Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • joysefke

  addikt

  A tesztek nem túl professzionálisak, mindenesetre kívánom, hogy okozzon sok boldog játékospercet a kártya. Én nem rég adtam el egy MSI 270X GAMING OC-t és nagyon meg voltam vele elégedve.

  A újabb játékokkal nem szoktam általában játszani, megvárom míg kikupálják őket (1 év) és olcsón meg lehet őket venni, illetve Catalystet is mindig csak 2-3 hónapos késéssel frissítettem, amikor a fórumon már mindenki jelezte, hogy jó a driver. Ilyen játékos hozzáállás mellett alap MSI OC és OC+OC (1080MHz és 1120MHz) órajelen semmilyen problémát nem tapasztaltam azalatt a szűk másfél év alatt hogy nálam volt. Terheletlenül néma, terhelve halk volt és erős így FHD mellett kevés kompromisszumot kellett kötni.

  Azt nem tudom, hogyha minden új még patcheletlen játékra és béta driverre egyből ráugrottam volna, akkor hogy nézett volna ki ez a dolog...

  Ha a jelenlegi MSI GTX 970-em csak olyan jó lesz (a sebességtől eltekintve) mint a 270X volt, akkor meg leszek elégedve az nVidiával is.

  Általánosságban elmondható, hogy a power limitet érdemes kitolni +20%-kal, akkor is ha nem tuningolsz, illetve kell mellé egy erős proci, gyors memória ezek neked nagyjából meg is vannak. Én még kerülném az MSI Afterburner és a CCC egyidejű használatát is (mindkettő tud OC-zni) nehogy összeakadjanak. Én csak alapfeszes tuningot alkalmaztam (azt sem mindig) ahhoz teljesen jó volt nekem a CCC is.

  üdv
  J.

  [ Szerkesztve ]

 • Mokó

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Szerbusz,

  A tesztekre idő hiányában hirtelen ennyire futotta,és ahogy irtam én
  ezeket kedvelem. Köszönöm a jókívánságot, GTA V teljesen más világ,
  ahogy az FC4 is,eddig nagyon meg vagyok elégedve a termékkel,csak
  időm nincs hogy használjam-de majd' a szabadnapokon...

  MSIAB és CCC egyszerre használni,nah az egy csúnya baleset lenne
  amúgyis-Power Limitet Asus GPU Tweak-ben beállitottam +20%-ra,mások
  is ajánlották.Asus progija nekem annyira nem szimpatikus egyébként,de
  lehet később megbarátkozunk,majd az idő eldönti.

  Üdv,
  Mokó

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák