Új hozzászólás Aktív témák
-
nortsen
aktív tag
-
siposz
aktív tag
válasz gurubefree #13 üzenetére
Gondolom erre volt válasz:
"A VA ghostingol, az IPS light bleed "Szarkazmus akart lenni, mert nyilván minden kijelzőtechnológiának van hátránya, és némiképp idegesítő, hogy bármilyen monitor hír van, akkor a hozzászólások 75%-a azt fikázza hogy miért olyan panel típus, miért nem másfajta, miért sík/lapos, és különben is, ez a képenyő arány szar.
-
gurubefree
senior tag
Z35-ot hasznaltam sokaig ... ugyan csak VA panel . Az altalad emlitett problema akkor jekentkezik amikor a lama felhasznalo feleslegesen tulhajtja a panelt es a beallitasi lehetosegeket nem megfeleloen alkalmazza/parositja !
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
BioNiCMaN
addikt
Muszáj ívesre csinálni?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
addikt
válasz HELLAFLUSH #5 üzenetére
Szerintem igen, én IPS-ről váltottam és abszolút nem bántam meg.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
félisten
Az meg kiégeti a szemed + rákos leszel a sugárzástól.
A föld meg lapos."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
Ha úgy szokta meg a user, hogy az egér mozgása közben nem lát éles képet, emiatt ráállt a keze a szakaszos mozdulatokra, akkor nem veszi észre, nem zavarja játékban a ghosting. Sokat fejlődni egér rángatástól nem igazán lehet, de megfelelő szintű ellenfelekkel ez is elegendő a sikerélményhez.
-
félisten
Kompetitív játékra valóban nem a legjobbak, single/casual gémereknek teljesen jók lehetnek. Philips is jön eggyel... Philips 346B1C
Engem inkább az zavar, hogy nemhogy "lágyulna", de inkább hangsúlyosabbá válik az ív: 1800R helyett már 1500R a hajlítás.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
HELLAFLUSH
őstag
IPS-ről megérné VA-ra váltani?
-
addikt
Én azt mondom, hogy ilyen áron ez a monitorduó komoly! Én fél éve 500 Euróért vettem az enyémet, ilyen árkategóriában akkor nem találtam párját: Acer ed347ckr
Kíváncsi leszek a tesztekre majd, bár én az enyémmel jól megvagyok, nem tervezem egy ideig cserélni.
(#2) Stormbird Én Battlefieldezni szoktam rajta állandóan, ilyen problémát nem tapasztalok.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
siposz
aktív tag
Örömteli, hogy a Samsung mindenkinek szállítja ezt a panelt, boldog boldogtalan csinál is belőle monitort. Pont ilyen 34 incheset akarok.
https://prohardver.hu/hir/mar_monitort_is_talalunk_xiaomi_palettajan.html
https://prohardver.hu/hir/nixeus_nx_edg34_nagykepu_monitor_freesync.htmlAz kevésbé örvendetes, hogy nem lehet kapni egyiket se. Nem lehetne olyan hír, hogy ennyibe kerül, és itt lehet megvenni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Spórolós topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bestbuy játékok
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GL600F Gamer Monitor
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!