Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Na én ezt egyszerűbben oldottam meg, vettem egy Wifi 6-os mini pci-e kártyát, és kicseréltem a laptopokban, ugyanúgy jól működik.
-
BlackSoft
addikt
Mondjuk a képet készítőnek nem tudom, hogyan jutott eszébe egy G4-es powerbookhoz kapcsolni az eszközt, amivel már eleve a specifikáció szerinti csak Windows támogatás sem éppen passzol.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
Köszi, már értem mit hiányolt a kolléga
-
fatpingvin
addikt
ahogy Uncool Ben kolléga írta. hajadra kenheted hogy vindózon megy valamelyik beépített driverrel ha a chiphez amúgy semmi dokumentáció, a linuxos driver meg abszolút nonstandard, egy, valamelyik már biztosan outdated kernel verzióval kompatibilis csak és forráskód meg sehol. ahogy ez a ReTeknél szokás.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
"amely USB 3.0 csatolófelületének a legtöbb ma kapható számítógéppel munkára fogható, ráadásul Plug&Play módon, vagyis a használathoz nincs szükség mindenféle segédprogram telepítésére." - írja hogy nincs szükség, akkor Neked miért van szükség, vagy mihez, vagy mire? Komolyan kérdem, esetleg elbeszélünk egymás mellet?
-
fatpingvin
addikt
nem tudok rájönni hogy szerinted ez miben válasz a kérdésre.
USB, szóval szabvány szerint PnP. amit én kérdeztem az az hogy milyen hálózati vezérlőchip van benne, illetve hogy ezt a chipet a nagyobb platformokon milyen driverek kezelik.
közben utánanéztem, bár konkrét infó nem nagyon van róla (elvégre miért is kéne egy eszköz technikai specifikációiról bármit is közölni...) de úgy tűnik valami Realtek chip van benne, driver support meg elég nevetséges, ahogy ez a ReTek cuccoktól megszokott. reménykedtem valami MediaTek chipben de hát nem.
részemről offos, több okból is.
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Írja a cikk, hogy P&P
-
rednifegnar
senior tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
off, anno volt nekem d-linkes usb donglem, csak szopas volt vele, sose ment fel, mindig ujra kellett inditgatni egyik nap latta a halot masik nap mar nem, harmadikon kitalalta hogy az eddigi driver nem jo, telepitsem ujra, teny hogy ez mar regen volt de azota se birtam megbaratkozni az ilyen cuccokkal.
-
fatpingvin
addikt
chipset? driver támogatás?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A pendrive méretű kiegészítő segítségével régebbi eszközeinket is felcsatlakoztathatjuk a gyorsabb hálózatokra.
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest