Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
szab.tam #172 üzenetére
"Veletech 2013. - MSI játék nyeretesk listája:
Egy kis késéssel, de annál nagyobb szeretettel, íme a Veletech 2013. kitöltött kérdőívek alapján kisorsolt játék kupon nyertesek listája:
01. Kis Péter,
02. Bakos Tibor,
03. Balogh T. Róbert,
04. Keresztény László,
05. Palócz Gábor,
06. Nagy Sándor,
07. Kovács Ferenc
08. Bál Barnabás,
09. Horváth Roland,
10. Dudics János,
11. Ignácz Richárd,
12. Droppán Zsolt,
13. Kovács Adrienn,
14. Fejes Anna,
15. Ujj Tamás,
16. Terge Andrea,
17. Varga Gyula,
18. Kózics Szlavica,
19. Teffner Attila,
20. ifj. Rózsahegyi Miklós, /I](I)A nyerteseket e-mailben is értesítjük, egy-egy válaszlevél után küldjük is nekik a megnyert játékok (Medal Of Honor Warfighter, Sleeping Dogs, FarCry3, Hitman Absolution) letöltőkódjait, ill. az ahhoz szükséges kuponok scannelt változatát...(/I)
(I)A nyerteseknek gratulálunk, a többieknek sok sikert legközelebb!
Hamarosan Facebook játék következik... "(/I) -
szab.tam
nagyúr
válasz
radi8tor #176 üzenetére
neki könnyű.
kicsit biciklizik, kicsit ücsörög.
reggel, (na jó délben), reggel néha, (igeeen jóóó helyre), vár türelmesen, majd viszi a tutit.(ezen a hsz-on sokat melóztam....)
feco72 (#173)
a belinkelt lista tényleg felesleges volt, semmit nem végtam le bellőle. elég lett volna 1 mondatban elmagyarázni, mi történt... -
szab.tam
nagyúr
de ettől még nem tudom: milyen lista, ki alkotta meg, milyen szempontok alapján, miért jó nekik, miért jó nekünk, stb...
ja, közben leesett. ez az msi féle reklamált izé-bigyó?
dupla ja: visszaolvastam. akkor az.
számomra totál érdektelen.
a sorsolás, az fb, és a márka is.... -
poli27
veterán
[link]
Megszülték, biztos jó sokáig válogatták ki a nyerteseketD
-
poli27
veterán
válasz
FatalEror #162 üzenetére
Ez ok de nincs egy lista, pedig azt mondták az facebook oldalukon lehet majd megnézni! Innentől mivel ilyen nincs kamunak nézem az egészet, és sztem ezzel magukat járatják le,mint az előadásukkal is ami volt!! Én mondjuk már évekkel ezelőtt megfogadtam hogy soha többet msi
-
-
poli27
veterán
[link] ezt senki se tudja, akkor ez egy átveréses játék volt, az oldalukon semmi nincs kiírva szval no komment az msi re !
-
jones965
Modder
válasz
szab.tam #157 üzenetére
Igen, 2 különböző gép.
A tavalyi (Cosmos II), jelenleg csak "vendégségben" jár nálam, egy gyors szerviz keretén belül. Aztán eszembe jutott, hogy gyorsan megörökítem egymás mellett őket, mielőtt bárkiben felmerülne a gyanú, hogy a hardverek vándoroltak egyik gépből a másikba. -
-
poli27
veterán
Tudja valaki az msi sorsolást hol lehet megnézni?
-
engusz
veterán
Oké, de macerásabb egyesével mindenkinek szólni, hogy tartsa meg, mert szükség lesz rá. Nem is szólva azokról, akik rögtön megkérdezik, hogy miért, minek, etc.
És ha ezt a beengedésnél / bejáratnál játszod el, akkor tuti, hogy sokszorosára növeled a bejutáshoz szükséges időt. Táblára még ki lehetne írni, de pont ilyenkor felejtenek el az emberek olvasni
Szóval, a név / mail cím / telefonszám kombó egyelőre hatékonyabb és kevesebb vele a macera (mert ugye mindenki számára egyértelmű)
-
válasz
szab.tam #149 üzenetére
Aki eljön megnézni egy kiállítást ,kifelemenet az első dolga kidobni a karszalagot.
De tény,hogy túl van tárgyalva...szerintem jó volt így ahogy volt,és sokan játszottak is,sokan nyertek is,volt öröm rendesen.
És nem utolsó sorban örültem,hogy veled is találkozhattam személyesen ,már tudok arcot kötni a nickhez és az arcképhez. Sok nagy névvel találkoztam a killításon,és volt alkalmam sokukkal beszélni is. -
szab.tam
nagyúr
olvasni tudol-e?
de kifejtem bővebben
1. a karszalag a karon van. és egy sorszámból 1 van... azért ez eléggé azonosít.
2. mint írtam, meg lehet adni adatokat, ha nem akar ottmaradni 6-ig.
de itt nem lehetettt másképpen érvényesen szavazni.
(az megint más kérdés, ha valakinek kell bármilyen nyeremény, az maradjon végig. ha 1x voltál már falunapon, tombolahúzáson, tudnád...)***
de szerintem tulcsámcsogtuk.
a véleményem, (mégha a jelentős többség másként is látná), egészen biztosan nem fog ebben a témakörben megváltozni. -
válasz
szab.tam #147 üzenetére
"az űrlapon kell egy sor, ahová be lehet írni a karszalag sorszámát. (ha volt ilyen, bocsánat, nem figyeltem.)
ez a soroslásnál azonosít."Ez sántít. Belépéskor nem kérnek semmilyen adatot,csak adnak egy karszalagot. Ha karszalag sorszám szerint sorsolnának,nem lehetne tudni,kié a karszalag.Utolérni se lehetne a nyertest.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
eszterencs #145 üzenetére
"Ez egy kicsit most rosszul esett."
szeretnél róla beszélgetni?
(
)
gondolhatod, hogy ti vagytok az utolsó, akit megbántanék.
bocs, ha így sikerült.
(pléne, hogy az én adataimat amúgy is tudjátok szerintem...)***
viszont azt az átlagjúzer szemszögéből nézve nem kell tudni, hogy utólag ledarálod az adatokat.
konkrétan én sem tudtam. honnan kellett volna. nem volt rajta a papíron.
persze, azt megértem, hogy így volt a legegyszerűbb.
de elmondom, hogy lett volna elegáns:
az űrlapon kell egy sor, ahová be lehet írni a karszalag sorszámát. (ha volt ilyen, bocsánat, nem figyeltem.)
ez a soroslásnál azonosít.
és a kifogásolt adatok alá az, hogy:
kitölteni nem kötelező, csak nyeremények utólagos átvétele, stb...
(annak, aki nem maradt ott 6-ig...)***
valszeg nem ismersz.
betegesen rühellek minden nagy testvérhez, vagy hozzá kapcsolódó eljárást, technikát.
zsigerből. (nem sorolom fel az összeset, mert tele lenne vele a topic.)
csak 2 pl:
talán most került fel a netre előszőr fel rólam kép. (de ezt sem én raktam fel...)
most töltöttem fel az 1. dzsátubájos videót...
(pedig azért talán az kiderült, hogy nem vagyok technika ellenes, nem akarok bogyót gyűjtögetni.)csak én elég pontosan látom, és tudom az egész folyamat végét, amit a többség sajnos nem.
de mivel ez erőteljesen vallási témakör is, és így off, ezért itt nem fejteném ki.****
és még 1x bocs, ha rosszul esett...
"(#146) BatchMan"
-
BatchMan
senior tag
válasz
eszterencs #145 üzenetére
Ne vedd a lelkedre! A hiba a mi készülékünkben van.
Sajnos sok jó tündérnek álcázott gonosz banya kínálgatja "Ön nyert" felíratú piros almáját. -
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
szab.tam #139 üzenetére
Ez egy kicsit most rosszul esett. Azért kellett a név, cím, telefonszám, mert aki nyert, azt valahogy értesítenünk kellett. Így is lett, és a nyertes nagyon örült, hogy utolértük, ma vittem el neki a nyereményét.
Ne feledd, hogy ez itt a Prohardver, nem pedig valami gonosz multinacionális nagyvállalat, amelyik mindenféle trükkökkel veri át a usereeket, és csalfa módon szerzi meg a személyes adatait... minket nem érdeklnek a szavazólapon feltüntetett adatok, és senki nem fogja egyesével begépelni őket a spam-listánkba (pláne, hogy nincs is ilyen). Az ilyesmi papírokat mindig saját kezűleg semmisítem meg, amint nincs már rá szükség (és nem ám csak kidobom, hanem vagy elégetésre kerül vagy szétdarálom).
-
Neurotoxin
őstag
Commodore 64
-
szab.tam
nagyúr
hát izé, ööö, nem vagy egyedül.
én csak a gaérián ténferegtem, de néztem egy nagyot, amikor a szavazócetlin megláttam: név, tel, mail.
hiába szerettem volna, de ezután természetesen nem szavaztam...
(ez nálam egy általános dolog. nem dőlök be kérdőíves adathuszároknak, nem reggel a fb és társain, nem írkálok alá listakészítő célzatú, pártalapú izéket...) -
rudi
nagyúr
Casemodokkal bővült a Veletech Facebook albumunk.
-
janos1988
addikt
A homitasit ingyen osztogatták vagy mi
-
rico21
tag
Remélem jövőre is Vasárnap lesz!
-
Kube
senior tag
A rendezvény nagyon jó volt, a modding, tuning, retro részlegeket imádtam a legjobban. Előadásnál kár hogy nem volt ott a Microsoft, az MSI viszont sajnos igen. Utóbbinál az első 10 percet bírtam végighallgatni, azokat kérdezném akik ott voltak hogy csak számomra volt felháborító amit mondott az illető (PC vs konzol)?
-
szab.tam
nagyúr
valószínűleg nem kevés előmunkálat volt benne.
tehát sok minden kialakult már a kezdés előt.
de úgy gondolom, hogy közben is akadt néhány megoldandó változó.eszméletlenül lazának, és nyugodtak látszottatok.
ha én szervező lettem volna, kb reggel fél 10-kor toltak volna el az infrastuktúrán egy infarktus túrára.
(ezen még dolgozom, de már le van védve...)*****
ja még 1:
a poló mosás nélkül azóta volt már rajtam újra.
a legyek is szeretik.(de b+: fekete, sárga, fehér. ezt hogyan kéne mosni? szürkével elcsúnyul, fehérnél pedig a többit összefogja. kézzel, mint iluska a patakban?)
-
rudi
nagyúr
Bővül a PH-s Facebook galéria caseconokkal és pár egyéb képpel, holnap felrakom a casemodokat is.
-
HookR
addikt
Elnézést, a nevekkel még kicsit hadilábon állok! Valaki tripoddal akkurátusan körbefotózta az összes házat, kíváncsian várom az ő képeit is.
-
-
Moddingboy
Modder
Felkerült egy adag fotó az én Fb oldalamra is.
-
rudi
nagyúr
Facebookon az első adag fotó.
-
engusz
veterán
Kevéske Veletech 2013 fotó: [link]
-
rudi
nagyúr
Srácok! Van valakinek olyan fotója, amin Jones + a gépe + a serlege látható? Nekem sajnos nincs, de nagyon szeretnék egy ilyet a Facebookra meg a PH-ra!
-
rudi
nagyúr
Lassan én is elkészülök a képekkel, de a csiganetem miatt lassan mennek majd fel a PH-s facebook oldalra. Hétvégén a szemlében meg a VMV-s Casemodok lesznek, azoknak, akik kimaradtak az élőből.
-
enormous
csendes tag
Szintén.. picasa galériában tőlem is pár lövés [link]
-
HookR
addikt
Néhány kép, leginkább a modding szekcióról, akit érdekel - [link]
-
xysdrtz
tag
Gratula a nyerteseknek
-
Akula
őstag
a csajos képek jók lettek!
-
-
Bozek
nagyúr
Köszönet a szervezőknek ezért a színvonalas kiállításért. Mondjuk a nap végére már kissé elfáradtam, mert az esti vonatomra vettem meg visszafele a jegyet Zalaegerszegre, így csak lézengtem délután.
A modding verseny nagyon tetszett, leginkább a Ferrari V12. IDE raktam fel pár képet arról a 4 gépről, amelyik nekem a legjobban tetszett amúgy.Hogy negatívumot is mondjak (bár ez nem a szervezés hibája): Azért az, hogy a Microsoft, a Huawei és a Nokia (legalábbis ezt mondták be, pedig a programban nem volt benn) is lemondja az előadást, kicsit fájó pont volt. Az MSI meg a nagy marketingdumával vicces is néha. Nem hiszem, hogy azzal lehet eladni PC-s hardvert, hogy a konzolokat fikázzuk... Na meg mennyire emlegették, hogy a League of Legends ingyenes, pedig gondolom ott is az in-app-purchase-re mentek. Bár hozzáteszem, hogy nem ismerem a játékot, ez csak egy tipp volt.
A szervezéssel egyetlen bajom volt, a retro telefonokat nem a legsötétebb sarokba kellett volna rakni, főleg most, hogy 40 éves a mobil.
-
kenny123
addikt
Gratula a nyerteseknek, illetve a kiállítóknak. Nagy munka volt vele.
Off-ban kérdezném meg, aki maradt tombolán, 60-61 számmal nyert valaki? Lepasszoltuk ismeretleneknek, mert jött a vonat aztán érdekel hogy volt-e értelme.
-
feco72
Modder
Látogató számról valami becslés? Nekem nagyon soknak tünt, szinte állandóan jöttek.
-
FatalEror
addikt
100%-ig megértelek,én tudom,hogy mennyire elszálltak az árai a dolgoknak,akárcsak az alunak,akárcsak a plexinek,és egyéb apróságoknak,aminek önmagában az ára csekély,csak amikor nem kevés kell belőle,akkor bejön a mondás:sok kicsi sokra megy ,de az is lehet,hogy csak a magyarok keresnem gyér módon.Igaz modderkedésbe még nem fogtam bele nagyon mélyen,de azért bútorgyártásban,és társaiban volt részem,és ha az ember szépet akar alkot,akkor bizony csomót kell pepecselni,a részletekkel,már pedig az ördög a részletben rejlik,szóval azt is megértem,hogy kevés az idő,és az is csak nehezítő tényező,hogy nincsen egy rendes satu,vagy satupad,vagy munkaasztal,mivel én sem az ölemben szoktam vágni-csiszolni.A szerszámokról pedig annyit,hogy ez a legnagyobb gond a dremel-l,mivel igen miden feladatra alkalmas,ám egyiket sem meríti ki tökéletesen,tehát mindig van egy feladat,amit egy másik gép jobban megtud oldani,de az is biztos,hogy ha minden feladatra külön vesz az ember gépet,akkor nem ússza meg 35-40k-ból,viszont van olyan aprólékos munka,ahova más szerszám nem igazán jó.És igen megint itt a probléma,hogy nehéz végigvágni egy darab plexit dremel géppel,mivel figyelni kell az egyenes vágásra,utána csiszolni kell stb.Ellenben egy szalagfűrésznél egy jó szalaggal kevesebb mint fél perc alatt megvan.Megint másik gond,hogy DCMM-l ellentétben nincsen egy rendes védőparaván,ami elzárná a forgácsot a látogatóktól,mivel kilehetne vágni egy venti rácsot felxel is,ami gyorsabb mint egy dremel géppel,csak jóval hangosabb,és 1,5m-s szikranyalábot húz,ami nem túl szerencsés,ha a nézelődők háta mögött történik.Persze könnyű egy székből irkálni,ám ellenben megszervezni..........És szerintem a lapcsaládnak is köszönettel tartozunk,hogy ilyen szórakozást,és barátságos versenyt kaptunk,és nem hinném,hogy ők ebből gazdagodnának meg,mivel a tavalyi "bevétel" is jótékony célra ment.
-
Kár,hogy nem lehettem ott
-
szab.tam
nagyúr
válasz
localhost #83 üzenetére
szó'gáltai közlemény:
csókolom! otthagytad a piros zacsidat. keresd Eszternél...*****
irhatnék mindenféle nagy szavakat, de nagyon jó volt.
röviden: az okozott élményindex kb. az utosó fradi - újpest-hez hasonlító.szerintem mindenki elfáradt a nap végére.
de nekem a végén nagyon hiányzott egy látogatók nélküli +2-3 óra.
amikor csoportosan végig lehetett volna menni a gépeken. mint a zsűrizésnél.
rövid idő alatt túl sok volt az input, le is fagytam párszor, hogy ki, kivel van.nagyon köszönjük a szervezőknek, egyszerűen tökéletes volt.
[ Módosította: radi8tor ]
-
poli27
veterán
A kivetítő miért volt ilyen rossz amúgy?
Alig lehetett látni valamit rajta!
-
Az én Moddolt gépemen a talpazat cserélhető,és ráapplikálható 4db kerék is. Ezt nem vittem ki,mert ott helyben nem szívesen cserélgetném(nem vagyok én F1-es boxutcás
),valamint az asztalról is legurult volna. De tény,hogy mivel a komplett gépem 25 kiló feletti,ha szükségem van rá a kerekeket használom inkább.
-
jones965
Modder
-
priti
addikt
Az a pancsolós cosmos tényleg nem rossz, bejön a csövezés, de nem gurul és most sem láttam eme problémájára jól kinéző moddingot, úgyhogy maradok a Stacker830-nál, aminek elég volt pár lyukat fúrnom a talpába, hogy olyan legyen a görgő, mintha gyári lenne. A seggén az a tégla ritka rút. Sokkal igényesebb alátenni a triplaradit (ami olalról sem látszik a 830-on), a görgők miatt meg bőven marad hely a padló felé. Az összes cosmos-al a talpuk a bajom.
-
BatchMan
senior tag
Nagyon tetszett a kiállítás, mindössze egy javaslat:
A középső szekcióban levő kis stand-boxok nagyon kicsik, nagy a tömeg/lökdösődés, szellősebb kialakítás kellene.ASUS okozott csak csalódást, inkább egy Samu-szerű standot láttam volna szívesebben.
Jövőre még, még, még, még, még, még többet akarok
-
válasz
zolee5016 #71 üzenetére
Halkan jegyzem meg,hogy mindannyian kaptunk elég elismerést,tapasztalatot mind az érdeklődőktől, a többi moddingostól és nem utolsósorban a PH rendezőitől is. Külön köszönet Rudinak és Eszterencsnek is,volt szerencsém pár szóban megismerni őket is.
Majd írok valami rövid cikket,mert rám nagy hatással volt az eész rendezvény,a barátnőmről nem is szólva!
-
zolee5016
őstag
Egy kis személyes észrevétel.....
Délben értem ki...hullafáradtan éjszakai eló után.....A telefon szekció nem a világom, a jobb sarok(szimulátor promó) után vágtattam az emeletre.Eldöbbentem,a tavalyi helyszíhez képest hová kinőtte magát a rendezvény!!!
Szóval a galéria! : Bemelegítésnek a Retro szekció....döbbenve majdnem könnyes szemmel emlékeztem az őskorra!Hatalmas volt látni élőben a régi gépeket,és látni,hogy mind idősek,és a gyerekek milyen áhitattal nyomják a régi játékokat.Csak azért nem telepedtem le játzsani,mert akkor ott véget ért volna a program számomra,azaz onnan sehova nem mentem volna.....
A tunning-osok megint hozták a formájukat,élvezetes volt hallgatni,és látni az olykor nem is a legprofibb megmozdulásokat is...Minden látogató ottlévő figyelmét sikerült lekötniük,az olykor felmerülő kérdések sem voltak problémák nekik..
A Hacker új szinfolt volt bocs a képletelésért,de nekem ők az IT Greenpeace-e .Érdekes arcok,érdekes témával...
És amiért mentem a moding,kiállított gépek szekció....
Többükkel beszélve ,látva élőben a művüket,egy kegyetlen helyzetbe volt kényszerítve a látogató..szavazzon!!Mindenki megérdemelt volna valami díjjat közülük...
Nem sorolom őket de mindegyik gépnek volt varázsa.
Szóval jó volt,köztetek VELETECH....és külön azért is mert látni egy Rudi-t,egy Edu-t Bocha-t és Bog-ot,
akik házigazdái mint az oldalnak,mint a fórumnak,egy kicsit személyesebbnek tünik az itteni PH/MA tagsága az embernek,és nem egy üres poszthalmaznak...
Találkozunk jövőre -
jones965
Modder
válasz
FatalEror #66 üzenetére
Köszönjük az elismerést!
Igazából egy live-moddingnak a legnagyobb gondja az idő, mint legfőbb tényező. Egy egyszerő dekor elem elkészítése is órákat vehet igénybe, másodszor mint utaltál is rá a szerszámok amiket vittünk, nem alkalmasak ilyen rövid idő alatt radikális átalakítások elvégzésére. Nem véletlenül van némely módban több száz munkaóra.
Harmadszor, mint talán másik legfontosabb tényező, a szponzor hiánya. Magam részéről már 2 alkalommal is láttam a DCMM-en, hogyan zajlik a live modding. Ott pl a 24h-ás verseny ( általában 3*8h bontásban) mindenféle vágó-fűrészelő-festő alkalmatossággal felszerelve érkeznek, gyakorlatilag kisebb kompett műhelyt vonultatnak fel.
Nekünk korlátozva vannak ezek az eszközök, ( nem utolsó sorban a házon kívül, amit külső szponzor ajánlott fel), mindent magunknak kellett biztosítani. Nem akarok filléresnek tűnni, de ha valaki utánna néz, hogy pl a plexi lemez, vagy dekorspray mennyibe kerül, stb, akkor láthatja, hogy mennyire nem olcsó hobby ez. Így erősen megfontolja az ember, hogy mi az a határ, amit így még megtud finanszírozni.
Ezzel ellentétben az előbb felhozott példánál ezeket az anyagokat a versenyzők túlnyomó részt megkapják szponzoraik által. Na ez erősen a nem mindegy kategória. Remélem ez nem úgy jön le senki számára, hogy a rendező PH! lenne a felelős ezért, mert szerintem így is maximálisan elismerésre méltó a hely kiválasztása és a rendezvény lebonyolítása. A kisebb problémákból pedig általában mindenki tanul, és a következőkben ezt igyekszik messzemenőkig orvosolni.mod: látom Rudi időközben megválaszolta.
-
rudi
nagyúr
Egy rendezvényen, ahol a bepakolást, kipakolást, nyitót, zárót leszámítva kb. 5-6 órányi idő van, nem igazán lehet többet összehozni bármilyen ügyes is vagy. Főleg, hogy közben zajlanak az események, megnéznék a házadat sokan, kérdeznének róla, hogy mit csináltak, haverkodná a többi modderrel, akivel egyébként személyesen nem találkoznál. Ráadásul idén baromi későn, csak 1-2 héttel a rendezvény előtt tudtuk megmondani a srácoknak, hogy milyen házra számíthatnak.
-
FatalEror
addikt
Mi volt a komplikáció?
Nem volt elég szerszám?Kevés volt az idő?
Vagy csak szimplán a hely,ami kicsi volt,és azon belül sem volt egy normális munkapad,ami lemezt lehetne hajlítani,vagy egy munkadarabot befogni/megfelelően rögzíteni fúráshoz-vágáshoz,csiszoláshoz-reszeléshez?
A győzelemhez pedig gratulálok neked,illetve BaluC-nak,és csabi112-nek. -
poli27
veterán
Az lehet, de akkor se mentség a fotókra sztem .
De amúgy a rendezvény jó volt, a Nokiának volt a legszarabb standja vicces
Népszerűsíteni akarják a Lumniát, azt nem lehetett megnézni őket,csak kiállító műanyag példányok voltak..... Aztán ha valaki akarta élőben, átküldte a Microsoft standhoz mert csak ott volt kirakva működő darab
A HTC meg elméretezte a standot sztem, mert ott meg iszonyat érdeklődés volt, és tök kicsi hely
A kivetítő sajnos nem állt a helyzet magaslatán,szinte nem lehetett látni amit a vászonra vetített :S
De összességében én jól éreztem magamat,remélem jövőre még jobb lesz,és az esetleges hibákat is orvosolják a még jobb rendezvény fejében -
-
poli27
veterán
Aki fotózta a képeket,nem állt a helyzet magaslatán ahogy elnézem.... minden kép homályos életlen..... Sztem vannak ettől jobb fotók is az embereknél..... :S
-
feco72
Modder
válasz
GegeWarrior #57 üzenetére
Köszönet a szevezőknek, a sok érdeklődőnek. Jó volt az ismerkedés nicknevek mögött lévő emberekkel. Elfáradtam, de rengeteget láttam és tanultam. Jövőre megint Veletech!
(ez félrement, nem válasz akart lenni)
-
A nyolcas képen lévő bal oldali Hölgy hmmm
És hogy még egy kicsit off-troll legyek: Ez a nyereménygép, hát ez nagyon semmilyen. Sablonnal fújt szövegnek tűnik, tudtok ti ennél sokkalsokkal jobbat is szerintem. Bocs a kis negatív kritikáért, nekem valahogy nagyon nemgyerebe
-
jones965
Modder
Gratulálok a szervezőknek az elvégzett munkáért, és köszönjük a lehetőséget a személyes találkozásra a látogatókkal és nem utolsó sorban csak a fórumokon ismert barátokkal-ismerősökkel.
-
fi:zi'k
nagyúr
A másik oldalról is köszönet a szervezésért!
-
Ez alapvetően jó ötlet, mondjuk munka gépeken, meg az üzleti szériás notikban, de egy gamer gépet a hőmérséklet miatt leszabályozni, olyan szintre, hogy az a játékok rovására menjen szerintem nem túl célravezető. Aki ugyanis ilyen gépet vesz azt hidegen hagyja, hogy mennyit fogyaszt, bír az aksija, illetve, hogy mennyire melegszik. Az egyedüli elvárás a magas teljesítmény kompromisszumok nélkül.
(legalább is ez az én véleményem)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Inkább azért, mert meg kell felelnie az AMD Cool to the Touch szabályozásnak. Ez megszabja, hogy a mobil termék hol mekkora hőmérsékletű lehet maximum. Asszem a billentyűzetre 36°C az előírás, annál melegebb egyetlen gomb sem lehet, különben a termék nem kerülhet forgalomba.
-
júúúúj!
-
satz18
őstag
Az amd a10 4600 meglehetősen gyenge cucc. Egy processzorigényesebb játéknál nem segít a 7970 még FHD-ban sem, HD-ban meg még az én gépem is megelőzi, pedig a VGA-m fele annyit sem tud. Az viszont más tészta, hogy annyi BF3 után az én billentyűzetem 40-50°C körül van, az msi még csak nem is volt langyos.
-
CaNNa3IS
senior tag
Ki kellett volna mennem
Wizard of Wor nagyon komoly volt :-D belőttem [moderálva]:-D[ Módosította: radi8tor ]
-
satz18
őstag
Nem vagyok egy nagy BF specialista, szóval fogalmam sincs. Annyit vágok, hogy a kepler architektúrát kedveli, meg hogy a multihoz 4 magos cpu kell, persze nem amdből, abból 8-as. y580 fórumon azt mondják, hogy i7-en megy csak normálisan a multi i5-ön szaggat. Szóval gondolom azon az msi gx60-on se lett volna a multi a toppon, de szinglébe nagyon jól nézett ki azon is.
-
kissz84
tag
Nézd csak nézd csak hát nem az én laposom van épp kirakva
-
satz18
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Ultra High Definition tv élőben
COD-al demózva
-
FatalEror
addikt
Valaki mondja meg,hogy kik nyertek modding versenyen?Vagy lesz egyáltalán publikus eredmény?
-
ViZion
félisten
Nah én sem jutottam fel sajnos.
A szövegben a moddereknél az "ügyeskezű" miért van idézőjelben? Bénák? Sztem nem. A galéria csalódás így, remélem lesz majd normálisabb, ezt nem kattintgatom végig. -
törölt tag
Megint sok szép dolog került elő.
Ez különösen tetszik, büszke vagyok rátok!
-
Nagyon jó volt a Veletech. A Samsung, Huawei, MSI, Microsoft standja nagyon ott volt a szeren. A HTC viszont elég nagy csalódás volt...
Köszönet a szuper napért a szervezőknek, és segítőknek. -
alevan
őstag
piros-fekete színnel jelölték a gaming, azaz játékos vonalat
Az MSI licenszelte az AMDtől a szineket?
-
zoltan6
addikt
arról nem is beszélve,egy vidéki városban semmit nem tudsz megvenni,mert nincs,vagy gusztustalanul drága minden,annó csak egy processzort szerettem volna venni,voltam 5 számitógépes boltba,itt nálunk vidéken,válasz mindenhol,húha ilyen drága dolgot nem tartunk,csak rendelésre jövőhétre hozatunk 35000ft-ért,sose értettem meg hogy lesz valami 10-15 ezer forintal drágább,ha pestről elviszik 60km-re.ezért most már mindent webshopból rendelek,vagy beszerzem hardveraprón.
-
satz18
őstag
Nagyon jó rendezvény volt, a legjobban annak örültem, hogy élőben is láthattam a sony xperia Z-t. Természetesen szigorúan szemből néztem, és max fényerőn a fekete az kb világított, de legalább a színek fakók voltak. Azt hittem túlzás amit írtak róla a kedves fórumtársaim, de nem. Ennek tényleg borzasztó a kijelzője. Meg a SGSIII mellé tettük az FHD kijelzőjű összes telefont, és nem láttunk különbségeket. Ez jól megerősített abban, hogy az FHD telefon az marketing fogás, és semmi értelme.
-
KAMELOT
titán
Képekről megnézek mindent! Dobjatok fel sok képet! Sajnos nem tudtam elmenni!
-
MurdR
veterán
Kár hogy nem jutottam idén ki....
-
lalajos
csendes tag
válasz
goodboy007 #8 üzenetére
Force Dynamics nincsen 15 millió alatt, ÁFA-val, szállítással több, mint 20 millió.
egy ilyet megkapsz jóval olcsóbban, de ez is sok-sok millió. a beleölt fejlesztésen kívül is. -
Nincs Lumia 520, 720
Sőt ha már itt tartunk talán a finn gyártónak van a leggyengébb standja. Szerintem ez picit gáz tőlük.
Ezt leszámítva nagyon tuti amit összehoztak a srácok.És újra kezemben tarthattam egyik volt telómat (EricssonT10)
-
LamerGyuri
senior tag
A Simtechsracing video lósz@rt sem ér. Az, hogy lúzerke tolja egy hosszú egyenesben, majd az első kanyarban megforog, semmit nem mutat be a "szék" élményindexéről.
Az Asus ilyen teszkósfilccelfelíromegyfecnireazerdményt látványelemhez is adja a nevét? -
Goblin12
őstag
Bomba a hardware. Sok sikert.
-
goodboy007
senior tag
Azért kíváncsi lennék, hogy mi került több millába annak a szimulátornak a fejlesztésén, mikor már régóta létezik ilyen a Force Dynamics kínálatában. Igaz, többmilliós tétel, de biztos nem a fejlesztési költségek miatt, semmi különleges nincs benne, csak jól van kivitelezve az ötlet.
-
zoltan6
addikt
elmentem volna szivesen, de egy vagyon az utiköltség.kár hogy mindíg minden csak a pestieknek van.
-
törölt tag
Én az ilyen bulikat szeretem, itt még olyan idilli.
-
norbi0604
aktív tag
Jövőre ott leszünk!
-
nakos
senior tag
gyerunk gyerunk a kepekkel!!! videokozvetites nem lesz?
-
Akula
őstag
hú,de jó lenne megnézni, de sajnos dolgoznom kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Második alkalommal nyitotta meg kapuit a Veletech kiállítás. Az események élő közvetítése a Millenárisról.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest