Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz arn #16 üzenetére

  Az Intelnek egyetlen érdeke fűződik az ARM felvásárlásához. A licencek beszüntetése.

  Persze, mert az x86 nincs meg másnak. Az ARM-ot azért dobták, mert bárki licencelheti, vagyis rossz esetben is lesz vagy öt konkurens. Így már nem olyan jó dolog egy piacra belépni, mert versenyezni kell. Egy csomóan nyomják az ARM SoC-okat. Apple, Samsung, Marvell, Qualcomm, NVIDIA, STM ... Ennyi versenyző mellett nehezen biztosítható egy piaci fölény. Ezért kell az x86 mindenhova, mert az csak az AMD-nek és a VIA-nak van meg.

  Konkrétan ez a baja az Intelnek. Nem viccből szívatják az NV-t a PC-ben. Ki akarják nyírni őket, még azelőtt, hogy baj lenne. :)) Bár szerintem most már késő, mert az Intel csak a GeForce-okra lehet befolyással, de a Quadro már érinthetetlen, hiszen az FTC határozata értelmében az Intel nem limitálhatja a PCI Express felől a PC-s komponensek teljesítményét. :)

  [ Szerkesztve ]

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

 • Oliverda

  félisten

  válasz arn #16 üzenetére

  "nem azt irtam, hogy megszuntetnek a licencelest, csak jobban kontrollalhatnak a piacot. megszabhatnak, hogy kinek mit, milyen feltetelekkel adnanak el, igy nem utkoznenek a sajat termekeikkel, es ugy alakithatnak a portfoliot."

  Pont azt nem akarja a versenyhivatal, hogy még jobban kontrollálják a piacot. Ezért halott ötlet az egész felvásárlás téma.

  CURVE kártya regisztráció 2000 forint bónsszal ÉS 1% pénzvisszatérítéssel az összes vásárlásod után!! (Transfer)WISE átutalás 150 000 forintig ingyen: kód privátban

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés