Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
jani00
tag
Ezért nem fogok akkor HP nyomtatót venni. Mondhatnak mindent rá ,de majd a jövőben amikor hasonló frissítés jön amit nem vonnak vissza akkor mi lesz? 2 hetente vehetek egy nyomtató értékü patronkészletet?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
Bazsesz
őstag
Volt tintás HP-m. nem is egy. Többet az életbe soha, köszönöm, elég volt a hülyeségeiből. A legjobban az tetszett, mikor origi csomagból elővett eredeti (100% hogy az, megbízható a nagyker) 650-es patronra kiköpte, hogy nem eredeti pakoltam bele
(nem az enyém volt a nyomtató, csak behozták szervizre)
[ Szerkesztve ]
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Akkor én vagyok a kivétel.
Velem a Canon cseszett ki és a HP volt a megoldás. ha lenne Lexmark kisgép akkor azt vettem volna, de ez már más kérdés.Legutóbb 800Ft alatt vettem bele eredeti fekete patront. És nem frissítem égbe főbe.
Na meg a Linux is jobban komázza valamiért.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=v0uSOjnRm3U
-
"Biztonsági okokból" = a részvényesek zsebének biztonságának okából
A tej élet, erő, egészség.
-
jerry311
veterán
A hasonló esetek elkerülése érdekében érdemes
– az aktuális firmware telepítése után – manuális üzemmódra váltani a nyomtató frissítési stratégiáját, mivel ezzel elkerülhetők lesznek a mostanihoz hasonló esetek.HP helyett más nyomtatót vásárolni.https://www.facebook.com/RailwayRelay/ - League of Legends: spambox
-
208
csendes tag
Rémálmom volt. Bevezették, hogy minden gépkocsi csak a saját márkájú töltőállomáson és saját márkájú benzint, gázolajat tankolhat. Aztán felébredtem. Nem kellene-lehetne ezt is szabványosítani (az EU telefontöltő csatlakozót szabványosította), ide is előírni. Egy fajta toner (legalább a port) EUXXX és kész. Ez persze sokaknak fájna, de hát lehetne szabványosítani és legyen verseny.
[ Szerkesztve ]
-
ronroli
tag
A HP szerint csak a kommunikációt rontották el...
Tehát bevezetik, csak előtte bemutatnak néhány utángyártott cucctól felrobbanó / házakat felgyújtó nyomtatót.
Gondolom az új gépek egyszer csak így lesznek eladva kisbetűs záradékkal.Amúgy eddig is rohadék módon szívunk az új HP-kkal, hisztis gépek.
Tény, amit nyomnak, azok jó minőségűek.[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ph A vállalat kiadott egy firmware frissítést, ami visszavonja a biztonság érdekében bevezetett korábbi limitációkat.
- Synology NAS
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] Lenovo T430 laptop
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 6.gen.üzletből,Lenovo garancia,ára alatt,8.gen.i7/16GB RAM/512 GB SSD FHD IPS TOUCH
- FÉLKINFIG ELADÓ = Foxconn 2ADA MicroATX + i5-3350 4x3.30 GHz CPU + GeForce GT620 1GB + 4GB DDR3 RAM
- Dell XPS 13,3" 9360, üzletből, gyártói garancia, ára alatt i7/16GB RAM/512GB SSD QHD érintőkijelző
- Új Zsír HP ZBook 15u G6 15,6 Workstation Tervező Vágó -35% i7-8565U 16Gb 512GB SSD FHD RADEON Pro WX
- Macbook Pro 13" /i5/8GB/256GB SSD/Iris Plus 640 - újszerű, teljesen karcmentes , 6 hónap garanciával