Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Nem tudom én mint kiállító hozzászólhatok (mobilmementók), de azért pár gondolat. Tényleg külön volt a vidámpark és a playit gamer része. Az hogy családi rendezvény nem baj. Így ki tudott jönni az öreg gamer a gyerekkel, vagy ahol el kellet kísérni a 12 éves gyereket ott a kicsivel sem kellet otthon ülnie anyunak. Ez a jövő, nyugaton is. Ami nem tetszett, hogy megint gyakorlatilag egyben volt a vetechel. Nuku szakmai közönség. A kölyköket, meg az apukájukat meg nem érdekelte a dolog. Ráadásul még oda is be volt rakva egy valami videós színpad. Ezt a kettőt nem egyben kéne tartani, de erről már sokan írtak.
-
Smktrooper
senior tag
Sokaknak volt kivetni valója, de ez egy fejlődő rendezvény. Én pl a bejártnál kezembe nyomott kupon füzetet hiányoltam a legjobban, amivel körbe lehetett volna sétálni a versenyes helyszíneket és az összeszedett pontokat a végén valami ajándékra beváltani. Egyébként nagyon hangulatos volt a tech része.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"ezzel szemben itt be lett dobálva minden, ami manapság divatos, és ettől az egésznek eléggé bazári hangulata lett."
Bazári? Miért lenne az? Voltál korábbi PlayIT-eken? Budapest Game Show? Ide szórakozni jönnek az emberek, kipróbálni a játékokat amik otthon nincsenek meg nekik, mellé meg kapnak egy tonna extrát is. Semmi sem kötelező. Közel 40 ezer ember volt kint, és ahogy láttam az arcokat szinte a legtöbben élményekkel mentek haza.
Tegyük hozzá, hogy az évek során rengeteg mindennel bővült az esemény (Veletech pl.), így még nagyobb célközönség felé tudnak nyitni. Ez nem egy E3, vagy Gamescom, esetleg más nagyobb hasonló tech rendezvény, kicsit szerintem inkább a szélesebb közönség felé szól az egész. Zavar a dodzsem, meg a mászóka meg a hasonló jóságok? Biztos van ezer más ami érdekelhet, nagyon sok jó dolog volt kint, de játékos szemszögből is Közép-Európában csak nálunk lehetett kipróbálni a jövő márciusban megjelenő The Divisiont. Vannak is jóságok, csak meg kell találni őket.
Az extrák zavarnak? Másoknak meg pont ezek jelentettek örömöt.
"komolytalan, azt hiszem ez a legjobb szó rá."
Komolytalan? Nem, maximum neked, de ezzel nem tudunk mit csinálni, több ezer embernek ez tetszett, és jönnek jövőre is.
-
ripla
addikt
az általam említett blizzcon egyfajta koncepció alapján építette fel a saját ütemtervének a struktúráját.
ezzel szemben itt be lett dobálva minden, ami manapság divatos, és ettől az egésznek eléggé bazári hangulata lett.
pl. mit keresett ott a honvédség, és legfőképp minek?
dodgem?
cosplay?
távirányítós modellautó meg drón verseny?
most akkor ez egy szakmai fórum, vagy egy túlhájpolt cirkusz?
ami pedig szerintem végképp lerontotta a színvonalat, az a rengeteg fiatalkorú, akik kimentek és ugyanazt csinálták amit otthon, számítógépeztek. értelme így nem sok, de legalább felesleges is.
mert ha valamiféle szakmai fórumot szeretnének a szervezők, akkor legyen egy kicsit felnőttesebb az irány, és ne akarjanak konkurenciát állítani a playit-nek. abból bőven elég évente 2.
itt inkább legyenek szakmai beszélgetések, legyenek meghívott vendégek, legyenek bejelentések amik erre az időpontra vannak időzítve, stb.
vidámparknak ott a playit, a veletech jobb lenne ha inkább a komolyabb felnőtt réteget venné célba.
most érted, ennyi erővel lehetne mittudomén agyagcserépsütés, meg céllövölde a kakasos nyalókára.
komolytalan, azt hiszem ez a legjobb szó rá. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szia, köszi az észrevételt.
Viszont ez tudatos volt, az F-G csarnok volt a kiállítás, az A csarnok meg a mókafaktor. Így ez a két terület nem zavarta egymást, a kisebbek az A-ban voltak, akiket a termékek érdekeltek, azok pedig az F-G-ben. Szerintem ez pont így kafa.A beléptetési helyzetről köszi az észrevételt, továbbítjuk a megfelelő helyre. Remélem, hogy ennek ellenére összességében jól éreztétek magatokat. Kompenzációként pedig engedd meg, hogy felajánljak a tavaszi rendezvényre két tiszteletjegyet. Kérlek, hogy ha közeleg az idő, akkor írj levelet / privát üzenetet, mert én tutira addigra elfelejtem a sok teendő közepette.
-
-
ripla
addikt
nekem is valami ilyesmi jutott eszembe. össze lett dobálva minden, mint egy zsibvásáron, vagy mint farsangkor, aztán az majd biztos jó lesz és mindenki megtalálja a számítását.
sajnos egyfajta irány, stílus és koncepció nélkül ez sosem lesz több, mint egy piaci vásár. látszik, hogy erősen kezd már kifulladni ez a sztori.
tessék megnézni egy blizzcont, aztán ahhoz képest végignézni azt, ami itt volt. ég és föld a kettő. -
guftabi96
addikt
Úgy látom az átlagéletkor most is valahol 12-13 lehet...
-
Vesa
veterán
Valóban nem értem, hogy aki dodzsemezni akar, az miért nem megy inkább vidámparkba, de ez a kevéssé fontos. Az mar jobban zavar, hogy konkrétan átverte érzem magam a Deluxe jeggyel. Gyakorlatilag vettem egy jegyet+4000 forintért egy pólót... De a főrendező biztos boldog, egy merci-re gondolom minimum összejött az atveresunkbol...
-
Vesa
veterán
Nos, sok szempontból csalódás volt a rendezvény. Veletech plusz az F es a G pavilon nagyszerű volt, eddig nincs gond. De! Az A pavilon fele gyakorlatilag vidámpark volt dodzsemmel, mászó fallal es egyéb hülyeséggel. Lassan egyfajta családi, bazári majálissá alakul a PlayIT, úgyhogy ez az irány nekem nem tetszik.
A másik rettenetes szervezési hiba a beengedés körül volt. Szombaton nyitás elott 15 perccel mar ott voltunk, Deluxe jeggyel, ennek ellenére 9.40-re jutottunk be. A gyerek rommá fagyva, de a legdurvább az volt, amikor a helyi "ceremónia mester " kozolte, hogy a normál jegyesek közül az elővételesek is bejohetnek 9.30-tol. Vagyis jól beleszartak a Deluxe jegyesek arcába, akik így gyakorlatilag a leglényegesebb előnyt nem kaptak meg a drágább jeggyel, miután nem voltak érzékelhetők az 1 órával korábbi bejutás előnyei. Úgyhogy a rendező monnyon le! Ennyi embert nem lehet kettesével beengedni, aki ennyit sem tud, az ne szervezzen semmit....
-
Kicsit bánom hogy nem mentünk
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó a hangulat, a videót elnézve
-
Scholes9
nagyúr
Mi is itt "buliztunk" 1 hete, csak "kicsit másképp"
-
AAAgold
senior tag
ha már cosplay-es csajokat mutogattok a videóban, akkor talán egy egész másodperc is juthatna a képeknek, hogy látni is lehessen őket, ne csak egy villodzó átvezetés
aranyosak a kemping biciklivel versenyző gyerekek a maguk 6-7 másodpercével, de azért na, legyen már prioritás
-
Matada2.3
veterán
Holnap találkozunk srácok!
-
Quqesz
nagyúr
Jó volt srácok a buli!
Bog dobott egy mobilarena sztorit 13 embernek(köztük voltam)Legendd csinálta a pr fotót
Jó volt látni titeket élőben
Látom Legendd csatlakozott a G4 táborhoz?sting2
Mivan,nem volt ma punci,hogy ilyen xar a kedved?! -
erkxt
tag
Sziasztok, holnap melyik kapun lehet bemenni személyivel?
-
sting2
addikt
A Videón és a képeken is látszik mennyire szánalmas, olcsó, tucat és alul szervezet lehetett ez is...
Komolytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kétnapos buli első fele véget ért. Készültek fotók és mozgókép. Sok minden történt ma, de van még!
- Politika
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest