Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- RAID
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
...könnyű hordozhatóság és a praktikum került az előtérbe...
Elvileg ezért találták ki ezt az egészet... nem?
-
VIC20
őstag
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
bluemirage #18 üzenetére
Igen, nem használja ki teljesen, de nem is tudja a vinyó mechanika miatt. Azonban a SATA1 is jóval gyorsabb az USB2-nél, van még mit gyorsítani így is az USB3-mal. TB-os külső vinyók teleírásánál nem mindegy hogy hány órát vesz igénybe.
-
válasz
Dr. Akula #17 üzenetére
Az USB2 és USB3 szabvány közötti különbség 10x. Látszik nálad is, hogy 4,5x a nyereséged.
----
Hozzászólásomban egyébként nem ezt, hanem
- a jól működő USB3 csatolók elterjedtségét említettem
- a lassúnak titulált USB3-as sebességet vetettem össze egy gyorsnak titulált USB2-vel
- mindehhez párhuzamként állítottam a SATA3-at, bizonyítva, hogy az eszközön lévő matrica és az szabvány szerint megkövetelt értékek több esetben nagyon nincsenek együtt[pusszycat] Az R500-as villámgyorsnak kikiáltott ferraris tavalyi pendrive USB2-es. Pont azért használtam példának, összevetésként.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
bluemirage #7 üzenetére
Egy vinyó USB2-n másol kb 20 MB/s-el, USB3-on 90-el (írás is). Ennyit kéne hozni egy pendrivenak is. Ott az írási résszel szokott gond lenni.
-
Zirowe
nagyúr
Most akkor vagy hibás a cikk, vagy tényleg 10k a 64gb?
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
bluemirage #7 üzenetére
A75... ott van az az USB3.0 sokfelé már.
-
lujó55
addikt
vörös, vagy piros nincs?
-
törölt tag
Legalább ezek a Flash memóriák már az 1$/1GB alatt vannak.
-
-
válasz
bluemirage #7 üzenetére
Gyorsnak a 70-130 MB. nevezném és ez USB 3.0 létére hozza egy USB2.0 írási sebességét( a jobbik fajtából). Az R500-as az nem USB 2.0 ? No mindegy van ennél lassabb USB 3.0 is csak azt nem tudom h minek.
-
Ha hozza a 25-ös írást és a 80-as olvasást... ahogy a cikk írta, akkor nem tudom, hogy miért kell sírni, hogy nem villámgyors.
Egy DVD ISO-t kb. 3 perc alatt másol fel...
1., Az USB3 egyenlőre még nem elterjedt. H7x-es chipsetes lapok gyújtják nativan és ezért megbízhatóan az USB3-at. A H6x, melletti ETRON chipes támogatás-t inkább hagyjuk.
2., csipkebokor-vessző ... Egy évvel ezelőtt horror árért volt a Kingston ultragyors marketinggel árult ferrari-s R500-as pendrive. 20 MB írási és 30 MB olvasási értékekkel.
3., te vagy a párom.... Miért baj a cikk írójának az, hogy egy olcsó USB3 nem hozza az USB3 szabvány szerinti értéket? Hazug módon neves winchi gyártók, továbbra is ontják a SATA3-mas merevlemezeket, amelyek
a., parasztvakítás, hiszen közelében sem jár a SATA3 szabványnak és a legtöbb esetben nem is gyorsabb egy jobb SATA2-esnél
b., mindezt néhány 10 eFt-al drágább terméknél teszik és eddig sehol sem vert nagy vihart, hogy ácsi-bácsi... de hiszen ez nem is SATA3!!! -
Cythyel
senior tag
Ha lenne rajtuk írásvédő retesz, akkor beneveznék egyre, de így bukta. PQI rulz ebből a szempontból, U339-es széria...
-
" A pendrive-ok javasolt fogyasztói ára mérettől és színtől függően 3000 és 10 000 forint között alakul. "
Most komolyan a 64 GB. csak 10 000 FT lenne.
Az nem is sok. -
poli27
veterán
Legalább nem aranyárban vannak
-
VIC20
őstag
Végre egy normális, kihúzható csatlakozós modell! Ha szíjat is adnának hozzá, tökéletes volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Slide and Lock mechanizmussal szerelt pendrive-ok mindenféle méretben és többféle színben érkeznek.
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 4
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...