Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
tomtyi, szerintem teljesen félreértetted az előző hsz.-emet, amire így reagáltál

Én pont, hogy meglepődtem azokon a tapasztalatokon, amiket leírtál (és amikhez vlevi is hozzátett még pár infót), és mindenféle irónia nélkül mondtam, hogy még inkább abba az irányba tereltetek, hogy ne akarjak Windows 8-ra váltani.
Mivel olyan dolgokat írtatok le, amik nagyon gázosak. Szóval mi alapvetően egyetértettünk (tehát én is kamu előnyöknek tartom azokat, amikkel többnyire előjönnek a Metro UI védelmezői), és Ti még elmondtatok olyan dolgokat, amikkel még nem találkoztam (eddig virtuális gépen használtam csak a Windows 8-at, tehát nem napi tapasztalatom van vele), de így elmondás alapján kapásból problémásnak tartok, és 100%, hogy nagyon zavarna a napi használat során.
Remélem, így már tiszta, hogy én pont, hogy nem belédkötni akartam, hanem csak megdöbbentem azokon, amiket még pluszban hozzátettetek.
Amúgy most elolvastam az ominózus hsz.-emet még egyszer, és sztem nem is tűnt belekötősnek.
De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte. 
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
üzenetére
'' a WP meg alig több, mint 1%-on_)). ''
Ezt már mondtam en is a multkor, errefel ezzel jottek az elvakultak ...
-
válasz
üzenetére
"Mi a ... egy egyszerű IE, ha a gépen van másik aka teljes funkcionalitással bíró is?": a nagyobb kérdés, hogyha már rátették a két ie-t, miért nincs a kettő között átjárás? Valamelyik volt ms főnök panaszkodott, hogyha az egyiken pl. bookmarkol valamit, az nem kerül át a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte.