak meg ez is jó.
De pl le lehetett volna írni szakszerűen is, hogy a kisebb súly ideálisabb, ugyanakkor teljesen normális ha egy egér 70-150g között van. Még ekkor is mindenki értné, hogy a korábban bemutatott G Pro ugyanennyi pénzért sokkal jobb választás, mert sokkal könnyebb. Anélkül, hogy szokás szerint túlzásokba esel, és mindent csak szélsőségesen és/vagy valakiket hülyének nézve tudsz megfogalmazni.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
Dr. Akula
félisten
Mostmár hogy tudnak könnyű wirelesst is, lehetne kicsit összébblapátolni benne az alkatrészeket, mert üres hely azért akad a fedél alatt bőven, nyugodtan le lehetne menni ezzel notiegér méretre, amit már jól lehetne tologatni az asztalon anélkül hogy a tenyérhez ütközne.
-
-
-
félisten
A halhatatlanoknak nem ez az egér való.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Nem értem emberek idejártok fikázni a cikkírót vagy mi?
Az egér igenis brutál nehéz egérnek számít profi gamer egerek kategóriájába és mint a konkurenciáját ezt is oda szánják, nem pedig Office alá."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
-
-
félisten
válasz #06658560 #31 üzenetére
Gondolom nem is vagy Pro gamer, ha ilyen egeret használsz, legalább is az általad említett egér nagyon erős jóindulattal sem nevezhető jó gamer egérnek , sőt kifejezetten szar gamer egerek, -és nem sértésnek szánom.- szinte minden szempontból, nem csak súlyból adódóan.
AZ hogy neked ez így jó és kényelmes,( ami egy nagyon fontos szempont egyébként) nem ugyan az, mint valamit profi szinten tolni. Általában 100 grammos egerek könnyebbnek számítanak,de az igazán könnyű és szeretett / elismert gamer egerek e körüliek vagy akár 90 gramm allatiak. Ehhez a 130 gramm majd 40 % túlsúly és súly csak egy tényező a sok közül, ami alapján egy gamer egér jónak nevezhető.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Sinesol
veterán
-
félisten
A súlynak nem a kényelemhez van köze a profi versenysportban az egy más dolog.
A jó kombináció a súly -ergonómia - szenzor- a csúszófelület- és még pár tényező együttes kombinációja, Ha két teljesen azonos G502 lenne a kezeidben kiélezett helyzetben, ami között semmi más eltérés nem lenne, csak 40-50 gramm különbség akkor könnyebb lenne ezt megértened.
JÓ egeret én úgy választanék magamnak, hogy első körben megnézném a súlyát és a könnyű egerek közül választanék magamnak olyat, aminek jó a szenzora, majd ezek után olyat aminek számomra jó ergonómiája folyamatosan leszűkítve. Ha csak az egyik tényező nem felel meg ezeknek a szűkítéseknek akkor már kompromisszumot kell kötnöd.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Sinesol
veterán
Mármint úgy értettem a kényelmet, hogy játékra használva.
Egyébként az általad elmondottakhoz annyit fűznék hozzá, hogy kényelmes szóval szerintem jobban le lehet ezt az egészet irni, mivel ezalatt arra gondolok, hogy szinte a végtagod meghoszabbitasa, hogy minden klappol, jó használni az eszközt minden tekintetben. Amennyiféle egeret használtam már, arra rájöttem, hogy a design számít a legkevésbé, extrém dolgokat kivéve mindent megszok az ember 1-2 hét használat után, egyedül az a lényeges, hogy fizikailag jó helyen legyenek a gombok, mert azzal sok mindent nem lehet kezdeni, ha nem éred el rendesen.
Szerintem a súly meg egyénfüggő, én például az extra súllyal érzem legjobbnak a G403-at, az ennél sokkal könnyebb egerekkel meg szenvedés a játék, valahogy túl könnyen mozognak, akár enyhe önkéntelen kézmozdulatra is könnyebben bemozdulnak, jobb ha kicsit nagyobb a tehetetlenségük. Nagyon könnyű 70-80 g-os egerekkel én mondjuk játszani is alig tudok, olyan mintha valami kis vacak lenne, túl könnyen bemozog, kezelhetetlen.Egyébként most találtam valami oldalt, ahol pl. Dota2 pro játékosok setupjait ismertették, és ott nagyrészt Steelseries Sensei 102g és Razer Deathadder Chroma 105g-al a legelterjedebb. Ezek sem épp könnyűsúlyú egerek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
De de, ezek 100 gramm körüliek amik átlagos súlyú egerek ezt írtam én is. 130 grammos egér kifejezetten nehéz, mint ahogy írták is a cikkben ( egyébként nagyon sok egeret azon a szinten már nem a gyári specifikáción használnak, mert úgy kezdik, hogy szétszedik és kidobálják belőle a beépített súlyokat. lescerélik a kábelt,a talpakat satöbbi.Szinte azonnal hozzálátnak átalakítani.
Nézzetek be szerintem ide az egér topikba vagy kérdezzétek meg Synthwave-t ( a cikkírót)akinek van már elég sok tapasztalat ilyen téren. Ő a PH egér topikban elég szép munkásságot folytatott le és van tapasztalata ezen a téren. Én meg a versenysport terén küzdöttem anno jó pár évig.[ Szerkesztve ]
-
"Egyébként most találtam valami oldalt, ahol pl. Dota2 pro játékosok setupjait ismertették, és ott nagyrészt Steelseries Sensei 102g és Razer Deathadder Chroma 105g-al a legelterjedebb. Ezek sem épp könnyűsúlyú egerek."
Nem, azok sem. Azok átlagosak - és nagyon messze vannak a 130-tól.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
félisten
átlagos vagy könnyű, de semmiképpen nem ilyen nehéz egérrel játszanék, max otthon alkalmi játékra, de ahhoz ez meg túl drága. Legalább is nekem.
Hidd el hogy a pro játékosok a határokon használják az egereket. 400 CPI felbontás Low sens és hatalmas G erők, amik igazán igénybe veszik az egereket.Az az egér marketing ahol 12000 CPI ről 16000 CPI re emelik a sensor érzékenységét és ezzel kezdik a fejlesztést kiemelni a vevő fele, egy nagy parasztvakítás mint ahogy az is, hogy valaki pro player akar lenni , vesz egy 30 K-s egeret és 6000 CPI-n használja. Csodálkozik, hogy nem fejlődik. Ma( is) 400-600 CPI -vel/ emelt USB frekivel halálpontosak az optikai egerek és nem is kell annál több.
EZ mellet pedig az számít amit te is leírtál, hogy te szereted, meg vagy vele elégedve és van egy nem rossz egered. A te szintednek maximálisan megfelel kiszolgál és ez a lényeg. Csak a cikkben egy majd 50 K-s egérről van szó amit profi játékosoknak ajánlanak ezért mentem bele a témába.[ Szerkesztve ]
-
Azért én szeretem, ha megvan az a 800.
Fun fact: a PH! test benchén egy WMO 1.1a van (4K és egy régi membrános (+PS/2-es) Logitech Internet Pro bill. mellett). Vajon ki követte el? : D
Amúgy a legjobb mindig az adott szenzor natívja. Ami soha nem lesz sokezer, de ez már más kérdés.
Saját felhasználásomra meg nem létezik egér ~70 gramm fölött. Max. trackball, de azzal meg nem játszom. : >
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.
-
félisten
válasz Synthwave #47 üzenetére
na igen 400 vagy 800 de hát még sem 16 K
Trackballt anno próbáltam Enemy T .ben egyszer poénból. Hát nem volt egyszerű,de pár kör után már hitteltem vele néhányat[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen