Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • erdoke

  titán

  válasz Abu85 #24 üzenetére

  "Egy olyan piacon, ahol a fogyasztás elsődleges lehet akármilyen gyors az Atom."

  Úgy mondod, mintha egy már beállt piacról lenne szó, ami távolról sem igaz. Szvsz itt is lesz üzleti és pro szegmens, ahol el lehet adni a nagyobb teljesítményt, ha az is biztosít 6-8 órás üzemidőt. Aztán lesz még a Bencs Márk szegmens, ahol a számbarbárok megveszik a 200 ponttal többet toló gépet akkor is, ha 1-2 órával kevesebbet megy akksiról. Szerintem a 8-10 óránál hosszabb üzemidő nem alap elvárás a nagyobb teljesítményű tabletek esetében. Nekem egy subnoti üzemidejét kellene kiváltania, és ha azt hozza, a Win előnyei simán lemossák a pár óra különbséget, de még az esetleges kezelhetőségi anomáliákat is.
  Ha az esetek 80+ %-ában ki akarom váltani a laptopot, akkor bizony kell a kakaó. Csak hogy példákat is hozzak: pár nagyobb Excel sheet között átszámoltatni pár ezer paramétert, vagy éppen egy lakástervező programban megmutogatni a szép új lakás tulajdonosainak, hogyan rendezné be az ebben profi szakember, stb.

  A legjobb aláírás a héten

 • azbest

  félisten

  válasz Abu85 #24 üzenetére

  no ezekről nem tudtam, köszi az infókat... akkor egyelőre nincs értelmes atomos rendszer, ami hd-val boldogul (hekkelgetés és kompromisszumok nélkül) és még az akkuideje is jó... :(

 • Tessier

  csendes tag

  válasz Abu85 #24 üzenetére

  Van erről az "Intel az IMG-re vár" dologról valami konkrét info is? Mert így elsőre egy kicsit érdekesen hangzik. A GMA-500-hoz van normál end user driver és az IEGD driver. Előbbi XP/Vista/Win7 verziókban érhető el (bár talán az XP-snek vége), a Win7-es WDDM 1.0 és SM3.0, OpenGL nélkül. Utóbbi jobbára XP (pontosabban XPDM), nincs Vertex Shader és csak PS2.0- tud, viszont van OpenGL. DXVA1/2 van mindkettőben, általában problémamentes. Kb. tehát úgy néz ki, hogy az Intel két teljesen különálló driver vonalat fejleszt, de a fentiek miatt ez inkább tűnik az ő saruknak, mint az IMG-ének. Nem mellesleg fél éve állítják, hogy a Win7 driverben lesz OpenGL, azóta sincs semmi. Mivel az IEGD-ben van, nem hinném hogy az IMG kódjaira várnak.

Hozzászólok Aktív témák