Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJS
tag
Csatlakozom, ezt a problémát nagyrészt meg lehetne szüntetni, ha nem a tíz évvel ezelőtti (a dotcomlufi előtt, hogy tudjunk viszonyítani!) adatbiztonsági elvek szerint működnének ma is a böngészők.
Szvsz fél perces kódolást igényel, mármint a böngészőfejlesztők részéről. Meg azt, hogy a HTML és a JavaScript szabványban ne szerepeljenek a betűtípus-adatok.
Én egyébként a többi adatra is hepciás vagyok. Az én azonosítóm így néz ki:
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; hu-HU; rv:1.9.2.8) Gecko/20100723 Ubuntu/10.04 (lucid) Firefox/3.6.8
Ezenkívül van időzóna és képernyőfelbontás is. Amiből egy csomó adat felesleges.
Nem tudom, mennyire elterjedt, hogy a felhasználó böngészőjéhez és képernyőjéhez igazítjuk az oldalt, de szerintem nem nagyon. Manapság, amikor a böngészők nagy része eleve 9X%-osan szabványkövető, ráadásul annyi böngészőnek annyi verziója van a piacon, hogy fejlesztői rémálom lenne mindre külön optimalizálni... Egyszerűen nem kellene erre lehetőséget adni. Tartalmazzon csak annyit, hogy egy magyar nyelvű böngésző kér adatokat, ekkora képernyőre. Kész.
N.b. az előzményekhez is hozzáfér minden weboldal, pedig az sem igazán kritikus fontosságú a javascriptben.
A következő, nagy lépés meg az IP-technológia leváltása lenne valami olyanra, amit nem lehet olyan egyszerűen nyomon követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- [K2]: AnyDesk átverés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Linux Mint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest