Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Igen, én is úgy látom, itt nagy baj van egyesek fejében, akik nem képesek megérteni a bal- és jobbkezesség lényegét. Lehet, hogy ti mind kétkezesek vagytok, de az én bal kezem totál béna, nem tudok vele rendesen karaktert irányítani. De pl. lődözni, ugrálni azért tudok. Javaslom, hogy a jobbkezesek próbálják meg bal kézzel használni az egerüket, és talán rájönnek, mire gondolok. Hacsak nem dobos vagy zongorista valaki, nem hiszem hogy jól fog menni. Vagy próbálják bal kézzel aláírni a nevüket. Az autóban a váltóval azért nem kell pixelpontos mozdulatokat csinálni, ugye? A mászkálós ugrálós játékokban (Mario) meg kb. pont erre mennek rá.
De nézzük csak, mivel irányítod pl. a Mariót (mindegy mit, csak példa) PC bilentyűzeten? Szerintem a nyilakkal, tehát jobb kézzel. És mivel irányítod konzolon? A bal oldali nyolcirányú joypaddal, vagy újabban négy gombbal, tehát bal hüvelykujjal. Jé -
válasz
Phantomhive #6 üzenetére
csak sokszor 2.0-ra butitva.....
-
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #20 üzenetére
Mond ezt még egyszer hogy hogy mi !
hpeti2 ne keverd a mediaplayer a PS-sel, az kitolja nálam is a PS nem tolja ki.
Ezért vettem Pro-t, bár lehet jó lett volna slim is akkor lecseréltem volna hdmisre az erősítőmet. -
-FreaK-
veterán
Természetesen zajlik. Viszont ott vannak egyelőre meg nem oldott problémák. Ugyanis is ha a kormányszerkezetet túlságosan kihelyezzük jobb oldalra, akkor egyrészt romlik a jármű egyensúlya (csak két kerék ugye), másrészt a vezető lecsúszhat a motorról oldalra, ami káros az egészségre, a haladási sebességgel egyenes arányúan.
-
-FreaK-
veterán
Srácok! Teljesen reális igény, amit ír! Én, mint az Alapítvány a Balkezesek Segítésére (röviden: ABS) alapítója, ezt csak alátámasztani tudom! Szervezetünk sok éve küzd a balkezesek jobb megbecsüléséért a különböző iparágakban. Komoly sikereket is sikerült már elérnünk.
Csak, hogy egy példát említsek:
A balkezeseknek ugye az autóvezetés is gondot okoz, mivel a legtöbb fontos kezelőszerv a középkonzolon illetve a váltó környékén (és ugye maga a váltó is) található, azaz a "rossz" oldalon!
A nagy autógyárakkal közösen sikerült kifejlesztenünk erre is a megoldást: Jobb kormányos autók! ugye mennyivel könnyebb így minden! -
zgospel
őstag
Mivel a PS-t a Sony gyártja, az meg ugye Japán cég, a japánok meg ugye elég régivágásúak, ezért ők kifejezetten nem szeretik a balkezeseket. Már régóta nyílt titok, hogy nem fejlesztenek balkezesekre, ezért PS-hez csak jobbkezes konzolok kaphatóak.
Donald Trump egyik választási ígérete az volt, hogy kitiltja a Sonyt Amerikából, és csak az Xbox-ot lehet majd kapni, mert azt amerikai cég gyártja, és a gyári csomagban két kontrollert is adnak: egy jobb és egy balkezeset.
Ebből az következik, hogy ketten egyszerre csak akkor tudnak Xboxozni egymás ellen, ha az egyikük jobb a másikuk balkezes. -
ceia
őstag
Nem vagyok konzolos, csak feltűnt, hogy amíg egérből pl. van jobbkezes, és van szimmetrikus kivitel is, kontrollerből pl. ehhez a fehér slim kivitelhez csak egyfélét gyártanak? Ha ez a kontroller teszem azt ugye jobbkezes, akkor a balkezeseknek is ez van?
-
shmano
tag
válasz
ImpersonatoR #12 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Phantomhive #6 üzenetére
Abból csak stereo jel lesz. Az 5.1 nem megy át a HDCP miatt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Carlos Padre #11 üzenetére
Milyen adapter?
-
törölt tag
Scácok, egy-egy ilyen rövid szösszenetre még én is ránéznék szívesen, de ne írjatok már olyat, hogy befehéredik, mert elbőgöm magam. Mi a baj azzal, hogy kifehéredik, nem hangzik sokkal szebben?
-
Kap vertikal stand -et?
Eddig nem láttam slim -hez. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Phantomhive #6 üzenetére
Monitorral használnám, így ez bukó. Csak nem értem miből tartott volna azt az egyetlen plusz csatlakozót rátenni
-
smilecat
aktív tag
válasz
Carlos Padre #5 üzenetére
Háttal ült a monitornak és nem látta, na... előfordul az ilyen
-
Carlos Padre
veterán
A cikkírónak valami baj van a szemével? Már a legelső ps4nek is volt glacier white verziója.
-
Scholes9
nagyúr
Itt is leírom, de nem tudom megemészteni, hogy kiadták optikai hang csatlakozó nélkül
-
Ghard
őstag
A fehér kontroller engem is az első psre emlékeztet
Pro lesz fehérben, vagy csak slim? -
Puma K
nagyúr
A PS One jutott eszembe még régről:
-
Kitűnik, de szerintem feketében elegánsabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Glacier White verzió az Xbox One S színezése után megy, és méltó módon váltja az eredeti fehér PlayStation 4-et.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest