Hirdetés

2018. október 18., csütörtök

Hozzászólások

(#1) pengwin


pengwin
(PH! addikt)

Van itt számomra egy érthetetlen ellentmondás...

A fémházban most is ott lapul a tápegység, melynek hatásfok besorolása továbbra is 80 Plus Gold, de összteljesítményét 500-ról 550 wattra emelték.

nem mindegyik GPU-val kompatibilis ez a megoldás, noha a Devil Boxhoz képes alaposan kibővült a választék: NVIDIA Quadro kártyák mellett a teljes RX500 széria is bekerült a listába, az RX Vega viszont nem (ezzel szemben a csúcs NVidia kártyák mindegyike támogatott)

Akkor mégis minek a nagyobb tápegység?
Tudom, biztos Mr. Mark Eting feature requestje volt ez...

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#2) Meridian


Meridian
(fanatikus tag)

Ez itt OFF, de abban a fórumban ahol ez ON lenne, ott nincs jogosultságom írni (hát ez kurvajó!). Szóval, így néz ki most a PH, ad-blokkolva.

Látjátok azt a 33-as számot? Na, az kérlek szépen az indexen most 11-12, rosszabb napokon 17. Kicsit túlzásba viszitek ezt. Ha nem csináltok valamit és 33 különféle szir-szar szkriptet vagy még többet nyomtok (akarnátok) keresztül a gépemen, addig marad a blokkolás. Nem szeretem az ilyet. Legyen reklám, én elfogadom, de ne akarjatok már 5+ különböző domainről 33+ féle szkripttel "fárasztani" a gépemet!

A különböző reklámblokkoló észleléssel és azzal való trükközéssel kapcsolatos erőlködés helyett inkább konszolidálnátok ezt a helyzetet, és akkor kevesebb embernek fordulna meg a fejében, hogy ideje valami ad-blokkert keresni, mert ez már minden határon túltesz!

http://www.taxierden.hu

(#3) Cucuska2 válasza Meridian (#2) üzenetére


Cucuska2
(őstag)

Ember te nagyon el vagy tévedve. 4, azaz négy reklám van a főoldalon. Az, hogy a Prohardverre szabott, nem jól működő adblocker script mennyit jelez, ahhoz nekik semmi közük. Itt te vagy a gyenge láncszem.

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#4) Antibazsi válasza Meridian (#2) üzenetére


Antibazsi
(senior tag)

Érdekes, én eddig észre sem vettem, h vannak reklámok a főoldalon. Nem érdekelnek, évek alatt megtanulta az agyam szűrni, nem kellett hozzá telepítenem semmit.
Nem értem ezt a hisztit.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#5) REIT


REIT
(őstag)
LOGOUT blog

Végre egy gyártó, aki nem b@sz el egy ilyen egyszerű terméket azzal, hogy nem teszi minden kártyával kompatibilissé. :DDD

Látni szeretném mennyivel lassabb így egy 1070-1080ti a thunderbolt miatt. Ha nem sokkal, akkor jöhet! :R

[ Szerkesztve ]

Battlefield V olcsóbban: http://tiny.cc/nl10zy

(#6) ONEFREE válasza REIT (#5) üzenetére


ONEFREE
(fanatikus tag)

Én egy ilyen össze hasonlító oldalt nem találtam....

(#7) REIT válasza ONEFREE (#6) üzenetére


REIT
(őstag)
LOGOUT blog

Keresd jobban ;]

Battlefield V olcsóbban: http://tiny.cc/nl10zy

(#8) tecsu válasza Antibazsi (#4) üzenetére


tecsu
(PH! addikt)

Már csak a hisztit kell kiszűrnöd, és számodra világbéke lesz. :D

https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

(#9) Nartaas


Nartaas
(lelkes újonc)

Lehet valamit tudni ezeknek az evga-knak a jövőjéről? Esetleg lesz thunderbolt 4 mostanában vagy valami csatolófelület ami nem szűk keresztmetszet?

Tetszene ez az ötlet, hogy lenne egy konnyu Laptop erős CPU-val sok rammal, csak integrált vga-val. Lehet konnyen hurcibálni alap feladatokra megfelelő és gyors, ha meg hazaérek radobom valami ilyenre/nagyobb kijelzőre, felpörög egy 1080Ti aztán mehet a gaming...

[ Szerkesztve ]

(#10) XuChi válasza Nartaas (#9) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Erre várok én is évek óta. Jó lenne már, ha minden adott volna hozzá, és nem nagyítóval kellene keresni a méregdrága notik között azt a párat amivel megy rendesen... :W

(#11) LPeti válasza XuChi (#10) üzenetére


LPeti
(újonc)

Valaki mondja meg legyen kedves, hogy minek a videókártyára gigabites lan csatlakozó?

(#12) Cucuska2 válasza LPeti (#11) üzenetére


Cucuska2
(őstag)

Újabban az a divat, hogy nincsen az ultrabookokon ethernet csatlakozó. És ha játszani szeretnél, akkor jogos elvárás, hogy ne feltétlen wifin menjen.

[ Szerkesztve ]

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#13) Dr. Akula


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Az igazi az lenne ha nem csak külső monitorra lehetne kirakni az evga képét, hanem a noti saját kijelzőjére is.

(#14) XuChi válasza Dr. Akula (#13) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Szerintem az is megoldható, némi sebességvesztéssel persze.

#10: Talán mert ez egy dokkolónak felel meg, csak megy bele egy asztali VGA, is ? Ehhez a dobozhoz csatlakoztatod az összes asztali perifériádat, mint bill, egér, nyomtató, monitor, LAN, és a gépedbe csak egy TB kábel megy. Így kényelmes és célszerű.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.