Hirdetés

2019. június 24., hétfő

Hozzászólások

(#1) Rayyy


Rayyy
(senior tag)

Hogy átnevezték a force feedback-et haptikus visszajelzésnek... Van ennek keze, hogy meghúzza a jobb fülünket, ha Vér Krájzisztkihajtya Pisti onnan közelít? Ha vírusos lesz egy ilyen headset, akkor elkezd haptizni? Mert az OK, hogy, ha a gép vírusos, akkor felköhögi a NYÁK-ot.

[ Szerkesztve ]

A csapból tiszta víz folyik.

(#2) Csapoati


Csapoati
(PH! nagyúr)

Azt hittem legalább narancssárga színű lesz. :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#3) blesius


blesius
(újonc)

Micro USB? 2018? Tényleg ennyire szemetet akarunk gyártani? :(

(#4) Akula


Akula
(senior tag)

Azt a LED-es marketingbullshitet simán lehagyhatták volna és tovább bírja egy töltéssel.
Gondolom ezt a marketinges forszolta.

(#1) Rayyy: ez durva volt ilyen korán reggel :DDD

élj a mának, YOLO!

(#5) menthix válasza Akula (#4) üzenetére


menthix
(kvázi-tag)

Led opcionális, ergo kikapcsolhato és máris tovább bírja az aksi. Pl az arctis modellek led világítása, főleg az arctis 5-é valami fenomenálisan szép. Ugyanakkor a 350 eurós pro wireless-en nincs meg az opcionális világítás. Miért? Ne legyünk maradiak, 2018 van. Ha már a ram meg az alaplap ledes akkor had legyen már a füles is az. Ugyanakkor ez egy igen gyenge eresztés szegény Razeréktől. USB-s töltés? Vicc. Ismét a steelseriesre hivatkozom: H wireless, siberia 800/840, arctis pro wireless. Főleg az utóbbi: mágneses akku fedél, cserélhető akksi. Örök a füles, hiszen még ha pár év múlva megadja magát az akksi, csak veszel hozzá újat bagóért. Össze szedhetnék magukat a gyártók a Wireless headset témában...

(#6) marcarc


marcarc
(senior tag)

Nem is olyanrég aktuális volt a füles vásárlás, elmentem hát megnézni mit lehet kapni. Egy feltételem volt, hogy vezetékmentes fülest szeretnék, ami ha kézbeveszed akkor nem szégyeled hogy mennyit fizettél érte.

A nagy átlag tapasztalatom, hogy az 50-60 ezer forintos fülesek is a leghitványabb fényes kopogós muanyagból készülnek. A logitech fülpárnái a 70 ezres fülesen egyszerűen leírhatatlanul kacat minőségűek. Az asus termékei ha bár nagyon minőségi műanyagnak akarnak látszódni fényes kopogós szir szar hatást keltenek. A legtöbb fülest ugye ki se lehet bontani mert félnek h nem adják el a többit se ha kézbe tudod venni és rájössz az anyagminőségre.

A választás végül hyperx cloud flight-ra esett, talán az egyetlen valamire való wireless headset DE akinek fontos a wireless és a minőség annak lehet azt javasolnám vegyen külön egy wireless fülest és egy mikrofont.

[ Szerkesztve ]

(#7) eltonleonida


eltonleonida
(újonc)

Hát első körben nagyon megfogot, a haptic feedbeck jól hangzik, szeretem a fancy RGBt, és király a fülpárna is.. De ez a Micro usb töltés, az üzemidő, meg az ilyen apró dolgok elveszik tőle a kedvemet :D

Active Noise cancelling pedig nincs benne, mi? Akkor maradok a Bosenál :D

(#8) Csapoati válasza eltonleonida (#7) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Fejhallgatón aztán pláne előnyös az RGB... Vagy tükör előtt játszol? :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#9) eltonleonida válasza Csapoati (#8) üzenetére


eltonleonida
(újonc)

Erre 2 válaszom van..

1, Streamerek

2, Minek veszel fel szép ruhát, menő napszemcsit, cipőt, minek fésülködsz meg ha úgysem látod magad? :D A külcsín sosem magadnak szól, hanem a környezetednek

(#10) Csapoati válasza eltonleonida (#9) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

MI van a streamerekkel? A ruhát azt azért az utcán látják az emberek rajtam, de az RGB fejest nem igazán. Vagy arra gondoltál, hogy streamelsz? Hát, akit az RGB fejes fog meg egy streamnél... na mindegy, nem akarok minősítgetni senkit. :)

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#11) menthix válasza Csapoati (#8) üzenetére


menthix
(kvázi-tag)

Most menj szépen és kommenteld oda ezt minden egyes RGBs PC komponenshez. Az majd megnyugtat.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.