Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Hogy mit? 2 hsz-t kellene visszaolvasni, ne terelj már, hogy nem tudod, miről beszélek...
1. Nem mondtam, hogy nem veszem észre a különbséget 720p és 1080p között. Azt mondtam és mondom, hogy a játékélmény szempontjából ez nem annyira meghatározó, mint ahogy azt te kommunikálod. Másképpen: egy gyenge játék, egy lineáris céllövölde gyenge marad 4K felbontás mellett is, egy hangulatos, kihívásokkal teli, ötletes gammát meg úgy tolok végig 720p-ben, hogy lesz@rom a pixeleket.
2. FPS-ekről pedig nem beszéltem, nem tudom, honnan vetted, hogy nem veszem észre a 30 és a 60 fps közti különbséget.
A lényeg, dióhéjban, nem először: nem attól jó egy játék, hogy egy távoli toronyház ablakain csillog a napfény, hanem a hangulata miatt. Ezt lehet vitatni, de attól én még nem fogom másképp látni: a látvány fél órán keresztül visz el a hátán egy játékot, az élmény miatt viszont végigjátszom egy kevésbé szépet is. Nem egy nagyon rondát, hanem egy kevésbé csilli-villit. Hogy a hangulathoz/élményhez hozzáad a látvány is? Nyilván. Prioritásbeli különbségek vannak köztünk, nem arról szól a történet, hogy néhányan vakok. A lényeg az 1-es pontban. Részemről over, nem tudok mit hozzáfűzni (abbahagytam volna már 3 hozzászólással ezelőtt, csak nem szeretem, ha félrefordítják a mondandómat).
(#62) Carasc0 Teljesen egyetértek a 720p tekintetében.
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Feladom! Sehogysem jössz rá a lényegre. Pedig megpróbáltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Akciókamerák
- Battlefield 6
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest