- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nem kell leírni. Nekem az előző, Straight Power 10 van (FSP gyártja, és nem 1 átmacricázott FSP típus) Kifejezetten javasolható típus, ha nem az abszolút topot akarod megvenni és pláne nem megfizetni. Forrás.
A félpasszívat megértem, ettől én is féltem. De ha erre felé laksz, megmutatom, hogy kb. 200-250W-os terhelés alatt ezzel a hatékonysággal csak annyira forgatja a levegőt, hogy nagyobb lökettel áramoljon a levegő, mint a természetes légmozgás. Ilyen szempontból jobb min a félpasszív. Annyit forog a venti, hogy majdnem tisztán olvasható rajta a BeQuiet! felirat és közben se a motornak se a levegő megkavarásának nincsen hangja. A weblapon is 10dB körül írnak (már nem emlékszem pontosa). Süket szobába nem való, ott meghallod, de amúgy nem. -
joysefke
veterán
De nálam a prémium kategóriába nincs benne a Be quiet
Nekem BQ E9 van, 450W. Felesleges rá a félpasszivitás, mert alapjáraton teljesen hangtalan és nagyon lassan kavarnak a lapátai. Terhelve is nagyon halk, a gépem leghalkabb eleme, pedig anno mindent a halkság jegyében vettem.Ebben a tápban nem csalódtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi