Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #33 üzenetére
Elég vele fenyegetőzni is. Meg biztos megvan ennek a módja. A lényeg, hogy Kina meg tudja szorongatni Trampli tökeit, ha akarja. Szóval vszinűleg jobban tenné, ha nem szívózna.
-
Medocsabi
addikt
Istenem de szánalmas.
-
Fecko_78
tag
Szerintem Trump kipróbált egy P30 Pro-t az IPhone után és meggondolta magát...
[ Szerkesztve ]
-
Alchemist
addikt
Nyilván a kínai elnök megígérte, hogy a Huawei 5G-s eszközeivel begyűjtött adatokból segítik Trump újraválasztását.
-
brian1987
tag
Én nem értem ezt az egészet.. persze minden a pénzről szól.
Meg oldhadták volna okosan is.. ( gondolom én) mert ugye a legnagyobb port a hüvej okozta.
Csak simán tájékoztatni kellet volna az embereket hogy ilyen és efféle gondok ( mennyire és milyen féle sebezhetőségek vannak, persze lebutítva az átlag emberek nyelvére, mert nem mindenki IT-s vagy kocka )
Szóval Amcsi és Csájná bohóc polírozás fog menni tovább mintha, mintha mi sem történt volna.
Nagy tapsot nekik. -
Juhaszatti
addikt
válasz
#04824576 #29 üzenetére
"Például lazán el tudom képzelni, hogy megelégelték az USA kapálózását, és belengették a Kína tulajdonában lévő USA adósságpapírok teljes kiárusítását. Azt azért az USA megérezné, nem kicsit."
Én is gondoltam erre, de igazából azon Kína is óriásit bukna. Ha ennyi állampapír kerülne egyszerre a piacra, elértéktelenedne, és nem sok mindent látnának viszont a pénzükből.
-
Remiel
őstag
A sok marha aki meg egy hónapja amikor felröppent a hír, már árulta a Mate 20 prot meg a P30 at áron alul... eszembe se jutott eladni a sajátomat
-
M@cika
őstag
Ez egy fantörpikus meglepetés. :-)
Startup: Valami hasonlót "javasoltam" anno a Huawei "letiltásakor" én is itt a Fórumban. :-)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még ha csak gazdasági kérdésekről lenne szó, akkor érthető.
De mivel a Huawei-t nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva bannolták, így az vagy kamu volt csupán, vagy Kína most olyat mondott, amitől már mindjárt nem fontos még a nemzetbiztonsági kockázat sem, és az USA-nak békülni kellett, bármi áron.
Például lazán el tudom képzelni, hogy megelégelték az USA kapálózását, és belengették a Kína tulajdonában lévő USA adósságpapírok teljes kiárusítását. Azt azért az USA megérezné, nem kicsit.
-
Fred23
nagyúr
-
Depiboy
tag
válasz
Dragon3000 #23 üzenetére
Legfeljebb a szankciók életbe lépésének napjáig ment volna ez a cicajáték, legkésőbb akkor táncolhatott volna még vissza az USA ilyen könnyen.
-
D.Va
senior tag
"Egy tányérból esznek, mindig összevesznek." Long story short: Találkoztak, kiverték egymásnak, büszke vállveregetés, és megy minden tovább ahogy eddig. 5 év múlva majd megint összevesznek kié legyen az új homokozó lapát.
-
floatr
veterán
válasz
Dragon3000 #18 üzenetére
Csak kiemeltem egy érdekes momentumot azzal kapcsolatban, hogy ki - mondjuk úgy - gyűjt adatokat másokról
A korábbi érvek nem annyira hatották meg az amerikai döntéshozókat... -
Dilikutya
félisten
Amikor eleve úgy mondta, hogy egy későbbi gazdasági egyeztetésen lehet szó a Huawei-ről, akkor egyértelmű, hogy nem nemzetbiztonsági kockázat. Ha az, akkor Trump vegye elő a bizonyítékait, dobja ki a Huawei-t az USA-ból, és kész, nyilvánvaló, hogy kockázatos külföldi cégeknek nincs helye. De ha nincs semmi ilyen a kezében, akkor viszont ez a faszméregetés meg arcoskodás nem gyerebe a nemzetközi életben. Sem.
-
floatr
veterán
Bannolták őket, mert "kémkedtek". A google elkezdett problémázni, hogy többszáz milliónyi júzert veszítenek... véjtaminit... "Trump feloldja a korlátozásokat"
-
törölt tag
"... amelynek a bevezetése nehéz helyzetbe tovább rontotta volna a globális gazdaság lassulását. "
Ez mit akar jelenteni?
-
Somatom
veterán
A kínaiak megígérték, hogy a jövőben Trump is hozzáférhet a Huawei backdoorokon keresztül begyűjtött adatokhoz. Ez most épp jókor jön Trump -nak. Az egyik kutya, a másik eb.
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
Nyomást gyakoroltak, veszett kutyát játszva belengették a szélsőségeket, hogy aztán megállapodhassanak félúton. Ahogy eredetileg is tervezték.
-
sb
veterán
Sajnos az utóbbi idő populista térhódítása nem azt mutatja, hogy egy orbitális baromságot nem lehet megcsinálni.
Simán meg lehet sajnos tenni.
És mindenki (sokak) csak a végén, utólag csodálkoznak, hogy gáz/hülyeség lett az eredmény... vagy épp mégsem estek le a laposföld széléről. Ami másoknak evidens előre is a 0. pillanattól fogva...
(És mint látjuk, vezető pozícióban is vannak ilyen emberek.)[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
Ennyit arról, hogy ez biztonsági kockázat...
Cserébe lehet a kínaiak pár helyen megnyitják a piacukat. Turumpéknak mindig is a kereskedelmi mérleggel volt baja. Az EU-val is.
-
Lacika112
aktív tag
Rá jött a Trampli hogy Kína nélkül padlón lesznek?
Az elektronikai eszközök (kb minden) valamelyik alkotó elemét onnan hozzák, Kína megszívná de ők még jobban.....
-
Televan74
nagyúr
A G20 -on a fejére koppintott a szabadkőműves háttérhatalom.Mert egy makacs h...e zavarta a nemzetközi nagytőke érdekeit.
-
Depiboy
tag
Szerintem mindenki tudta hogy ebből a cirkuszból semmi nem lesz
-
kovászos
tag
Amerikai tudósok fölfedezték, hogy az USA nagyon sok pénzzel tartozik Kínának...
[ Szerkesztve ]
-
Baryka007
őstag
Tehát most jól levitték a Huawei részvényárait, hogy ne érhesse el az amerikai Iphone-t?
Vagy esetleg, ténylegesen nemzetbiztonsági ügyről volt szó? Akkor már miért nen az? ...
-
Tulku
veterán
Így legyen ötösöm...persze nyilván nem lottózom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A két ország vezetője a kereskedelmi háború befagyasztása mellett döntött, ráadásul a Huawei is megmenekült.
- Autós topik
- Opel topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- További aktív témák...