Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kopi31415

  félisten

  Speciel fővároson kívül megfizette Veszprémben a Valeo, Érden a Draexelmeier Mo-n a minőségi vasakat. S nem is volt velük baj, amikor meg igen, azonnal jött pl. a Dell szervizese.
  Normális cégnél van erre is pénz, mert a szar it oldal a produktivitást akadályozza. Nem normálisan kiépített közegben meg nem éri meg összevetni őket, hisz ott ezer sebből vérzik amúgy is a rendszer, nem lehet releváns viszonyítást adni.

  WS-általában lesz egy féle a cégeknél és sanyi. Egyszer kell konfigolni, lemezkép készít, lezsíroz, eltárol hat példányban s csókolom.
  Nálun speciel kb 300 személyre kellett CAD kliens, annak a szerveroldala bizony nem olcsó mulatság már, s a szerverárakat ismerve szerintem még olcsóbban kijönne WS-ekből ennyi embernek is. Hisz mondjuk a kliensnek a 200€-s árát is figyelembe kell venni. (HP t széria most 260$-tól indul, plusz a szerver, három-öt emberre most kellett volna egy szerver, 300k€ árat hallottam hozzá) Erősen kétlem, hogy olcsóbb lenne.

  Nem tudom, a garancia után is lehet venni supportot, csak akarni kell, ahogy láttam.

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

Hozzászólok Aktív témák