Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy több ezres vagy tízezres címlistát nem lehet tiltólistára tenni, mert attól minden eszköz megfekszik.
tízezres méretben meg egy cég sem fog előfizetőket elzavarni bírósági ítélet nélkül. az meg nem lesz 10 ezres mennyiségben.amikor jön egy ügyesebb 0day hiba, akkor a világban tízmilliós botneteket gereblyéznek össze pillanatok alatt. az ellen nem tudsz mit csinálni.
(#31) FehérHolló: ja, isp belepisál konkurrens isp medencéjébe. majd hirtelen azt veszi észre, hogy mivel össze voltak kötve a hálózatok, az övében is sárgul a víz... Nem fogom bíróságon kényszeríteni a matávot, hogy csináljon meg valamit, amit utána rám is rámverhet a bíró (ha én is isp vagyok), mert az nekem is költség meg erőforrás.
ezt a törvényt kizárólag kiadók, jogvédők és illegális adatgyűjtést tervező vállalatok támogathatják szerintem. meg a csonthülyék.
(#32) Pusztitusz: az baj, hogy direkt írtál hekkert, mert akkor láthatóan fogalmad sincs, hogy ez a fogalom mit takar.
-
Pusztitusz
tag
A rico-t siman rajuk lehetne verni, es arrafele nem szegyellnek 400-600 evet benyogni letoltendonek, es az harmadolva is sok

(#6) FehérHolló
Hidd el ha nagyon akarjak rajuk uszitjak a DOD-t vagy az NSA-t, akkor pedig cumi, mert azoknak a szervezeteknek igen szep jogkoruk van, es tulajdonkeppen a nyomozas erdekeben azt vetnek be amit akarnak.(#8) FehérHolló
De ha az otthonulo unatkozozo Dos Johnson azt latja es olvassa, hogy lecsultak 50+ nethuszart 10+ evre es mindegyiknek mar masnapra tobb ferje kerult a sitten, akkor 88x meggondolja hogy NEO-nak kepzelje magat, mer gyunnek a Smith ugynokok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest