Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • arn

  félisten

  válasz Abu85 #9 üzenetére

  nem azt irtam, hogy megszuntetnek a licencelest, csak jobban kontrollalhatnak a piacot. megszabhatnak, hogy kinek mit, milyen feltetelekkel adnanak el, igy nem utkoznenek a sajat termekeikkel, es ugy alakithatnak a portfoliot.

  az intel nem veletlenul nyomja mindenhova az x86ot - tudjak, hogy valahol sikeresek legyenek, ott stabil x86 jelenlet kell. sajat armos probalkozasuk mar volt.

  a masik oldalrol pedig azt is latjak, hogy ahogy elmosodnak a telefon-pad-desktop etc vonalak, szepen tornek fel olyan oldalakrol az armos procik, ahol eddig elkepzelhetetlen volt. lassan teljeserteku alternativa lesz egy altalanos otthoni felhasznalasnal is. ez mar total az intel felsegterulete. ezert indult az atom, az a jatek, mint a gpgpuk teruleten. ha megszunik az adott terulet x86 fuggosege, ott kapasbol megjelennek majd az arm, gpgpu alapu dolgok, mint ahogy tortenik a szervereknel (teljesitmenyileg felulrol tesla, alulrol arm).

  facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Hozzászólok Aktív témák