Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kiváló telefon, ránézésre látom, hogy instant avoid! Idén kajak nincs az S7-nek ellenfele?
-
-
Fejvadi
nagyúr
Kimondottan nem tetszik a hátlap. Most ez valakinek ízléses?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-Oké,de külsőre vagy formára volt nagy változás,gondolom nem ?
-Amikor pld a SONY Z5-ről közöltek első képeket ,na ahhoz képest a fizikai készülékhez képest szinte semmi változás nem volt. -
fornettisuti
veterán
ilyen kinézettel (a tok sem segít rajta) viccnek is rossz
-
tomboy0013
veterán
Pikszel Ikszel
Nemár...
Nem tetszik a telefon, mondjuk nem is baj. Így legalább nem akarom lecserélni az alig fél éves 5X-em rá. Bár sok értelme amúgy sem lenne. Nálam a szép külső, jó kijelző és a mégjobb kamera a lényeg, na meg a rendszer sebessége. Az 5X ezekben elég jó. És pofátlanul olcsó is ráadásul. Hát ez biztos nem lesz az még egy év múlva sem, hála a HTC-nek. -
embe
nagyúr
Íróasztal lába alá....ne billegjen. Mondjuk arra meg drága....
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-Most komolyan,ezen a külsőn mit tudnának még pozitív irányban változtatni?

-Max a hardveren vagy a specifikációban.
-
CptAdamica
veterán
Felesleges pixeles (hehe) render képek alapján fikázni a telefont. Élőben kell megnézni és ott lehet véleményt alkotni.
-
törölt tag
Ebben annyira sincs semmi vonzó, hogy a specifikációkat megnézzem..

Élőben csak szebb lesz.
-
voodoo98
addikt
Szerintem jó lett! 650$ kicsit sok, várni kell vele max 1 évet és akkor annyi lesz mint most a 6p. Na majd akkor megveszem!

-
Atesz 666
aktív tag
"Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem."
-Hát nem is tudom miről beszélsz?
-Én még sosem készítettem homályos vagy zajos képet a telefonnal sőt..

-Mint tudjuk direkten szarúl bénán bármelyik telefonnal lehet fotózni ahhoz nem kell tehetség,engem ezért sosem érdekeltek a teszt képek.
-Az igazi meggyőző teszt képek azok amit én magamnak lövök optimális beállításokkal, amik mindig sokkal jobbak.
-És igen szeretek abban a tudatban lenni,hogy kezemben tarthatom a világ legszebb telefonját.
-Erről ennyit.. -
A guru
addikt
6P-nél is ment a sírás hogy milyen ronda a kameránál az a plexi aztán élőben meg mindenkinek tetszett. Érdemes kivárni még a design véleményezésével szerintem.
-
laci_csk
senior tag
Ez igazan ronda egy telefon.
(#24) Obyboy: az csak jobb eset, mint mikor csinalsz egy fotot, es a foto is ga'z es azzal is amivel csinaltad ocsmany. Na akkor mivel nyugtatod magad?
-
Obyboy
addikt
válasz
Atesz 666
üzenetére
Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem.
-
kakuk.tamas
addikt
Nézzétek a jó oldalát: csúnya telefon, azt hiszik majd a hozzá nem értők, hogy sz@r is, és nem lopják el.

-
Draken
őstag
Nexus 5-t kellene valaminek váltania nálam. Meglátjuk, hogy fognak valójában kinézni az új nexusok. Az eddigi infómorzsák alapján nagyon úgy tűnik, érdemesebb egy 6P-t választani nyomottabb áron..
-
Atesz 666
aktív tag
-
Mr.Silkó
veterán
Az a tok, de csúnya!
-
leslien
nagyúr
mint minden évben most is mondom h tökmindegy h néz ki elölről úgyis csak a kijelzőt nézem hátul meg tok van minden tolomon... inkább spec. lesz az érdekes aksi legalább 3500 mAH és az ára is elfogadható legyen.. mit bánom én hogy hívják...
-
Graphics
Jómunkásember
Ez a fotó egy nagyon, de nagyon gyenge Photoshop...
Ennek hírértéke most nincs
A második fotón is egy szilikontokos kamukép van...
Ezt vki összebarmolta, és ennyi, nem több
-
Nagyon csúnya.
Szememben az egyik legszebb nexus az a Moto 6 volt. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére

-
Obyboy
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
BeastMode
őstag
A 6P is ocsmány volt a render képeken, aztán mégis szép telefon lett.
-
WhiteWalker
nagyúr
"Ilyen rusnya állat a kalendáriumba sincs"

-
Just_Reboot
addikt
Ronda telefon hülye pixel név, gratulálok google...

-
kengyel
nagyúr
Elég érdekes a kinézete, viszont a " belseje " rendben van. Már várom a tesztet.

-
Obyboy
addikt
A formaterv lehet szinkronban van a kiszivárgott képekkel de a képeken még nem a Pixel Launcher van a kijelzőn.
-
Hát ha tényleg így fog kinézni, akkor büszke vagyok rá, hogy az LG féle Nexus 5x tulajdonosa vagyok. Szerintem sokkal szebb, mint a képen látott készülék, ráadásul szerintem még mindig jobb vétel.
-
törölt tag
Gusztustalan még mindig. Látszik, hogy HTC.
-
Spancho
senior tag
Az eleje már majdnem olyan szép mint egy iPhone 3

Biztos valami kamu kép ,650 dodoért elég gagyi lenne ekkora kávákkal. -
gutriqper
tag
Hát, szerintem ez idén eddig az egyik legrondább csúcskészülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nemár...