Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
isakamay
tag
válasz
E.Kaufmann #29 üzenetére
Engedélyük egyelőre csak egy vérszegény (5Mhz/1800Mhz) 4G frekvenciasávra van, de később képes lehet beleölni ebbe is nem kis lóvét.
-
válasz
E.Kaufmann #29 üzenetére
Régi technika alatt az optikai hálózatukra gondolsz?
-
isakamay
tag
Hamarosan színre lép a DIGI, mint új mobilszolgáltató. Meg merném kockáztatni, hogy kacérkodnak a gondolattal, hogy náluk is legyen 5G elérhető áron.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Pontosan. Legyen csak stabil 1-2 Mbit/s gyors, de korlátlan. Nem akarok én torrentezni telón...
" Egyszerűen az adatkorlát megöli a használatot és nem értem, hogy miért nem veszik észre ezt a telekom cégek. Állandóan számolgassam/nézegessem, mennyit forgalmaztam el az adott hónapban.
Akkor inkább a UPC féle megoldás ezerszer jobb, legyen lassú, de ne kelljen félnem, hogy elfogy. Szerintem sokan vannak ezzel így. " -
E.Kaufmann
veterán
A régi lakóhelyem felé juhPíSzí a közelében sem járt, az új helyen is csak invitel és helyi szolgáltató van, hajamra kenhetem, pedig ha lehetne megkötés nélkül biztos előfizetnék mobilnetre, annak ellenére, hogy a vezetékes szolgáltatásairól rosszakat hallottam.
Egyszerűen az adatkorlát megöli a használatot és nem értem, hogy miért nem veszik észre ezt a telekom cégek. Állandóan számolgassam/nézegessem, mennyit forgalmaztam el az adott hónapban.
Akkor inkább a UPC féle megoldás ezerszer jobb, legyen lassú, de ne kelljen félnem, hogy elfogy. Szerintem sokan vannak ezzel így. -
kicsako
őstag
6ezret fizetek korlátlan netért, és 60perc lebeszélhetőségért Telenornál előfizetés nélkül.. nem olyan drága az.
-
iMaverick
addikt
A T kötött a MÁV-val egy szerződést, miszerint a MÁV csoport dolgozói (és azok "rokonai") köthetnek ilyen kondíciókkal szerződést:
- havi 3500Ft
- korlátlan telefon és sms belföldre
- 5GB net(Mindezt 5 előfizetésig/munkavállaló)
Én faterommal fogok átnyergelni (jelenleg is T-s vagyok.)
Gondolom más multiknál is van
ilyenhasonló céges csomag... -
KAMI911
aktív tag
Nekem asszem néhány tíz giga a full limit, 5k huf alatt. Nekem elegendő nem annyira drága a csomagom.
-
KAMI911
aktív tag
De ha a netet se tudjátok megoldani, olcsón beszerezni, miért sajnáljátok hogy van 5G. Én szerintem idén 5Gs készüléket veszek, aztán fel leszek rá készülve
Szerintem menő hogy a QC ennyire le akarja tárolni a piacot. -
Tomassy00
senior tag
válasz
hombre[EU] #17 üzenetére
Értem.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
hombre[EU] #15 üzenetére
Te 4ka -s vagy ?
-
Tomassy00
senior tag
Nekem havi 0.7 GB kerü 3,5 euróba (Szlovákia) (ORANGE). Itt brutális drága a mobilnet.
Szerk: Ja mondjuk ez nem modemes, hanem simán telefonon nyomom...
-
sztanozs
veterán
Nem rémlik, hogy azt írta volna, hogy a legjobb, vagy legolcsóbb - hanem hogy egész olcsó, és hogy nem jár gyerekcipőben.
Növekvő sorrendben:
UPC - Korlátlan Adat opció - 2000 HUF/hó
Telenor - 25 GB - 4400 HUF/hó
Voda - 50 GB - 5330 HUF/hó (6 hónapig 50% kedvezmény)
Telekom - Korlátlan - 10000 HUF/hó -
csendes
addikt
Ha azt veszem, hogy Romániában van 25 lej/hónap áron 20GB/hónap 4G adatforgalom 4G modemmel és 1 lej kb 67 Ft, sőt most akciósan 2019. év végéig mobil előfizetéssel havi 2 euróért (tényleg euróban van megadva valamiért) van 50GB adatforgalom és utána is csak lelassítják 128kbps/64kbps-re, akkor azért nem biztos, hogy annyira kedvező a kép
. De ha valaki tud hasonlót Magyarországon, akkor szóljon...
-
Rinocerosz
őstag
Pedig nálunk elég jó az internet úgy világ viszonylatban is jó helyen állunk nem?
Vagy ez csak a kábeles netre igaz? -
Tetszik
-
Z_A_P
addikt
Ebbol (sem?) kap Apple?
-
Atocha
senior tag
Mit szamit mikor lesz ha:
1, megfizethetetlen csomagokban aruljak
2, megfizetheto lesz, de egy sor megkotessel, pl. forgalmi korlat.
3, ... Nos az en kepzeloerom sajnos meg sem kozeliti a nagy magyar cegek:" hogyan sz*passuk halalra a magyarokat" strategia kitalalasaban.Meg amugy is az egesz mobilnet egy gyerekcipo meg...
-
csendes
addikt
Szép, de mikor lesz 5G Magyarországon elérhető áron?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Snapdragon X50-nek eddig sem volt versenytársa, de az X55-tel tovább emeli a tétet a cég.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külpolitika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Szuper áron DELL XPS 17 9710 UHD+Touch/i9-11900H/32 GB Ram/1TB SSD/IPS/NVIDIA RTX 3060 6 GB/Gari
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Gamer PC! R7-7800X3D/RTX 5070TI-4080S-4070S/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/PHANTEKS HÁZ/GARANCIÁS-BESZÁMíTÁS
- Hp Elitebook 755 G5
- Apple watch series 8 45mm midnight aluminium 100%os aksi
- Eladó MacBook Air 2019 i5 8GB RAM, 128GB SSD rosegold színben
- Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WHITE 3X OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- Ducky one 3 TKL Pure White Mechanikus Billentyűzet / RGB Speed Silver Switch
- Megkímélt Playstation Ps Classic Mini Dobozában Tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest