Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérem kapcsojja ki
-
-
az alapprobléma az, hogy nullát ér, ha Európába telepítik az adatfeldolgozást. nyilván ezt a politikus elfekvőben nem tudják.
-
Busterftw
nagyúr
Dolgozzak fel itt az adatokat.
-
És vajon lesz ebből valami? És ha igen, az Európaiaknak lesz-e alternatíva (VK-n kívül)?
-
Chaser
legenda
nekem hiányozna az fb ha leállna
regelve ugyan nem vagyok, de olyan gyöngyszerm hirdetések esnek be róla a hülyétkapok' topikba, hogy hiányozna ( : -
"A Meta azóta is állítja: visszafordíthatatlan és pusztító következményei lesznek az üzletére nézve, amely a felhasználói adatok feldolgozása révén szolgál ki mindenkit célzott online reklámokkal.": én ezt elhiszem, illetve magamtól is erre jutnék.
a meta problémája, hogy én ennek örülnék. -
Thrawnad
senior tag
"
A német és francia vezetés szerint azonban senkinek nem hiányozna a Facebook, ha leállna az EU-ban.
"
Egy SciFiben olvastam, hogy a Föld összeomlása, és anarchia kezdete a facebook leállása volt. Amikor pár órát állt is tömegek sipítoztak.Thrawnad
-
cyberkind
félisten
És szopattyúkká alakíthatják a Cukikukiverzumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest