- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Gladius-t még egyszer nem. Alig 2 évet használtam, de a jobb oldali "párnázás" már jött lefelé, meg ahol a tenyerem hozzáért az egér hátához (palm grip), ott szépen le is kopott már a festés róla.
Most egy SteelSeries Rival 310-et használok.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
MaTpr0F
senior tag
Gyökér sniper gomb megszüntetését semmiképpen nem nevezném visszalépésnek.
-
Vanir
veterán
+1, de legalább rengeteg más, semmirevaló gimmick feature megmaradt, hogy a kocajúzer ne csüggedjen annyira.
Vajon a többi gyártó mikor kezdi el alkalmazni ezt a socketes-mikrokapcsolós megoldást? Soha? Minek ilyeneket csinálni, ha inkább lehet új egeret vetetni a gyökerekkel, mi?
-
-FreaK-
veterán
Én meg ezen a kábel dolgon vagyok kiakadva. Ez nagyobb baromság mint a súlyozhatóság. Ott még megértem, hogy az egyszeri user azt hiszi, hogy a nehezebb lehet, hogy jobb neki (pedig nem, csak vagy rájön,vagy nem), de egy kábelnél könyörgöm? Hogy az életbe lehet jobb a merevebb kábel? Ezek a marketingesek nagyon hülyének nézik az embereket szokás szerint, de ez eddig nálam a csúcs.
Viszont a cserélhető kapcsoló jó ötlet, azt tényleg átvehetné más gyártó is.
-
ZnVjaw0K
tag
Vajon ezen is lötyögnek a gombok oldalirányban?
Az nekem sajnos nagyon gagyi minőségérzetet ad. Szép-szép, csak ne kelljen használni... -
5150
aktív tag
Csodálatos de ennyiért (olcsóbban) inkább már EC2-B
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
-
5150
aktív tag
Lehet, csakhogy kapott egy nagyságrendileg jobb szenzort, talán a legjobbat, ami manapság elérhető. A kis talpak pedig sokszor szándékoltan kicsik, nem azért, mert ezen spórolnának. Régebben sok gyártó alkalmazott inkább több apró, mint kevesebb nagy papucsot az egerein, gondolom a kisebb méretből adódó súrlódási tényezők előnyei miatt. Személyes véleményem szerint egy egeret nem talpainak mérete tesz jóvá, vagy rosszá, hanem inkább a többi, elsődleges elemei. De még ha vesztett is volna a gémer társadalom ezen a papucsos réven, kamatostul nyeri vissza a szenzor vámon
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
Hg3X
tag
Nekem bejövős ez az egér.
Jeff who??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest