Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED TV topic
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- [Re:] Vezeték nélküli beviteli eszközöket csomagolt egybe a Cherry
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
dagonya
aktív tag
leszarom a lapcsaládot, meg hogy ki tartja el. ha megjelenik egy "ajánló" amit a híresneves lapcsalád egyik szerzője névvel vállal és nem kurvanagy betűkkel van odaírva, hogy a "tökömtudja milyen gyártó/forgalmazó reklámját olvasod te hülye" akkor az nettó megtévesztés, hazugság, félrevezetés ... ahogy tetszik. mindegy milyen a "mai világ". ez bármilyen interpretáció legalja. abban se vagyok biztos hogy megfelel elemi sajtóetikai elvárásoknak.
-
dagonya
aktív tag
egy cikk színvonala, etikája, hitelessége abszolút nincs összefüggésben azzal, hogy én "ingyen" olvasom, vagy adok érte egy balaton szeletet. ha egy cikk megjelenik azt valaki névvel vállalja, azért kap fizetést (vagy nem), saját döntése alapján cselekszik. semmi közöm hozzá. ahhoz se hogy miért és ahhoz se hogy mennyiért csinálja. ha a megjelenő publikációt kritizálom, vagy támogatom az meg az én szabad döntésem. ha ebben bármilyen módon korlátoznak az meg cenzúra. ezek ilyen egyszerű ovis elven alapuló viszonyrendszerek.
-
dagonya
aktív tag
igen, az evidens hogy az újság/cikkírás elemi elvei már egy ideje nem érvényesülnek a ph!-n. pont ezt teszik szóvá sokan, de tényleg gumicsont már, a ph! meg ezt egyszerűen trollkodásnak véli és pusztán személyeskedéssel és cenzúrázással gondolja kezelni, nemigen várható előrelépés.
-
dagonya
aktív tag
válasz
Depression #39 üzenetére
szerintem mindenki okos nagy gyerek már, én majd eldöntöm mit csinálok a fiókommal, meg a véleményemmel. köszönöm.
ha szövegértési asszisztenciára van szükség, akkor már korábban leírtam mit értek az idézett kijelentésem alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dagonya
aktív tag
-
dagonya
aktív tag
válasz
Depression #46 üzenetére
nagyon eredeti hasonlat. arra soha nem gondoltam volna, hogy valaki a szombati ph! reklámcikk és a dugás között talál analógiát, dehát mindenki a maga módján boldogul.
-
dagonya
aktív tag
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A hordozható számítógépek mellett perifériákkal és hűtési megoldásokkal készültünk a napos hétvégére.
- FIFA 21
- League of Legends
- Polgári Repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- AMD FX / FX-8320 / FX-8150 / FX-8120 / FX-6300 / FX-6200 / FX-6100 /
- Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Denon AVR-3806 7.1 rádió-erősítő 7x160W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest