Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
2015-ös Macbook Pro-mon szerettem a MagSafe-et. Nagyon kényelmes volt a fel-és lecsatlakozatás. Az egyetlen gáz az volt vele, hogy nagyon sokaknak szétment a kábel ahogy elöregedett a gumi borítása, és hogy új töltőt kellett venni, mert a kábel fixen volt rögzítve a töltőfejhez.
Szerencsére ezt a hibát javították, és már csak a kábelt kell cserélni. Igaz, az viszont ugyanannyiba kerül, mint annak idején az egész töltő. -
cowboy_bebop
őstag
Jó, h. type-c - n is lehet tölteni, az viszont nagy kár h. nem implementálták az USB4 nagyobb feszültségét, így az usbs töltés megreked 20 volt * 5 amper = 100 watton, ami a 16" - es MBP-nál ennyi pénzért fájó pont.
-
joey04
titán
válasz
N.otorious #16 üzenetére
Nekem szokott fájni a karom amikor 2 eszközt is fel kell tennem tölteni.
-
opr
nagyúr
válasz
#54625216 #19 üzenetére
Gyerekesek, allatbaratok, partyarcok, kolisok, ugyetlenek, figyelmetlen nepek mind tudjak ertekelni ezt. De azok is, akik a fentiek kozul egyik se, de neha azert jon valami vendeg.
Barmikor lehet baleset, es minden, ami ennek az eselyet vagy sulyossagat csokkenti, barminemu extra kenyelmetlenseg nelkul, az jo dolog. A magsafe jo dolog. -
törölt tag
válasz
N.otorious #16 üzenetére
A magsafe lényege, hogy ha belebotlasz a töltőbe, akkor a kábel kihúzódik és nem rántod magaddal a laptopot. Nem egy nagy fícsör, de sokaknak tetszett mert párszor megmentette őket a szerviztől.
-
opr
nagyúr
válasz
N.otorious #16 üzenetére
Gondolkozz meg egy kicsit, probald ujra. Drukkolok.
-
kalimist
aktív tag
Egyébként elsőként támogatják notebookban az USB-C PD 3.1 szabványt, amit májusban ratifikáltak. Nincs is még USB-C kábel a piacon ami ezt támogatná csak ez a MagSafe kábel.
-
bayarena
aktív tag
Nah igy mar tiszta, korrekt.
Viszont a touch bar elhagyasat tovabbra sem ertem, nagyon hasznos volt, nem ertem, hogy miert nem lehetett. meghagyni akar opciokent is. -
opr
nagyúr
A magsafe az egyetlen dolog, amit irigyeltem haver macbookjarol meg anno, nem is ertettem, miert hagytak el, egyszeruen zsenialis cucc. Jo, hogy visszajott, hatha lemajmolja ezt is a tobbi gyarto, nem csak a portok elhagyasat.
-
ledgeri
nagyúr
Az új magsafe az előzőekhez képes mekkora húzáserőkkel, milyen szögekben működik?
Ha könnyebben lejon, de alapból stabil okés, ha noti-tömeg arányosan növekedett az összetartó erő, akkor dinamikailag rendben, de ha nőtt, különösen ha sokat, akkor az már nem javulás... -
nozs23
addikt
Ne etessétek már.
-
copass
veterán
variáljunk a csatlakozókkal hogy mégjobban megfejhessük a felhasználókat...
ez apple életérzés! -
Peet91
aktív tag
Abszolút üdvözülendő a MagSafe visszatérése, viszont kicsit szerencsétlen helyzetet szül, hogy pont amellé a két type-c mellé került, ahová eddig a duplaportos dongle-öket (pl, HyperDrive) lehetett csatlakozni, így ezeket a korábbi kiegészítőket használva (feltéve hogy a portok közötti távolság változatlan maradt) kitakarja az ember a töltőcsatlakozót...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Visszakerült a MacBookokra az évekkel ezelőtt kivezetett csatlakozó, az elmúlt időszak pedig nem telt el fejlődés nélkül.
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...