Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Nem teljesen értem ezt a "heuréka" jellegű felfedezést a privát móddal kapcsolatban. A privát mód sosem arról szólt, hogy szerver oldalról nem lehet azonosítani a felhasználót. Tudtommal azt kliens oldali "védelem" miatt hozták létre, tehát, hogy a többfelhasználós gépeken minimalizálják az adatszerzés lehetőségét.
Persze, mindenképp érdemes vizsgálni a problémát, hogy ilyen "nyomok" alapján mennyire lehet azonosítani a felhasználót.
Egyébként tesztelgettem kicsit, tényleg ugyanazt az ujjlenyomatot kapom azonos gépen, böngésző és böngésző módtól függetlenül, viszont észrevettem egy dolgot, akkor is ugyanazt az ujjlenyomatot kapom ha más Windows felhasználói fiókból próbálom ki. Tehát így ebben a formában a felhasználó követés csak egy erős becslés lehet ilyen módon. Persze tudom, hogy ma már egyre kevésbé használnak többen egy gépet, sőt inkább egy embernek van több gépe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest