- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Amikor a cikk végére értem és láttam, hogy 26k gondoltam nem is gáz. Aztán leesett, hogy az nem a szett ára. Hát akkor köszönöm szépen.
-
Locutus
veterán
Na végre, itt a vezeték nélküli mecha billentyűzet is. Mostmár csak egy kevésbé ocsmány kéne, és/vagy kevésbé ocsmány áron
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
plömplöm
őstag
ha ez a 73400.- a szokásos, hivatalos brutto logitech listaár, akkor nincs még minden veszve, lásd pld mk520, a logitechnél 22ezer, pld a bestbyte-nál 14ezer.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
törölt tag
Ezen nekem is megdobbant a szívem, és a dizájn is tetszik. Háttérvilágítás viszont nekem kéne rá, aztán 'shut up and take my money', még ha drágább is lenne úgy.
De most már háttérvilágítással is biztos jön majd, mert gondolom, az utolsó bőrt is le akarják húzni erről a 'Lightspeed' nevű technikáról.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Remélem az egérpad tartósabb lesz, mint a mostani, pár hónapra való széria.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
rii
nagyúr
megint új bill meg új egér
hova adnak el ennyi vackot?
(#3) Locutus: azt majd egy év múlva .... (fogyasztói társadalom)
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bird
addikt
Még egy év sem kell. Vettem egy Steelseries 100 gamer egeret. Azt hittem ezzel majd évekig elleszek. No persze. 2 hónap után levált az egér tetejéről a borítás olyan 0,3 cm2-en. Ennyit a minőségi cucc ábrándról...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Blindmouse
senior tag
Gondolom az elem+RGB még nem megoldott... Egyébként szerény véleményem szerint egy kicsit drága. Mondom ezt úgy, hogy G910 van otthon.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
5150
aktív tag
a cég saját Lightspeed nevű vezeték nélküli adatátviteli megoldását használja, ami 1 ms-os válaszidőt és hosszú üzemidőt kínál
Maximum IGÉR. A fizika törvényei kemény dolgok...
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
ribizly
veterán
Ez így sajnos felejtős. Még ha fele lenne az ára akkor is csak egy like-ot kapna, de nem venném meg. Pedig itthon G413 + G Pro kombó van (volt már G403 is) van, szóval bejönnek a Logitech cuccok, de nem ennyire...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
rii
nagyúr
ja .. sajnos az van amit írtál .-(((( de mindennel ... mert nem éri meg nekik, hogy egyszer csináljanak minőséget ... majd a user veszi évenként ....
én úgy értettem, hogy majd egy év múlva meg kijönnek egy másik kis fejlesztéssel, így csöpögtetik az egészet ... csak hogy életben maradjanak ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
fornettisuti
veterán
Ennyiért csak röhögést tudnak kiváltani a célközönségből, nem vásárlási érzést.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pomorski
őstag
válasz Blindmouse #9 üzenetére
A G910-el meg vagy elégedve? Mióta használod?
-
troviko
senior tag
Nagyon jó, nagyon jó!
Ugyan ezt még nem fogom megvenni, mert az egéren kevés nekem a gomb, és nem free-spines a görgő, de ha jön egy 7-es szériás, akkor lecserélem rá a G700s-emet, mert az 1-2 napos üzemidő nekem kevéske.
Energiatakarékosba elmegy ugyan 4-et is, de úgy meg nem szeretem.A billentyűzettel is az a helyzet, hogy NAGYON JÓ, hogy van már ilyen, vártam nagyon, de ez még nem az igazi. A háttérvilágítás kell még rá, nem baj, ha hetente-két hetente egyszer töltőre kell dugni. Ami még hiányzik, az egy normális hangerőszabályzó, azaz görgős, nem ilyen fos gombos.
Ha egy ilyet kiadnak, akkor cserélem is a G510s-t. Végre jó úton indult el a Logitech.
(Szerk: mondjuk az árazás is fontos, a bill maradjon 50-60K alatt, az egér meg 30K alatt, és "Shut-up and take my money").
[ Szerkesztve ]
https://www.oldtech.hu/
-
enginev3.0
félisten
Miért lettek ezek ilyen letisztultak?
G19, G510 stb...?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Blindmouse
senior tag
Majd egy éve. Jobb mint bármi amit eddig használtam. Egy dolgot kell megszokni, az extra gombsort. Illetve valami firmware hibája lehet, mert beragad a ctrl, akkor ki kell húzni meg visszadugni. Pár havonta előjön. Cserébe egy csomó játékban meglepnek a fényeffektek.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
TaS1kaaa
tag
Ha pár héttel korábban jön akkor nem vettem volna meg a G810-et
-
pomorski
őstag
válasz Blindmouse #18 üzenetére
Köszi az infót. Akkor ezek szerint nem tökéletes, ha még csak egy éves és vannak vele gondjaid.
-
troviko
senior tag
G510s-nek is vannak baromságai. Néha a makrózott Ctrl+c Ctrl+v-t ledobja, aztán lehet nyomkodni a billentyűkombót, ha az ember kivág, beilleszt. Ill mióta i7700k-m van, megy TUF-os alaplapom, a BIOS nem látja. Vicces módon a sima vezeték nélkülit meg igen. Fura.
https://www.oldtech.hu/
-
Locutus
veterán
válasz Blindmouse #18 üzenetére
Nekem semmilyen ilyen ctrol beragadás gondom nincs. Pedig két G910 is van 2 éve.
--
Amúgy a számozásból is látszik, hogy ez az új wireless billentyűzet a középkategóriába jön. Gondolom hamarosan bejelentenek majd valami G9xx-et, amin van RGB LED is, és vezeték nélküli. Engem az se érdekelne ha 6 elem kéne bele, csak legyen vezeték nélküli, és legalább olyan jó mint a G910. Bár sajnos úgy látom, hogy a Logitech azóta nem erőlteti a G910 homorú gombjait, pedig nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
nyunyu
félisten
A billentyűzettel is az a helyzet, hogy NAGYON JÓ, hogy van már ilyen, vártam nagyon, de ez még nem az igazi. A háttérvilágítás kell még rá, nem baj, ha hetente-két hetente egyszer töltőre kell dugni.
Mutass olyan vezetéknélküli billzetet, amin 2 hétig megy a világítás egy töltéssel.
Segítek: Matiasék az ultimatemegaluminumapplefan billzetükre hazudnak 1-1.5 hetet napi 8-10 órányi világítással, de abban külön dedikált 1400mAh-s LiIon akku van a világításnak.
Persze max fényerőn így is lemerül 7-8 óra alatt.
1600mAh-s fő akkujáról elvileg 550-1600 órát mennek a billzet rendes funkciói.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Ill mióta i7700k-m van, megy TUF-os alaplapom, a BIOS nem látja. Vicces módon a sima vezeték nélkülit meg igen. Fura.
Szabvány USB billzetet kellett volna venni, nem valami agyonturbózott, semmivel sem kompatibilis szemetet.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Kicsit gyanúsak ezek a Logitech-esek. Biztos véletlen a Commodore-ra hajazó új Logitech logó mellett az az oszlopba rendezett G<szám> billentyű sor, ami pont a C64 funkció billentyű sorát idézi.
-
Fionn
tag
ennyiért még numlock led se jár hozzá? Szánalmas.
-
veterán
Azért ez a pofátlanság határa, hogy lehet ennyire drágán adni ezeket.Kezd a Logitech kicsit elszállni az árakkal.
duree54
-
törölt tag
Az egér szerintem nem olyan drága. A billentyűzet az, de nincs más márkás vezeték nélküli mechanikus billentyűzet a piacon, így adhatják ennyiért. (Valamilyen Rapoo talán létezik, de az a modell nem túl bizalomgerjesztő, őszintén szólva.)
(Amúgy ha elég tartós, akkor szerintem kevésbé fontos az ára, sokéves szintre vetítve nem egy tétel ez a pártízezer forint, amibe ezek kerülnek.)
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz #72042496 #33 üzenetére
Van a piacon csak sajna az is ennyibe kerul...
Majestouch Convertible 2En is a ledes valtozatat varom akar annak akar ennek a Logitechnek
Vegre kezd elerheto tavolsagba kerulniNa latom kozbe megeloztek
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dqdb
nagyúr
En is a ledes valtozatat varom akar annak akar ennek a Logitechnek
Vegre kezd elerheto tavolsagba kerulni
Ez nem mostanában lesz. A piacon lévő teljes méretű vezeték nélküli és világítós billentyűzetek mindegyike (azaz mind a két darab) flat ollós kialakítást használ, ahol a háttérvilágításos laptopbillentyűzetekhez hasonlóan 3-5 LED fényét diffúzorral terítik szét a billentyűkhöz. Mechanikus kapcsolónál (legalábbis Cherry MX kompatibiliseknél) ez lehetetlen a kapcsolók kialakítása, valamint a kapcsoló teteje és a PCB közötti távolság miatt, ott kapcsolónként kell a LED, és 104-109 belőle már szépen tud enni. Romer-G esetében talán, nagyon talán lenne lehetőség speciális diffúzorral, ami benyúlik a kapcsolók üres közepébe is, de úgy érzem, ez is csak foteltudós elméleti okoskodás, ami a gyakorlatban azonnal elbukna.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Segal
veterán
Az a baj az allitasoddal hogy numpad nelkuli verzioba tobb is van ami mechanikus es ledes sot meg rgb-s is van...
Tehat ha kihoznak azokat numpaddal mar lehetne tehat ahoz kepest hogy lehetetlenseg kaphato termekrol beszelgetunk...
Pl Anne PRO, Drevo calibur 72 stb."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Úgy nem lehetne, hogy megy két elemről a rádió, egy külön körről (másik kettő vagy négy elem) pedig a világítás? A rádió így működhetne hónapokig, maximum a háttérvilágítás miatt kellene sűrűbben elemet cserélni (akkut tölteni).
Jó, drágább megoldás, meg lehet ez is csak az én agyamban működne, de az én agyam szerint nem egy elvetemült ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz #72042496 #40 üzenetére
Barmi megoldhato lehetne de ha elsore kiadjak a hetekig mukodo rgb-s vezeteknelkulit akkor utana nem nagyon tudnanak mit kiadni...
Igy elso korbe johet a vezeteknelkuli, masodikba majd a feher ledes harmadikba az rgb es igy tovabb tehat aprankent "vilagmegvalto" dolgokat bejelenteni..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dqdb
nagyúr
Ismerem ezt a két modellt. Idézet egy Drevo Calibur 72 reviewból:
"Drevo also lists a battery life of 20 hours, with a charge time of less than 2 hours.
The lighting turns off after 30 seconds when the keyboard is inactive, so that helps conserve a bit of battery. So the keyboard actually goes into a standby mode, and runs at a current of 3 milliamps, in which they state will last for 14 days, but I obviously didn’t have enough time to test that. They use a 1200 milliamp 3.7 volt lithium battery."
Szóval csak trükközve tudnak elérni 20 órás üzemidőt 105 helyett 72 billentyűvel (az Anne Pro is hasonlóan spórol, 1 perc után kapcsolja le a világítást wireless üzemmódban), a számításaim folyamatos világításra vonatkoztak (amiben persze ettől függetlenül lehet hiba, ahogyan abban a hozzászólásban is jeleztem).
A mechanikus+wireless működés ma már megvalósítható könnyen hosszú üzemidővel, érthetetlen számomra, hogy miért nincsen több wireless mechanikus billentyűzet a piacon. Ellenben a mechanikus+wireless+háttérvilágításról továbbra is tartom, hogy a technológia csak kompromisszumos megvalósítást tesz lehetővé: nagy és sok akkumulátorból eredő nagyobb méret/súly, standby mód bevezetése és gyakori töltés.
Balika911: ezt így van értelme megcsinálni, és például a Matias is így oldotta meg a saját wireless világítós billentyűzeténél.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Segal
veterán
Ott viszont azert minimum azt figyelembe kell venni hogy eszmeletlen kicsik az emlitett billentyuzetek tehat ha jonne egy numpados normal meretu billentyuzet akkor abba minimum 100%-al nagyobb akksi is elferhetne ledekbol meg csak 50%-al lenne benne tobb tehat mar itt lehetne nyerni uzemidot. A masik hogy ezeknek bt 3.0 atvitel van ezt is lehetne fejlettebbre cserelni ami kevesebb energiat fogyaszt. Osszesegebe szerintem ki lehetne hozni 2x ekkora uzemidot 40 oraval en meg mar megelegednek.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Én például azon gondolkodom, hogy otthonra nekem hobbiból kéne egy mecha, arra talán túlzás ilyet venni. Szeretem a túlzásokat, de ez most mindegy.
Munkában viszont, ahol amúgy sokat gépelek és a fél életem eltöltöm, már meg is érhetné egy ilyesmi szett. Szerintem a billentyűk hangja sem lenne zavaró az irodában.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz #72042496 #40 üzenetére
#26-ban emlegetett két akkus Matias
Hmm, almáék ~1 év késéssel léptek az előző hiánypótló Matiasra.
Ha így folytatják, jövő karácsonyra lesz magyar világítós alma billzet is 100k-ért[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Akkor legyen benne 10 ceruzaelem vagy 12 de felolem akar 20 is. Most oszinten nem elfer a gombsor alatt? Egyszer kell megvenni az ujratoltheto elemeket es kesz.
-
Zsmester89
őstag
A 2. K800-at és G602-t koptatom itthon, leginkább hála a gyerkőcnek ám mégis tökéletesen működnek, az árazás pedig simán hozta ezeknek a szintjét. Emennyiben az árazása -5e lesz a feltüntetetthez képest, már cserélem is le őket. (Amúgy mind a kettőben a legnagyobb ikeás akkuk vannak, iszonyatos ritkán kell tölteni őket, pedig napi 12 órát mindegyik nyüstölve van és soha nincsenek kikapcsolva). Én elégedett vagyok a Logi termékeivel, évek óta kiszolgálnak.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Facebook és Messenger
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Apple Watch Series 9 45mm, Stainless Steel, Ezüst, Emag Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen