- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
senior tag
Elég megnézni Ariana Carpool Caraoke videóját, ott a kocsiban nincs studió technika és van ahol zene nélkül, studió cuccok nélkül brutálisat énekel
Meg sok felvétel van youtubeon ahol pl Celine Dion-t, Christina Aguilera-t meg hasonló gyenge hangúakat utánoz... És szinte egy az egyben képes bármelyiket leénekelni.
Brutál ez a csaj. Nem vagyok rajongója, a Carpool Caraoke-ban láttam először, utána kezdtem el videókat nézni róla, brutál hangja van a csajnak.
Tényleg igazi világtehetség hangja van. [link] [link] [link][ Szerkesztve ]
-
ElEvEn11
senior tag
Mondhatnám, hogy "not my cup of tea", de a helyzet az, hogy már Lady Gaga is meggyőzött egyszer, hogy tényleg kiba jó énekes. Ahogyan ugyanezt produkálta Miley Cyrus is velem. Igaz, hogy ahhoz olyan anyagot láttam és hallottam tőlük, ami nem egy kevert, modern, énektechnikát alig igénylő slágervárományos clickgeneráló volt, hanem igazi dal. Valami rhytm and blues (nem R&B!), soul, blues vagy gospel nóta. Ariana Grande-nak van ilyen valahol? Segíts legyőznöm a generációs szakadékot és mutass olyat legalább, mint egyik példaképe, Whitney Houston tud(ott) például! Mert azok a slágerek, amiket a TeCsőn találtam vele, azok nem mondhatók igazán technikásnak. Középhangon kábé bármelyik képzettebb énekesnő elénekli.
Na ebben már hallottam olyat, ami teljesen rendben. [link][ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Nekem GXT 248 van.
Egyszerűen parádés minőségű mikrofon...
Egy kis zajszűrés kell rá egy -30 -35 db bőven elég. És szó szerint plafon hangminőséget tud. 50 centiről hallani ahogy fröcsög a nyál a szádban...
Csak ajánlani tudom. Én videót is csináltam róla.https://www.youtube.com/watch?v=_bB37AV1pWs&t=2s
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
Piftuka
veterán
"Youtube streamhez nem tök mindegy?"
Ahhoz nem szükséges 200 EURO-t költeni, hiszen vannak annál jóval olcsóbb megoldások is. Akár a Lami66 fórumtárs által említett példányok.
(Ettől függetlenül sajnos ez a gyártó nem a minőségi mikrofonjairól lett ismert. A külföldi fórumokon is sokat szidják a kidolgozási minőségét, megbízhatóságát. Ugyebár hiába szól jól, ha pár hét-hónap alatt X-edik példányt kell a tulajdonosának cseréltetnie...)
"Aquila non captat muscas."
-
törölt tag
pop-filterként funkcionáló szivacs = szélzsák
-
őstag
Kicsit védeném a Trust mikrofonokat. Na nem mindet, mert tudnak silányat gyártani, de a GXT sorozat nem rossz vétel. Még a fapados GXT212 sem szégyellni való. A GXT252 Emitra+ ár/érték aránya nagyon jó. Érdemes pár tesztjét meghallgatni. Mi ilyen tesztek alapján vettünk Emitra+t a nagy márkák helyett, és nem bántuk meg.
-
Piftuka
veterán
A csillapító palást klassz, azt én is elfogadnám a RODE mikrofonomhoz. Egyébként valószínűleg az adja a mikrofon csomag végfelhasználói árának szignifikáns részét.
Olvassatok utána... sajnos ezek a TRUST kondi mikrofonok nagyon-nagyon gyatra minőségűek!
Aki ennyit szán a célra, annak érdemesebb egy megbízható gyártó (és "zenész/filmes" gyártó) palettájáról választania.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."