Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • iguana

  őstag

  válasz martonx #3 üzenetére

  pontosan így van. :K
  ezt nem érti sok elvakult fanboy uborka, hogy nem elsősorban azért örül most bőréből kiugorva sok ember az amd sikereinek cpu és gpu fronton is, mert amd fan-ok és fúj nvidia, fúj intel. nem démonizálni akarják a konkurenciát, hogy az amd mint cég milyen mesebeli jó (egyik sem az, tévedés ne essék), hanem azért mert végre lett verseny...és ezek az uborkák nem értik meg, hogy ezzel nekünk, mint vásárlóknak/fogyasztóknak csak jót jelent: valódi innovációt és árversenyt. még fanboy pistikének is, hiszen az ő rajongott márkájának a termékei is törvényszerűen olcsóbbak lettek/lesznek ezáltal, illetve a jövőbeni fejlesztések felgyorsulnak, sok mindenféle jóval kecsegtetnek.

  most komolyan: az elmúlt ~10-15 évben milyen "állóvíz" volt már cpu/gpu fronton? csak_és_kizárólag pont annyit fejlesztettek évről évre, hogy pont elég legyen a konkurenciával történő verseny színterén. semmivel sem többet. mint anno szergej bubka: évről-évre csak 1 cm-t javított világrekordján, mert azután kapott szép jutalmakat. sőt, állítólag egy svédországi versenyen nem volt megegyezés az esetleges világcsúcs (kellő) jutalmazásáról, erre ugrott egy világcsúcsot, majd szándékosan magával ragadta a lécet. megtehette, hiszen nem volt semmilyen konkurenciája.

  most úgy néz ki, hogy ez változott. szerencsénkre.
  abba már bele sem merek gondolni, ha lenne egy olyan széles körben elterjedt harmadik cpu/gpu gyártó is, aki nem feltétlen a trónért szállna harcba, hanem "csak" az alsóházban vagy az alsó közép kategóriában mozgatná meg ezt az állóvizet egy igen versenyképes árazással. az lenne ám az igazán jóság.

  14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés