Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz interstate76 #65 üzenetére

Általánosságban beszéltem mindkettőtökhöz, így elnézést kérek ha kevertem volna valamit, amit nem annak az illetőnek szántam. A visszakérdésem azért volt, mert nem ez az egyetlen fórum és egyetlen téma, amiben egyszerre társalgást végeztem, így hiába volt az csak 2 hsz-el ezelőtt, számomra összességében az vagy 20-al azelőtt volt. Való igaz hogy nem mondtad hogy nem látod a különbséget a kettő között. Feljebb én is kiemeltem tucatszor, hogy igen, nem a felbontástól vagy a sebességtől lesz jó egy játék, és igen, legyen inkább jó fullhd a játék mint szar de 4k (viszont hogy őszinte legyek már csak NAGYON kivételes esetben hunyok szemet pl 800x600-ra elsősorban nosztalgikus okokból). De számomra befolyásolja a játék megítélését. Most viszont már nem azt mondod hogy fél órás élményt ad, hanem hogy fél órán át viszi el a hátán a játékot. Ezt gondolom te sem érzed egyenértékű kijelentésnek. Ezzel már én is egyetértek, csak a grafika nem leplezi sokáig ha a játék maga nem jó. Mostanában sokat toltam az eredeti Master of Orion 2-vel. Ha most láttam volna elsőnek, várhatóan igen gyorsan bezárom, az hogy még mindig ennyire élveztem, az részben a remek játékmenetnek, de bizony nem kis részben a nosztalgiából fakad. Viszont ha lenne lehetőségem, azért nagyobban játszanám, ezért is fizettem be az Early Access Master of Orionra.

Új hozzászólás Aktív témák